- Konu Sahibi Phoenix_em
Merhaba arkadaslar,biz ailece bir kedi sahiplenmeye karar verdik,biri 3 yasinda biri 9 yasinda iki oglum var,cok istiyorlar, bende sevdigim ve cocuklar acisindan faydali buldugum icin,bende istiyorum,esim alabiliriz dedi,simdi bu karari tam olarak bilmek istedigim bazi seyler var,kedi bakimi nasildir?daha once cok muhabbet kusu ve kopek besledim,ama kopek te evimiz bahceliydi su anda apartman dairesinde oturuyoruz,ve 10 dairelik apartmanin icinde hayvan seven sadece iki komsu variz,neyse komsular yadirgayacaklar biliyorum ama umurumda degil,simdi ilk soru,1 .iki gunlugune komsumun kedisini getirmistim asiri bir gaz problemi vardi,evi kotu kokutuyordu,butun kediler bu kadar sik gaz cikarirmi?2.koltuklari ve mobilyaya zarar vermesini nasil engellenebilir 3.seyahatlerde ne yapiyorsunuz en canimi sikan soruda bu,ben istanbuldayim,benim ailem ve esimin ailesi baska sehirde,yillik izinlerde ve bayramlarda birilerine gidiyoruz evde degiliz,yillik iznimiz uzun olabiliyor bu yaz mesela bir ay annemde kalacagim,annem ve kayinvalidem kesinlikle kediyi kabul etmez,komsular bahsettigim gibi zaten almazlar,tek bakicak komsumda yazin bodrumda,bu gibi durumlarda ne yapabilirim,?butun kis evdeyiz ama,cocuklarimin bu zevki de yasamasini istiyorum,evde sicak sevimli bir dost hic fena olmazdi