Amin. Özür dilemenize hiç gerek yok, doğru söylemişsiniz.
Bayramda yeğeni arayıp "uzun uzun konuştuk. Çok pişman görünüyor ayrıldığına. Başını kapatmayı kabul edersen herşeye yeniden başlamak istiyor. Yeni bir ev, yeni eşyalar, başka bir semt. Bunlar size çok iyi gelebilir" dedi. Şart koşmuş beyefendi kapanacakmışım :) Sanki ayrılmayı isteyen oymuş gibi. Tam komedi. "Gitsin, hazır kapalısından bulsun kendine, hiç uğraşmasın bence. Ayrıca biz resmen boşandık. O çocuk olabilir ama ben oyuncak değilim" dedim. Boşandığımızı söylememiş, kız çok şaşırdı. Dengesiz ve son derece kıskanç biri. Bu dini yönelme bence tamamen kıskançlığından. Beni kapatıp artık kıskanmaya gerek bırakmayacak bir yöntem. Hokkabazlık yani. Bana uzak olsun artık...
sizdeki sabrın bir formülü varsa alabilir miyim?
o yeni eve bir süre sonra +3 de gelecek miymiş? madem yeni ev, yeni eşyalar sunabiliyordu, öncesinde (hadi sizi geçtim diyelim) neden çocuğunuzu o küçücük eve mahkum etmiş?
allah ıslah etsin diyorum başka da bir şey demiyorum demek istemiyorum çünkü frenlerimin tutmamasından endişe ediyorum.
endişeli bir anne olarak sizden mümkünse tek bir ricam var, evladınızı da mürit etmelerine izin vermeyin
en güzelini yaptınız yavrunuzla sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir ömür sürmenizi dilerim.