gelin gari,bekliyom.asi pasosu gibi birseydir o zaman.. flocke bizim kizlar gelmis, cayin varsa sana gelelim..ordanda cikariz..
kelebeğim?hade gel....
yirim ben onları....kedilere karşı bi zaafım var resmen ya...bi tanesi çöp konteynerin içine düşmüştü geçen yıl,nası miyavlıyo...hiç üşenmeden aşağı inip belime kadar çöpün içine sarkmıştım onu alabilmek için.çöp arabası gelir de fark etmez diye içim içimi yemişti resmen...namkör bi kez bile sırnaşmadan kaçıp gitti.bayanlar bu gece burdasınız bakıyorumm
bizimde kalorifer dairemizin üstünde dört tane yavrucuğumuz oldu ama nasıl bir emişleri var anacıklarını, alıp sevesim geliyor ama ben pek yaklaşamam -alerjik reaksiyonlardan- ...
geçen birisi komşunun bahçesine düşmüş çıkamıyor kıyamam bütün gece ağladı orda tam de benim yatak odamın pencerisinde kıyamadımmm ya sonra ertesi gün inanın sanki onu kurtarmak için mahallede ne kadar kedi varsa bizim orda sonra nasıl yaptılar hala hayretteyimm çıkarmışlar onu bende cam silmek için açmıştım camı bir baktım girmiş anacığının koynuna emişiyorlar.. yaaa ..
hiç anlamazlar mı sesten?nasıl da bilirler isimlerini ve çağıran kişiyi hemide...sevildiklerini öyle ii bilirler ki...birde babaannemlerin bahçesinde vardı.. adı morpe ydi yunancada güzel demekmişş? halam koymuştu adını o söylemişti... ben gidince morpeeee diye bi seslenirdim anında yanımda nasıl anlardı sesimden bide nankör derler hiçde değill.. sonra onunda yavruları oldu ama biz taşındık babaannemlerdenn şimdi nerelerdedir kim bilir???
yirim ben onları....kedilere karşı bi zaafım var resmen ya...bi tanesi çöp konteynerin içine düşmüştü geçen yıl,nası miyavlıyo...hiç üşenmeden aşağı inip belime kadar çöpün içine sarkmıştım onu alabilmek için.çöp arabası gelir de fark etmez diye içim içimi yemişti resmen...namkör bi kez bile sırnaşmadan kaçıp gitti.
kedi tasmaları var parolam...kediyi gezdirebilirsin...gerek var mı orası tartışılır tabe...evcil olsun istiyosan bi takım müdahalede bulunur veteriner...
kizlar geyik bölümüne gelmediniz geri geldim...
ayche,ev gercekten dar gelebilir mi? bizim bi tanidigin kedisi apartmanin 6. mi 7. katindan atlayip intihar etmis.. galiba disari cikarmamislar hic...simdi kedileri köpek gibi gezdiremezsinde, nasil disari cikarilir kediler???
kedi tasmaları var parolam...kediyi gezdirebilirsin...gerek var mı orası tartışılır tabe...evcil olsun istiyosan bi takım müdahalede bulunur veteriner...
kedi ile köpeğin arasındaki fark basit aslında...birde bazi insanlar kediden müthis korkarlar.. yani timsah görmüs gibi tirsarlar... niye acaba.. ben kedileri cok seviyorum.. nankör denmesinin elbet vardir bir sebebi.. bizim komsumuz derdi, onlarin cok kedisi olmus zamaninda...kedi dermiski, sahibim ölsede su mutfaktaki herseyi ben yesem
o kadar da deel demi
kedilerin bazilari cok akilli oluyor, tekirler nasil flocke?...
kedin yemeklerde ne yiyor Lacivert? kedi mamasi yeterlimi, yoksa hani evde yapilan yemeklerdende veriyormusunuz? benim arkadasimin kedisi dondurma cok seviyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?