oldum olası kedileri severim.anneannemlerin vardı.bizim de oldu evimizin balkonunda bakıyoduk evde köpeğimiz olduğu için.ayşegül koymuştuk adınıçok güzel ve zeki bir kediydi.yuva yapmıştık ona.içinde minderi battaniyesi vardı.serbest gezip gelirdi.her yıl hamile kalırdı çocuklarına da bakardık.
Eki Görüntüle 122795
benimde üniversitede bir arkadaşımın evde kedisi vardı bende devamlı onlardaydım severdim onu şimdide evliyim ve evime almak istiyorum kedi ama çalışıyorum ayrıca eşyalarım herşyim yeni parçalar kedi diyorlar iran kedisi istiyorum pufuduk pufuduk yavru alsam evde yanlız kalsa sıkılırmı eve zarar verirmi lcd televizyon falan alçak ta duruyor onuda çizer mi nedersiniz fikir verin
:18: çok kararsızım evde yanlız sıkılmasını da istemem
ben şu sıralar araba altındaki hamile kedileri kolluyom...gözüme kestirdiğim 1-2 hoş anne adayı var!kriterlerime uygun tam tekir erkek bir kediyi hangisi doğrucak merak ediyom...idris'imle tanışmama az kaldı...
bende iran kedisi almayi istiyorum, bakalimbenimde üniversitede bir arkadaşımın evde kedisi vardı bende devamlı onlardaydım severdim onu şimdide evliyim ve evime almak istiyorum kedi ama çalışıyorum ayrıca eşyalarım herşyim yeni parçalar kedi diyorlar iran kedisi istiyorum pufuduk pufuduk yavru alsam evde yanlız kalsa sıkılırmı eve zarar verirmi lcd televizyon falan alçak ta duruyor onuda çizer mi nedersiniz fikir verin
:18: çok kararsızım evde yanlız sıkılmasını da istemem
ben şu sıralar araba altındaki hamile kedileri kolluyom...gözüme kestirdiğim 1-2 hoş anne adayı var!kriterlerime uygun tam tekir erkek bir kediyi hangisi doğrucak merak ediyom...idris'imle tanışmama az kaldı...
aa gözleri nasil akiyormus, hijyenik degillermi yani?? ya ama cok tatlilar.. senin bilgin var galiba, hangi cins tavsiye edersin? tüyleri falan dökülmeyen, temiz bir cins biliyormusun?
bu resimdeki kedi senin mi? cinsi chinchilla mi, iran kedisine benziyor, coook tatli
ne kıs???oğlunu emin ve iyi yerlere veriyo,bi de şikayet mi etcek sankim?idris'im muhteşem bi hayat sürecek,bi anne daha ne ister?adi bile belli, helal olsun.. seni arabanin altindan kedi calarken düsünemiyorum flocke
annesine ne hesap vereceksin?
tamam bundan arayayim ben...evet canım benim kedim oscar
chinchilla kedisi olur kendisiiranların burnu yukarı doğru biraz, fark bu sadece. ama aynı türden kediler
ne kıs???oğlunu emin ve iyi yerlere veriyo,bi de şikayet mi etcek sankim?idris'im muhteşem bi hayat sürecek,bi anne daha ne ister?
en asil kedi,tam tekir damağında mührü olan sokak kedisidir!gerisi artisttir sadece...cok sagolasin canim, ben ciddi ciddi iran kedisi almayi düsünüyordum, chinchilla cinside irana cok benziyor, anladigim kadariyla resimdeki chinchilla .. bunlari da ben iran kedisi saniyordum, en iyisi bundan alayim.. öteki kediyede bir internetten bakayim, resimlerine, nasil asillermis öyle:82:
bu kedi seninse sen cok sanslisin.. peki birseyler ögrettiginde ögreniyormu konusunca tepki veriyormu, ben kedileri 3-4 aylik bebeklere benzetiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?