- Konu Sahibi Phoenix_em
Seyahat durumu evet en buyuk sikintim,annemi ve kayinvalidemi ikna etmem lazim,ama sanmiyorum olmazlar,birakirkende cok sikinti,konusmam lazim anne ve kayinvalidem ile onaylarini almam lazim,ozellikle annemin onda daha uzun kaliyoruz cunku,bir hayvanı sahiplenmek gerçekten çok zor bir karar çünkü inanın o da ailenin bir ferdi oluyor.benim iran cinsi bir kedim var 3 senedir neşe kattı evimize.oğlum diye seviyorum ben onu inanın bir çocuğun bakımı ile aynı neredeyse mamasını siz vereceksin siz yıkayacaksınız tırnaklarını keseceksiniz iki ayda bir veterinere götüreceksiniz canı sıkıldığında oyun oynamak isteyecektir ona vakit ayırmanız gerekecek .benim kedimin gaz sorunu yok tuvaletle ilgili çok şükür bir sıkıntımızda yok .tırmalama meselesine gelince kedilere özel oyuncaklar var onu tırmalıyor benim oğlum daha evim bir tek köşesine zarar vermiş değil inanın.uzun zaman onu yanlız bırakmanız doğru olmaz çünkü hemen küserler ve bu yüzden hastalanabilirler aynı çocuklarınız gibi onuda seyahatlerinizde yanınızda götürmeniz gerekecek inanın onu bırakmanız onu hasta eder.gerçekten çok zor bir karar çok iyi düşünmelisiniz.aşıları düzenli olduğu sürece sağlık sorunuda yaşamazsınız Allah ın izni ile.ve son birşey masraflı oluyor ama iki şımarmasına değiyor:)bana eşim aldı oğlumu o yüzden bu konuda müdahele edemedim sokakta çok güzel kedilerimiz var onlardan birini sahiplenebilirsiniz