Bir kedi sevdim hayatım değişti :))

tirbiyesiz şey...bi bunu çözemedim zaten...tek doğurmuyo bunnar,diğerlerini alıyo da bunu niye terk ediyo acep?tam tekir dimi o?pek seçemedim.

heralde biri sevdı çok tatlı falan dıye bunu kokusu sınınce kedıde almadı heralde yavruyu genelde öle oluyor gece çok ağlıyor bazen koynuma alıyorum bnde onu TEKİR CANIM

özellikle kopek istiyorum ama gece calısorm esımde öle bakamam dıe korkuyorum..
köpek zor iş yaf...temizle yıka dolaştır filan.insan hep sağlıklı kalmıyo ki,grip oluyosun yorgun oluyosun.hava soğuk veya rüzgarlı filan oluyo dolaştırmak zorunda kalıyosun...ama kedi ööle değil işte...

haklısın !! kedı mı alsam ne ??

heralde biri sevdı çok tatlı falan dıye bunu kokusu sınınce kedıde almadı heralde yavruyu genelde öle oluyor gece çok ağlıyor bazen koynuma alıyorum bnde onu TEKİR CANIM
evet,insan kokusu sinince anne terk eder bunu biliyorum ama bu daha o kadar küçük ki,onu iyi saklamış olmalıydı...buna şaşırıyorum.bu yavruyu seven mutlaka diğerlerine de el atmıştır...niye sadece bu terk ediliyo?bu ilginç işte...çene altınla boynunun arasına al onu,en sevdikleri yer oraları yavruların.

demek dogum gunun yaklasıo o zaman sana kk dan kızlarla toplanalım herkes 10 lıra verse tamamlarız parayı nasıl fıkır
o zaman 40 50 kisi bulmamiz gerekecek.. bi tanesi 450 euroydu, kafayi yemisler ya..az önce netten baktim
ben arkadas listemi genisleteyim acilen

ah kiyamam, sen ne kadar sevaba girmissin biliyormusun.. o yavrucaga iyilik yapinca, karsiliksiz kalmaz inan
bencede zor.. bide evde köpek bana hic hijyenik gelmiyor sbaran,köpekleri coooook seviyorum, evde niyeyse icime sinmiyor..

Son düzenleme:

bilmez mıyım ne oyunlar yapıo karnı doyuncaa =)) inş dgerleri ölmemiştir içime kurt düştü akşam akşam

parola,gel beni dinle sen...bak sokaktaki fentezi ayı da bitti,bi sürü yavru kedi olcak yakında.sokaktan al kediyi...

kedi bi başka...kedi al sen iisimi

Alım Ya İçimde Kalmasın.. Bekarken Annem Eve Hayvan Sokmazdı !!
Hep Derdim ki Evlenince Doldurcam Evime Ne Var Ne Yok

7 Ay Oldu Hala Bende Tık Yok

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar cinsi erkek olmasi daha mi tercih ediliyor, cünkü disi olunca yavrulari da olur ilerde.. birde bunlarin arkadasa ihtiyaci oluyormu? alip eve tikipta kedicigi zor durumda birakmayalim sen sokak kedisi aliyorsunki basinin caresine kendi baksin demi flocke

kediler tekil hayvanlardır parolam,arkadaşa ihtiyaç duymazlar...ama yanlız kalmak da istemezler.evde olman yeterlidir ona.eğer onu yanlız bırakman gerekirse,ufak bi radyo al sesini az aç...sen dönene kadar hiç değilse evde ses olur ona...

parola,gel beni dinle sen...bak sokaktaki fentezi ayı da bitti,bi sürü yavru kedi olcak yakında.sokaktan al kediyi...

ahh canim flockem burda kedileri sokaga atmiyorlarki, ya da ucaga atlayip senin oraya gelip seninle kedi avina cikicaz... siperlerde bekleriz.. millet bunlar ne yapiyor der kediyi kaptigim gibi havaalanina.. ay birde pasaport cikar degilmi basimaülkeler arasi kacakciliktan iceri tikiyorlarmis beni
ay Allah korusun ya

kız ben rambo'mu kasabın önünden aldım da almanyaya götürmüştüm...gerekli aşı kağıtları olduktan sonna veteriner sana çitten pasaport tipi bişey vercek,bunu onaylatman lasım galiba bi yerden.onunla almanyaya götürebilirsin onu...ama tek bi aşı eksikse,o zaman kalakalırsın havaalanında

kedi evde olmasi cok iyiymis, eve pozitif enerji verirmis(feng shui).. hareket halindeler ya, evdeki kötü enerjiyi iyi enerjiye cevirirlermis..
hatta biri evde yalniz yasiyorsa evde kedi bulundurmasi cok iyiymis diye de biliyorum, canyoldasi minnoslar..

veteriner mi veriyor, iyiymis, vize istemezler degilmi ya bana gecen yil biri yolda tavsan verecekti, ucaga almazlar diye almamistim keske alsaymisim...demek bir veterinerle is bitiyormus..
niyetciler oluyorya, yolda aksam alisveristen ciktigimizda cekin dedi bize, neyse bizde hayatimizda ilk defa öyle bisey gördük, üsüstük adamin basina.. millet niyet bakiyor, ben tavsanlarin derdine düstüm, minicikler cok tatlilar.. bunu bana satarmisiniz dedim, agzimdan cikti, adamda veririm neden olmasin dedi.. sasrimistim sevinmistim, ama alamayacagim icinde üzüldüm.. alamamki uzun yola gidicez demistim.. tavsan zor olur da kediyi alicam ben..

dur hele dur!veteriner sana aşı kağıtlarının toplandığı pasaport tipi bişey veriyo...tek bunun geçerliliği olduğunu sanmıyom ama.biz bundan yaklaşık 20 yıl önce sokmuştuk ramboyu almanyaya.şimdi nedir ne değildir bilmiyom gari.ama bence sen bi veterinere uğrayıp bunu sorabilirsin.en baştan bilgi almış olursun hemi de...zaten kediyi almanyadan alsan da sana bu gene gerekli olacak.bu sefer türkiyeye sokamazsın onu yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…