tekirler asi olurlar,önlerine en güzel yemekleri koy,tıka basa yesinler,gene de gece çöpünü karıştırmaktan kendini alıkoyamaz.sürekli arıza peşindedirler,kafaları aciip işler...hepsi için demiim ama çoğu sevilmek isterse sevdirir kendini,uzun tüylülüleri sırnaşık ve hatta ötesi yılışık olurlar.ama kısa tüylüler pek ööle olmuyo.arıza yapıları var yane...bu yüzden hastayım onlara...kedilerin bazilari cok akilli oluyor, tekirler nasil flocke?...
kedin yemeklerde ne yiyor Lacivert? kedi mamasi yeterlimi, yoksa hani evde yapilan yemeklerdende veriyormusunuz? benim arkadasimin kedisi dondurma cok seviyordu
iran kedilerinin gözleri akıyor diyorlar ama çok tatlılar
yalnız kalabiliyorlar bazen çok sorun olmaz
benim de chinchilla kedim var kediler çok tatlılar ve temizler, ideal evciller
Eki Görüntüle 186596
Eki Görüntüle 186595
gördüm gördüm...flocke lütfen 2. sayfadaki lacivertin kedisine bak, massallahh ya cok tatli bi kedi..asik oldum yaabebek olsa öpersin, bunlar öpülmezde..
kedileri eğitemezsin,bu onların doğasında yok parolam...bi tek wc eğitimi verebilirsin.bizim ben kücükken kedilerimiz vardi, hatta yeni dogmuslardi, sepette 6-7 tane vardi, kücükkende cok tatlilar..
sorum su arkadaslar, bunlarin egitimi terbiyesi, okul hayatlari su bu nasil olacak? kendiliginden olmuyordur, wc egitimi falan gerekiyordur, onlari nasil ögreteceksiniz/ögrettiniz?
Aman Yarabbim Ne Tatlı Bi Şey Bu Böyle Yaaa!!!
kedileri eğitemezsin,bu onların doğasında yok parolam...bi tek wc eğitimi verebilirsin.
ortalama ömrü 16-20 yıl.desene basina buyruklarAllah tan bi mani cikmazsa ortalama kac yil yasiyorlar netten de bi bakayim
baglandiktan sonra kaybetmek zor olur... bide arkasindan bunalima düsmeyelim
degil mi, cok tatli
enem bu daha çok küçük...anası nerde bunun...geceleri ağlıyordur bu...
he he onu senle benim aramda düşünemiyom valla....aynı anda üstüne çullanırdık herhal!Walla Bayıldım.. İyi ki Bu Benim Değil.. Ölürdü Kesin Mıncıklanmaktan Yavrumm Benimmmmm !! Ablasıı Yer Onu Yerrr !!
enem bu daha çok küçük...anası nerde bunun...geceleri ağlıyordur bu...
tirbiyesiz şey...bi bunu çözemedim zaten...tek doğurmuyo bunnar,diğerlerini alıyo da bunu niye terk ediyo acep?tam tekir dimi o?pek seçemedim.anası terketmış bunu zilli
he he onu senle benim aramda düşünemiyom valla....aynı anda üstüne çullanırdık herhal!
türkiyede olsan benim gibi gir bi arabanın altına diyecem ama almanyada sokak kedisi yok gari.fiyatlari da oldukca pahaliymis.... dogum günümde yaklasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?