• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaynana vakasıda benden ve tercih yapmak zorundayım :(

Aynı evde oturma konusunda bile sana dayatma yapan adam ilerde seni kv kp faktörüne karşı korur mu zannediyorsun ? Aksine sen bunu bilerek geldin de diyebilir. O benim annem ne yapsa vazgeçemem de diyebilir. O zaman biz de sana kendi düşen ağlamaz diyebiliriz. Böyle erkeklerin egosunu yükseltmenin hiçbir mantığı yok. Gönül ona kaydıysa başkasına da kayar elbet, gönül kaymasıyla olsaydı. :19:

Bence de cok ama cok iyi düsünün burda cogu kk kadininin en böyük sorunu uzakta olmasna ragmen kayinvalide müdahelesi,siz birde dipdibe olacaksiniz.Ayni apartman degil de belki biraz daha uzak bir yere tasinabilirsniz ,bunu es adayinizla konusmalisniz.

1 aydır neden haber alamadın ki ? durduk yere mi kayıplara karıştı merak ettim yani.o mu istemedi ilişkiyi

bir arkabalarında bir iki hafta kalıp dönüceğini söyledi sanırım orda internet imkanı olmadı anneside komşuları arayıp daha uzun kalacaklarını söylemiş 4 hafta oldu şuan .

nasıl yani ayrıldınızmı?

haber alamıyorum 1 aydır ...

daha 4 sene var siz derdine şimdiden düşmüşsünüz çok özgürlükcü yapınız varsa hiç evlenmeyin derim

bu arada kayınvalidemin apartmanına taşındım 1.5 ayda aynı apartmanda gül gibi geçiniyoruz anlaşmak yada anlaşmamak sizin elinizde bu kadar büyütecek bir konu değil

mutluluklar

teşekkür ederim .. yok evlenmeyecek kadar değil ama müdahale edilmeyi sevmiyorum

Gittigi yerde Internet yoksa Telefondami yok, hersey iyi gidiyor diyodunuz, nasil olurda böyle bi ay ses soluk cikmaz anlamadim dogrusu...Tuaf...Evlilik konusuna kendiniz diyorsunuz zaten bi 4 sene sonra diye simdiden bu kadar kafa yormak gerekmez...Eyer iliskiniz devam ederse uygun bi dille sakince konusursunuz,düsüncelerinizi söylersiniz,beraber bi karar verirsiniz devammi tamammi diye...Bi iliskide dürüstlük önemlidir simdiden ha belki fikri degisir diye alttan alirsaniz dürüst olmamis olursunuz...Acik kartlarla oynayinki iki tarafta esit sartlarda olsun...

Konu, sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Back
X