Bir kedi sevdim hayatım değişti :))

osgeeem

meleğim seni bekliyoruz..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
633
0
46
İzmir
kedilerle tanışmam paşam minnoşumla başladı aslında çok aram yoktu kedilerle zavallı 1 aylıktı evimizie geldiğinde taki bigün hastalandı oğluşumu yastığına yatırdım üzerini örttüm o an bana yardım et der gibi patisini elime yapıştırdı o ana aşık oldum oy ben seni yerimmmmmmmmm nasıl tatlıydı şimdi bebişlerim,kızlarım,oğluşlarım....
fıstığım bademin fındığım zeytinim pamuğum patatesim behlülüm :66 minişim,minciğim........kedi sevmek ayrıcalıktır..

oldum olası kedileri severim.anneannemlerin vardı.bizim de oldu evimizin balkonunda bakıyoduk evde köpeğimiz olduğu için.ayşegül koymuştuk adını çok güzel ve zeki bir kediydi.yuva yapmıştık ona.içinde minderi battaniyesi vardı.serbest gezip gelirdi.her yıl hamile kalırdı çocuklarına da bakardık.

Son düzenleme:

bebeğim benimm tatlı şey

hem iş hem de özel hayatımda herşeyin tepetaklak gittiği bir dönemde hayatıma girdi daisy. şu anda 7 aylık oldu. sevimli mi sevimli bir van kedisi. evimizin neşe ve enrji kaynağı. üstelik doğum günü benimkiyle aynı: 24 ağustos. o da benim gibi tam bir başak burcu

benimde üniversitede bir arkadaşımın evde kedisi vardı bende devamlı onlardaydım severdim onu şimdide evliyim ve evime almak istiyorum kedi ama çalışıyorum ayrıca eşyalarım herşyim yeni parçalar kedi diyorlar iran kedisi istiyorum pufuduk pufuduk yavru alsam evde yanlız kalsa sıkılırmı eve zarar verirmi lcd televizyon falan alçak ta duruyor onuda çizer mi nedersiniz fikir verin
:18: çok kararsızım evde yanlız sıkılmasını da istemem

bilemiyorumki canım yaaa alışma sürecinde özellikle yalnız kalması nasıl olur bilemedim :44:

ben şu sıralar araba altındaki hamile kedileri kolluyom...gözüme kestirdiğim 1-2 hoş anne adayı var!kriterlerime uygun tam tekir erkek bir kediyi hangisi doğrucak merak ediyom...idris'imle tanışmama az kaldı...

bende iran kedisi almayi istiyorum, bakalim

ben şu sıralar araba altındaki hamile kedileri kolluyom...gözüme kestirdiğim 1-2 hoş anne adayı var!kriterlerime uygun tam tekir erkek bir kediyi hangisi doğrucak merak ediyom...idris'imle tanışmama az kaldı...

adi bile belli, helal olsun.. seni arabanin altindan kedi calarken düsünemiyorum flocke
annesine ne hesap vereceksin?

aa gözleri nasil akiyormus, hijyenik degillermi yani?? ya ama cok tatlilar.. senin bilgin var galiba, hangi cins tavsiye edersin? tüyleri falan dökülmeyen, temiz bir cins biliyormusun?

bu resimdeki kedi senin mi? cinsi chinchilla mi, iran kedisine benziyor, coook tatli

aa gözleri nasil akiyormus, hijyenik degillermi yani?? ya ama cok tatlilar.. senin bilgin var galiba, hangi cins tavsiye edersin? tüyleri falan dökülmeyen, temiz bir cins biliyormusun?

iran kedilerini burnu basık olduğu için solunumda güçlük çekme olayları var diye okudum genelde. gözleri akıyor yani losyonla temizlemek falan lazımmış

illa pofuduk istiyorsan chinchilla da aynı iran kedisi gibi ama bebek yüzlüdür ama tüylü cinsler bunlar tabi.

pofuduk ve sakin istiyorsan iran ve chinchilla böyle, tabi bebek kediler oyuncu olur öyle biblo gibi durmazlar pek

her kedinin tüyü dökülür az çok, mevsimsel oluyor bir de.

ama uzun tüylü kedileri taraman gerekecek tüyleri topaklanmasın diye, ama çok da bir şey olmuyor yani. :82:

siyam kedileri de pek akıllı asil oluyor mesela ankara kedileri çok yaramaz oluyor yani genelliyorum tabi

adi bile belli, helal olsun.. seni arabanin altindan kedi calarken düsünemiyorum flocke
annesine ne hesap vereceksin?
ne kıs???oğlunu emin ve iyi yerlere veriyo,bi de şikayet mi etcek sankim?idris'im muhteşem bi hayat sürecek,bi anne daha ne ister?

cok sagolasin canim, ben ciddi ciddi iran kedisi almayi düsünüyordum, chinchilla cinside irana cok benziyor, anladigim kadariyla resimdeki chinchilla .. bunlari da ben iran kedisi saniyordum, en iyisi bundan alayim.. öteki kediyede bir internetten bakayim, resimlerine, nasil asillermis öyle:82:
bu kedi seninse sen cok sanslisin.. peki birseyler ögrettiginde ögreniyormu konusunca tepki veriyormu, ben kedileri 3-4 aylik bebeklere benzetiyorum

evet canım benim kedim oscar
chinchilla kedisi olur kendisi iranların burnu yukarı doğru biraz, fark bu sadece. ama aynı türden kediler
tamam bundan arayayim ben...

ne kıs???oğlunu emin ve iyi yerlere veriyo,bi de şikayet mi etcek sankim?idris'im muhteşem bi hayat sürecek,bi anne daha ne ister?

baslik verecekmisin?

en asil kedi,tam tekir damağında mührü olan sokak kedisidir!gerisi artisttir sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…