Kendileri bozdu .Bence olmaz. Takı için kavga etmiş aileler en küçük olayda karşılarına çıkarırlar olan biteni. Herkes birbirine laf sokar durur. Hem ne gerek var ki? Nişanı direk aileler mi bozmuş arkadaşınız ve nişanlısı mı?
Yani unutulmaz mi sevgili kavgası gibi olmaz mı ?Is cirkinlestiyse olmaz. Neyi zorluyorlar ki...
Sizin ki bu tarz bir şey miydi ? Kavgalariniz yani aileler de karıştı mi ?Bi yerde patlar heralde. Ben de kavgalar ustune direndim ve evlendim.. daha bugun yine kavga ettik 1yil olacak evleneli. Yani patliyor. Ama evlenmezse de icinde ukte kalabilir. O kisiyi unutamayabilir. Baskasiyla mutlu olamayabilir. Mutsuz olacaksa da insan,yasayip gormeli sonra umidini kesmeli. Yoksa, kör ölur badem gozlu olur..durumu olabilir..
Ben oyle.dusundum...
Ay iğrenç ya seviye yerlerde. Ben olsam bağrıma taş basar yine dönüp arkama bakmazdım. İlerde illaki para meseleleri olacaktır. İki taraf da birbiri hakkında zaten şöyleler zaten böyleler diye konuşacaktır. He suç tamamen erkek tarafında olsa dönüp ailecek gelip hata ettik pişmanız vs deseler tamam derim, ama bu taraf da onlara şerefsiz vs dediyse bu ilişki dikiş tutmaz bence.Kendileri bozdu .
Takılar yüzünden mahkemeye vereceklerdi birbirlerini. Ve birbirlerine de çok fazla şey söylediler paragoz , şerefsiz vb. Gibi
Çok da umrumda istediğini düşün .Sen de durmadan baskalari icin konu aciyorsun.
Teşvik etsen mi acaba etrafındakileri üye olup yazmalarında.
Kamu nabzı ölçüyorsun diye düşünmeye başladım.
Dur bir de konu dışı mesajdan kibleyimSen de durmadan baskalari icin konu aciyorsun.
Teşvik etsen mi acaba etrafındakileri üye olup yazmalarında.
Kamu nabzı ölçüyorsun diye düşünmeye başladım.
Ona ne ya . İstersem hiç durmadan başkaları için konu açarım . Bi de oturmuş sinsi sinsi takip etmiş aklında tutmuş .Hanımlar lütfen sakin.
Yani unutulma imkanı var mı diyorsunuz ?aileler karıstırılmazsa bi müddet sonra her sey yoluna girer
tabii ki sonraki tartısmaya kadar..
neler unutulmuyor ki bu unutulmasın. ama ilk kavgada her sey ortaya serılırYani unutulma imkanı var mı diyorsunuz ?
Evler filan baya yakın küçük bi ilçede oturacaklar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?