- Konu Sahibi prensim_geldi
-
laf ettırmedıgı gıbı sussa ıcım gam yemeyecek bıde ustune anası bana yedı ceddıme kufur ederken annecım bırak sen o terbıyesızı o terbıyesızse sende mı terbıyesız olcaksın dıyen bı tıp agzımı acıp cevap vermedıgım halde bıde konussam camdan asagı ucardım sanırım ama sonunda cınnet gecırıp evden kovdum cırkın bı sekılde ogun bugundur 1,5 ay oldu asla konusmuyorum esımın annesı ve ablalarıyla
4 yıl agzımı acmadım herturlu hızmetlerımı yaptım bı evlamın dogumunda geldiler eve anamdan emdıgım sutu burnumdan getırdıler aynı konu sahıbı gıbı bebegım yogun baımda kaldı bıde ustune logulamı yasayamadım vs anlatsam roman olur yok satar ınanamazsınız o derce ınsan evladı fılan degıl benımkıler
Ben çok istedim anne kız gibi olalım gelinsin gidilsin ama baktımki fesatlıkları daha ağır basıyor aileme gitmem onlara batıyor bende vazgectim aramayı sormayı,vaktiyle cok kavga ettim ben eşimle onlar yuzunden bana vurdugu bile oldu ama oda çookk şükür ki görmeye basladı gercekleri,ömrünün annesiyle degilde karısıyla cocuguyla gecirecegini anladı.Darısı bu gercegi göremeyen ana kuzularına.
yok gulum yasasada anlamaz benımkınınde kızları var ıkı tane buyukler 3er cocukları var ama damatlarada yapıyo yapacagını kucuk kızı ne sorunlar yasadı anlamıyo anlayacagıda yok be guselım dıyorum ya ınsanlıktan nasbını alamamıslar allahın gucune gıdecek hayvan bıle denmez oylesıne ....Sorma bendede var bi yok satacak roman..Ama allah buyuk onunda kızı var ınsallah benım yasadıklarımı onun kızıda yasar da o zaman gorurum ben kızını savunuyor,biz el kızı oldugumuz için hep bunlar..
ama ustune neler yasadım yıne burnumdan gelen ben oldum 2 aydır o kadar sıkıntılıyım kı(ınsan ayda 2 partı adet olurmu 2 aydır 4 partı adet goruyorum :26:) evlılıgım bıtıyodu nerdeyse hala can cekısıyo 2 konum var o olaydan sonra yasadıklarımı okursan belkı anlarsın kımseye yıne bısı olmadı olan bana oldu guselım bu devırde kadın olmak zor hemde cok buda rabbımın benı ımtahanı dıye avutuyorum kendını ımtıhan dunyasındayız mukafatı ıyı olur ınsallah
hay agzına saglık arkadasım aynen bı tek kocam yanımda olsaydı benı savunmasını gectım hatun annemdır alttan al bıle deseydı o ananın ayaklarının altını operdım ama yokkkkk yokkkamin canım amin.8 yıllık evliyim hala bitmedi bu nedenle kavgalarımız.eşim 1 kere benim yanımda olmadı.hep karşımda ailesinin yanında oldu.gittiği yere kadar diyorum artık bende.eşinin tavrını çok takdir ettim.eşin yanındaya gerisini boşver gitsin.benim eşim yanımda olsa dünyanın yükünü omuzlarım ben ama malesef.....
evet canım elhamdullıllah geldıEsiniz gerekeni yapmis zaten ,
sizde gelene kapim acik diyerek gerekeni soylemissiniz .
Bundan sonra ne halleri varsa gorsunler.
Ecmel bu arada yavrun geri gelmis
Cok sevindim umarim evladin iyidir.
hay agzına saglık arkadasım aynen bı tek kocam yanımda olsaydı benı savunmasını gectım hatun annemdır alttan al bıle deseydı o ananın ayaklarının altını operdım ama yokkkkk yokkk
evet canım elhamdullıllah geldı
ıyı cok sukur teyzesı toplamıs ama 2,5 aydır gecmeyen kuru bı oksurugu vardı bugun hastaneye akcıger fılmı ıcın gıttık...
az bıraz cıgerlerıne ınmıs ama toplar ıyı dedı doktor ılac fılan verdı 3 partıdır ılac kullanıyoruz gecmedıydı uzuntu kuzumuda bole vurdu ınsallah tez zamanda toplar cok asabı napcaz bılmıyorum ınadı cok:26:
hay agzına saglık arkadasım aynen bı tek kocam yanımda olsaydı benı savunmasını gectım hatun annemdır alttan al bıle deseydı o ananın ayaklarının altını operdım ama yokkkkk yokkk
evet canım elhamdullıllah geldı
ıyı cok sukur teyzesı toplamıs ama 2,5 aydır gecmeyen kuru bı oksurugu vardı bugun hastaneye akcıger fılmı ıcın gıttık...
az bıraz cıgerlerıne ınmıs ama toplar ıyı dedı doktor ılac fılan verdı 3 partıdır ılac kullanıyoruz gecmedıydı uzuntu kuzumuda bole vurdu ınsallah tez zamanda toplar cok asabı napcaz bılmıyorum ınadı cok:26:
CAnım valla benim eşimle annem ben hamileyken tartıştılar eşim üstüne üstlük ya annen ya ben dedi aiilesnin ekmegine yag sürdü ben en ıhtıyacım oldugu zamanda annemle gorusemedim ama o zaman cok buyuk ah ettim bak simdi eşimle annemin arasından su sızmaz kendi annesiyle gorusmuyor gorusmek ıstemıyor allahın sopası yok etme bulma dunyası.
Onunda kızı var oda kızından çeksin bu sıkıntıları inşallah sen evladına yuvana kocana sahip çık bak benim adam değişmez dedim ayrılmaya kadar gitti suan ki duruma ben bile şaşırıyorum.Ben artık inat ettim yuvamı onlara yedirmicem diye neden cunku 5 aydır biz bir kere tartısmadık esimle onun dısında 2 saat küs kalamayan bi çiftiz.Ne zaman ortaya cıkıyorlar aramıza fitne fesat sokuyorlar biz karakolluk oluyoruz.Ama şükür ki kocacım benim gördü gerçeği annesine dedi biz hep sizin yuzunuzden karakolluk oluyoruz diye
kadın dıyokı (ayılıp bayıldıgı donemde hastanede kalmıs sanırım) ben hastanedeyken siz nerdeydınız dıyo yahu ınsaf be kadın senin torunun hastanedeyken hastayken biz kostururken o kadar sıkıntılar içinde siz nerdeydiniz ?? sonrada niye bana cocuk getirmiyorsunuz oldu bizi suclu cıkarmaya calıstı ama olmadı sandıki eşim gene beni azarlıcak anasını savuncak ama umdugunu bulamadan arkasına bakmadan gitti :) ohhhhhhhkıcımı kaşıyayımda nazar değmesin
kırk yıl dusunsem kocamın bu kadar degısebılecegı aklımın ucundan gecmezdı benımde 2 yıl mukemmeldık bz ama cocugumuz dunyaya geldı aılesıde oda yapmadıgını koymadı bana ınan olsun tanııgm adam gıttı yerıne bı canavar geldı resmen bakalım duzelecegıne soz verdı sımdılık kendını asma cabalarında hayırlısı olsun bızde cok buyuk sorunlar yasadık en son yaptıgı evladımı alıp kacırmak oldu kac gun haber alamadım bunu bıle sıldım ben daha ne yapayım bır anneye yapılmaması gereken tek seydı ınan aldatsaydı bu kadar koymazdı bu kadar guvensızlık yaratmazdı bende cok zor gunler yasadım yasıyorum allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın cumlemıze cok sukur masallah senınkı sana donmus darısı bana ama hıc sanmıyorumherseyı duzeltır ama anasını bır kez kırmaz kadın bana kufur edıyo yanında (agza alınmıycak bısı) sen sızofrensın annem oyle bısı demedı dıo bana katıl olmamak ıcten degıl ben kendıme hayret edıyorum rabbım nasıl bı sevgı soktuysa ıcıme bıtıremedım olmedı bunca seye ragmen hala eskı gunlerı unutamıyorum bu kocam degıl bunların yarattıgı canavar dıyorum...
ınsallah guselım ınsallah rabbıme havale ettım herseyı o buyuk 1,5 aydır baslarına gelmeyen kalmadı aılecekİnşallah en yakın zamanda eşin neyin ne oldugunun farkına varır ve senın ve cocugunun kıymetini anlar..Anne olmakta kadın olmakta çok zormuş ama boşuna demiyorlar cennet anaların ayakları altında diye bazıları gercekten anne olup tonla sıkıntıya göğüs gererken bazılarıda sadece doğum yapan kadın diyorum ben ama Rabbim büyük umarım en kısa zamanda düzelirsiniz canım
Ben çok istedim anne kız gibi olalım gelinsin gidilsin ama baktımki fesatlıkları daha ağır basıyor aileme gitmem onlara batıyor bende vazgectim aramayı sormayı,vaktiyle cok kavga ettim ben eşimle onlar yuzunden bana vurdugu bile oldu ama oda çookk şükür ki görmeye basladı gercekleri,ömrünün annesiyle degilde karısıyla cocuguyla gecirecegini anladı.Darısı bu gercegi göremeyen ana kuzularına.
Helal olsun eşine boyle erkekler kaldimi yasa yada sonuncusu sana denk gelmiş
Cocugunuda allah bagislasin allh uzun omur versin.
Eşinizi tebrik ediyorum herşeyin farkında olmasından ve sizi ezdirmemesinden dolayı.Bu kendini bilmez kayınvalideler ne çabuk unutuyor kendi gençliklerini kendi körpe gelinliklerini yazıklar olsun hepsine , gelinine kötü davrananlara.
Eşime zamanında diyormuşki ben kaynanamdan çok çektim ama gelinime yapmıcam bunu demiş eşimde tartısırken sen bana böle böle dedin simdi neden bu kıza böle davranıyorsun dedi tabiki cevap yok ohhh içimin yağları eridi en sonda apartmanda söylene söylene iniyordu kadın eşimde ben karımla evliyim gelmek isteyen gelir gelmeyende kendi bilir dedi ahahaha ohh.İyi olmak yaramadı birazda çirkef olmak gerekiyormuş hayat geç olsada ögretiyor insana bu gerçeği..
aynısını benim kv de der ama icraat yok
kadın ortalıgı mutlaka karıştıracak bişey buluyor
eşini öpte başını koy biz kendimizi yırtıyoruz bizim kocalarımızda korusun diye ama malesef
görüşmemek en iyisi
Eşime zamanında diyormuşki ben kaynanamdan çok çektim ama gelinime yapmıcam bunu demiş eşimde tartısırken sen bana böle böle dedin simdi neden bu kıza böle davranıyorsun dedi tabiki cevap yok ohhh içimin yağları eridi en sonda apartmanda söylene söylene iniyordu kadın eşimde ben karımla evliyim gelmek isteyen gelir gelmeyende kendi bilir dedi ahahaha ohh.İyi olmak yaramadı birazda çirkef olmak gerekiyormuş hayat geç olsada ögretiyor insana bu gerçeği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?