Bir Kere Terk Eden Erkek Bir Daha Terk Eder mi?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
İyi akşamlar kızlar, sizi sıkmadan konuya giriyorum.Yaklaşık 1 yıl önce beni başka kız için terk eden ve bundan sonraki ilişkilerinde hep terk edilen eski sevgilim geri dönmek istiyor.Ben gururuna aşırı düşkün bir kadınım.Tam başkasını platonik severken ve notlarımı düzeltmişken geri dönmek istemesine sinir oldum.Haftasonu çağırdı sunum ödevim var gelemem dedim.Beni ayağına çağırıyor yani.Sizce bir kere terk eden bir daha terk eder mi? Kadınlık gururuma yediremiyorum.

Tövbe de aman çocuk sevindir böyle bir tiple ne işin olabilir kaba saba hanzo başka biri için birakip gitmis can sıkıntısı yine seni bulmus

Bence hçbirşey eskisi gibi olmaz.. Güven olmaz, sürekli akılda onun yüzünden yaşadklarn olur mutlu olamazsn bence..
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Ona aldığım hediyeyi ve biletimi başka kız ve eski sevgilimin şeyliği yüzünden atmak zorunda kaldım.

Tövbe de aman çocuk sevindir böyle bir tiple ne işin olabilir kaba saba hanzo başka biri için birakip gitmis can sıkıntısı yine seni bulmus
Allah gücenmesin ama kızların peşinde koşacağı tipi yoktu.Bende öyle aman aman sayılmam sadece ona aşırı sevgi verdim ve sonum da bu oldu.

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Ona aldığım hediyeyi ve biletimi başka kız ve eski sevgilimin şeyliği yüzünden atmak zorunda kaldım.
Hiç bulaşma bence canım.. Uzak dur.. Senin için en iyisi öyle olması.. ya barışıp sonradan pişman olursah daha kötü olur senin için.. Önüne bak ve seni gerçekten seven kişiye şans ver.. 🤗🤗

Bu gün çok sinirliyim, yazım hatası vs gırla olabilir, şimdiden kusuruma bakmayın.

Siz insan olarak değer vermişsiniz ama nedense bazı erkekler inanılmaz öz güven patlaması yaşayabiliyor, sonra o özgüvenle piyasa araştırması yapıp rağbet görmeyince biraz kendilerine gelebiliyor. Sizin değerinizde olmasa da sizinle beraber olabilme şansı ve sizin ona değer vermeniz de bu özgüvenle alakalı olabilir. Size değer vermiş olsa sizi bu kadar üzecek ve tepki yaratacak bir duruma sokmazdı. Daha önceki ayrılma ve ilişki nasıldı bilmiyorum, bu kadar düşünebildim.

Bazı insanları başta çok beğenmezsiniz fiziksel vs olarak ama sizi çeken bir şeyi vardır ve tanıdıkça seversiniz. Siz bu avantajı lütfen değecek birine sağlayın. Sizin hala ondan beklenti içerisinde olduğunuzu düşünmüş, uzatmadan kestirip atın. Israr etmesine de değer vermeyin. Yine fırsat bulsa hemen değerlendirebilir.

Vefa duygusunu da ancak saygı duyduğunuz birine yaşayabilirsiniz.

Birde eve çağırıyor.Yokluyor gibi geldi bana.
Ohoo
Amaç belli değil mi?
Bu kadar saf olma
Eh madem cevap verdin bir öneri sana
Tamam geliyorum yine dayanamadım uf puf de
Evden çıktım otobüse bindim beni garajdan almaya gel de
Ya günlük pedimi almayı unutmuşum ben gelene kadar alır mısın de
Yoldayım şarjım da azaldı of de
Sonra 1-2 saat kapat telefonunu
Sonra aç "şarjım bitince düşünmeye fırsatım oldu sana 2.şansı vermeye değmez geri dönüyorum" de engelle her yerden
Öyle elinde günlük pedle kalsın m.l gibi garajda sdfghjk

İyi akşamlar kızlar, sizi sıkmadan konuya giriyorum.Yaklaşık 1 yıl önce beni başka kız için terk eden ve bundan sonraki ilişkilerinde hep terk edilen eski sevgilim geri dönmek istiyor.Ben gururuna aşırı düşkün bir kadınım.Tam başkasını platonik severken ve notlarımı düzeltmişken geri dönmek istemesine sinir oldum.Haftasonu çağırdı sunum ödevim var gelemem dedim.Beni ayağına çağırıyor yani.Sizce bir kere terk eden bir daha terk eder mi? Kadınlık gururuma yediremiyorum.
Böyle bir hata yapmazsınız diye düşünüyorum. Hadi terk etse neyse başka biri için terk etmiş. Pinpon topu musunuz siz?

Ohoo
Amaç belli değil mi?
Bu kadar saf olma
Sonra aç "şarjım bitince düşünmeye fırsatım oldu sana 2.şansı vermeye değmez geri dönüyorum" de engelle her yerden
Çok tatlısınız, güldüm.

Pin pong masası-sezai karakoç

Beyaz iplik sert iplik ve tak tak
Yuvarlak top küçük top ve tak tak
Ping-pong masası varla yok arası
Ben ellerim kesik varla yok arası
...... Öpüçüğüne eyvallah ve tak tak
Beraber sinemaya ... evet ... ve tak tak
Ping-pong masası varla yok arasıÖküzün gözü veya dananın kuyruğu
Kadifekale veya Sen nehri
Ha Sezai ha ping-pong masası
Ha ping-pong masası ha boş tüfek
Bir el işareti eyvallah ve tak tak
Gözlerin ne kadar güzel ne kadar iyi
Ne kadar güzel ne kadar sıcak
Tak tak tak tak tak tak tak

Ohoo
Amaç belli değil mi?
Bu kadar saf olma
Sen beni güldürdün rabbim senide güldür sun

Back
X