O kadar üzgünüm ki.. anlatamam. Şimdi evdeki kedilerimin mamasından bir kap hazırladım dükkanımın oradaki kedilere vermek için, kalbim acıyor, ayaklarıma dolanırdı mama için ilk o saldırırdı tabağa. Benimle konuşurdu mauv mauv..o kadar tatlıydı ki. Ben onu asla unutamıyacağım. Dükkana her gidişimde gözlerim onu arayacak. O kadar sessizki. Ne insanların ne trafiğin sesini duyamıyorum. Sessizliğe gömülmüş gibi etraf. Pisim hamileydi, ilk bebeklerini doğuracaktı. Çok mu acı çekti, hemen öldü mü soramıyorum korkumdan tanık olanlara, o kadar üzgünüm ki. Şimdi birazdan dükkana gideceğim ayağım çekmiyor. Severek gittiğim iş yerim matem yerim olduçok uzattım biliyorum, hem ağlayıp hem yazıyorum. İçimi dökmeye ihtiyacım var.
Kedim oleli 1aydan fazla oldu... Hala ağlıyorum. Sana yazarken bile ağlıyorum..kimilerine saçma bana Gore dünya,nefes herşey. Keşke olsaydi da evin içinde kosustursaydiO kadar üzgünüm ki.. anlatamam. Şimdi evdeki kedilerimin mamasından bir kap hazırladım dükkanımın oradaki kedilere vermek için, kalbim acıyor, ayaklarıma dolanırdı mama için ilk o saldırırdı tabağa. Benimle konuşurdu mauv mauv..o kadar tatlıydı ki. Ben onu asla unutamıyacağım. Dükkana her gidişimde gözlerim onu arayacak. O kadar sessizki. Ne insanların ne trafiğin sesini duyamıyorum. Sessizliğe gömülmüş gibi etraf. Pisim hamileydi, ilk bebeklerini doğuracaktı. Çok mu acı çekti, hemen öldü mü soramıyorum korkumdan tanık olanlara, o kadar üzgünüm ki. Şimdi birazdan dükkana gideceğim ayağım çekmiyor. Severek gittiğim iş yerim matem yerim olduçok uzattım biliyorum, hem ağlayıp hem yazıyorum. İçimi dökmeye ihtiyacım var.
İnşaallah çekmemiştir ...Maalesef havyvanlara önem verenler kadar zerre önemsemeyenler var
Ben onların vicdanlarından gerçekten şüphe duyuyorum.
Hem de hamile kedi öyle ani hareketler yapamaz genel de yavaş oluyorlar. Nasıl oldu acaba kaza çok üzüldüm. İnşallah can çekişmemiştir
Bunu ancak yaşayan anlar. Sizinde başınız sağolsun. Nasıl üzüldüğünüzü anlıyorum. Her kedi apayrı bir dünyadır. O dünya paylaşılmayınca bilinmez. Dışardan bakılınca kedi işte bir sürü var, bana öyle diyorlar. Geçen yıl sokaktaki yavru bir kediyi sahiplenecektim. O da dükkanıma geliyordu. Yemek istemiyordu, tek derdi sevilmek olan bir kediydi. Önce bu şekilde bakarım diye düşündüm. Bir iki ay yemek verdim. Ama çok cana yakındı, dükkanı kapatıp giderken gitmeyeyim diye paçama yapışıyordu. Ben de onu eve almaya karar verdim ama almadan önce iç ve dış parazit ikaçlarını vermek istedim. Eczaneden ilaçları aldım ve o bir daha gelmedi. Aylarca onu bekledim. Gözüm kapılarda kaldı. Onu en son gördüğüm gün ben eve giderken paçama öyle yapışmıştı ki sanki son şansımız olduğunu biliyordu. Öylece arkamdan baktı uzun bir süre. Ona tamam pisicik alacağım seni bir iki gün daha bekle dedim sanki anlayacakmış gibi. Keşke hep parazit olsaydım da alsaydım o gün onu. O kadar üzülüyorum o kadar pişmanım ki, anlatamam. Hala unutamadım onu. İnşallah yaşıyordur, hayattadır.Kedim oleli 1aydan fazla oldu... Hala ağlıyorum. Sana yazarken bile ağlıyorum..kimilerine saçma bana Gore dünya,nefes herşey. Keşke olsaydi da evin içinde kosustursaydi
Bunu ancak yaşayan anlar. Sizinde başınız sağolsun. Nasıl üzüldüğünüzü anlıyorum. Her kedi apayrı bir dünyadır. O dünya paylaşılmayınca bilinmez. Dışardan bakılınca kedi işte bir sürü var, bana öyle diyorlar. Geçen yıl sokaktaki yavru bir kediyi sahiplenecektim. O da dükkanıma geliyordu. Yemek istemiyordu, tek derdi sevilmek olan bir kediydi. Önce bu şekilde bakarım diye düşündüm. Bir iki ay yemek verdim. Ama çok cana yakındı, dükkanı kapatıp giderken gitmeyeyim diye paçama yapışıyordu. Ben de onu eve almaya karar verdim ama almadan önce iç ve dış parazit ikaçlarını vermek istedim. Eczaneden ilaçları aldım ve o bir daha gelmedi. Aylarca onu bekledim. Gözüm kapılarda kaldı. Onu en son gördüğüm gün ben eve giderken paçama öyle yapışmıştı ki sanki son şansımız olduğunu biliyordu. Öylece arkamdan baktı uzun bir süre. Ona tamam pisicik alacağım seni bir iki gün daha bekle dedim sanki anlayacakmış gibi. Keşke hep parazit olsaydım da alsaydım o gün onu. O kadar üzülüyorum o kadar pişmanım ki, anlatamam. Hala unutamadım onu. İnşallah yaşıyordur, hayattadır.
Öyle düşünme canım ya...inan ki iyi insanlar çok. Kötülerde var, allah inşallah onlara da merhamet duygusu aşılar. Küçük bir kız var mahallemde. Küçücük elleriyle kek yapmış mahalledeki kedilere. Onun özellikle sevdiği bir kedi var. Baktım eliyle yediriyor. Limonlu kek yiyen kedide görmüş oldum böylelikle. Belkide sevmedide kızcağuzın hatırına yedi pisicik. Okuldan geldiğinde kız beslenmesinden bir şeyler çıkartıp veriyor o kediye. Öyle iyi çocuklarda var. Bizim ilerde bir site var. Bir oğlan çocuğu hamile bir kedi için kutu hazırladığını söyledi. Kedide kutuyu benimseyip içine girmiş..öyle tatlı bir çocuktu ki. İçi sevgi dolu çocuklar gerçekten güzel oluyorlar. İnşallah güzel insanlar daha da çoğalır.kedi sahiplendikten sonra insanlara zerre sevgim kalmadı...
Bilmiyorum abartiyorum belki ama...
Uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?