Bir Kere Terk Eden Erkek Bir Daha Terk Eder mi?

Bu gün çok sinirliyim, yazım hatası vs gırla olabilir, şimdiden kusuruma bakmayın.

Siz insan olarak değer vermişsiniz ama nedense bazı erkekler inanılmaz öz güven patlaması yaşayabiliyor, sonra o özgüvenle piyasa araştırması yapıp rağbet görmeyince biraz kendilerine gelebiliyor. Sizin değerinizde olmasa da sizinle beraber olabilme şansı ve sizin ona değer vermeniz de bu özgüvenle alakalı olabilir. Size değer vermiş olsa sizi bu kadar üzecek ve tepki yaratacak bir duruma sokmazdı. Daha önceki ayrılma ve ilişki nasıldı bilmiyorum, bu kadar düşünebildim.

Bazı insanları başta çok beğenmezsiniz fiziksel vs olarak ama sizi çeken bir şeyi vardır ve tanıdıkça seversiniz. Siz bu avantajı lütfen değecek birine sağlayın. Sizin hala ondan beklenti içerisinde olduğunuzu düşünmüş, uzatmadan kestirip atın. Israr etmesine de değer vermeyin. Yine fırsat bulsa hemen değerlendirebilir.

Vefa duygusunu da ancak saygı duyduğunuz birine yaşayabilirsiniz.
Kavga sebebiyle olsaydı belki o şansı verebilirdim yine eskisi gibi olmazdı ama denemiş olurduk.Beni sebebsiz yere terk etti canım ona yanıyor.Hemen aldanmış onun iki güzel sözüne.Bizim üniversitede de çok yakışıklılar var ben onların güzel sözüne aldanmadım.İntikam için bile değmez zaten bana yakışmaz.

Konuyla alakasız belki ama önceden de kendini çok güzel bulmadığına dair mesaj atmıştın. Gerçekten çok güzel bir kızsın, tek eksiğin kendine güvenmek. Bir de gencecik kızsın platonik falan takılma, hayatın tadını çıkar. Vakti gelince doğru insan karşına çıkar zaten. Bu adamı da s... et, cevap bile vermeye değmez idiot.

Konuyla alakasız belki ama önceden de kendini çok güzel bulmadığına dair mesaj atmıştın. Gerçekten çok güzel bir kızsın, tek eksiğin kendine güvenmek. Bir de gencecik kızsın platonik falan takılma, hayatın tadını çıkar. Vakti gelince doğru insan karşına çıkar zaten. Bu adamı da s... et, cevap bile vermeye değmez idiot.
Çok teşekkür ederim yol verdim.Yaptığı hata affedilemez bir hata.Benim konum da ders olur inşallah.Benim yüzünden özgüven patlaması geldi.

Ohoo
Amaç belli değil mi?
Bu kadar saf olma
Eh madem cevap verdin bir öneri sana
Tamam geliyorum yine dayanamadım uf puf de
Evden çıktım otobüse bindim beni garajdan almaya gel de
Ya günlük pedimi almayı unutmuşum ben gelene kadar alır mısın de
Yoldayım şarjım da azaldı of de
Sonra 1-2 saat kapat telefonunu
Sonra aç "şarjım bitince düşünmeye fırsatım oldu sana 2.şansı vermeye değmez geri dönüyorum" de engelle her yerden
Öyle elinde günlük pedle kalsın m.l gibi garajda sdfghjk

Sen nasıl birşeysin yiğidim, seni tanımak isterim :KK70:

İyi akşamlar kızlar, sizi sıkmadan konuya giriyorum.Yaklaşık 1 yıl önce beni başka kız için terk eden ve bundan sonraki ilişkilerinde hep terk edilen eski sevgilim geri dönmek istiyor.Ben gururuna aşırı düşkün bir kadınım.Tam başkasını platonik severken ve notlarımı düzeltmişken geri dönmek istemesine sinir oldum.Haftasonu çağırdı sunum ödevim var gelemem dedim.Beni ayağına çağırıyor yani.Sizce bir kere terk eden bir daha terk eder mi? Kadınlık gururuma yediremiyorum.

En başta adam karaktersizliğini göstermiş.
Kesinlikle geçmişe takılmadan , yoluna devam etmelisin .
Elbette karşına daha iyi biri çıkacaktır.

İyi akşamlar kızlar, sizi sıkmadan konuya giriyorum.Yaklaşık 1 yıl önce beni başka kız için terk eden ve bundan sonraki ilişkilerinde hep terk edilen eski sevgilim geri dönmek istiyor.Ben gururuna aşırı düşkün bir kadınım.Tam başkasını platonik severken ve notlarımı düzeltmişken geri dönmek istemesine sinir oldum.Haftasonu çağırdı sunum ödevim var gelemem dedim.Beni ayağına çağırıyor yani.Sizce bir kere terk eden bir daha terk eder mi? Kadınlık gururuma yediremiyorum.
Acık olayım muhtemelen sizi yarabandı gıbı kullanmaya calısacak onurlu bir durus sergıleyın ve asla gorusmeyın

Ben o hatayı yaptım bi kere sen yapma sakın hatsiz baksana 1 sene sonra geri gel demek seni hep elde bilmiş boşverr

o seni terk etmiş ama başkaları da hep onu terk etmiş. Seni biraz stepne gibi görüyor maalesef. Baktı şu anda kendini kabul eden biri yok sana dönüyor. Maalesef birini bulduğu an tekrar bırakır ne kadar sevsen de direk engelle. Asla muhattap olma bir daha derim.

Ohoo
Amaç belli değil mi?
Bu kadar saf olma
Eh madem cevap verdin bir öneri sana
Tamam geliyorum yine dayanamadım uf puf de
Evden çıktım otobüse bindim beni garajdan almaya gel de
Ya günlük pedimi almayı unutmuşum ben gelene kadar alır mısın de
Yoldayım şarjım da azaldı of de
Sonra 1-2 saat kapat telefonunu
Sonra aç "şarjım bitince düşünmeye fırsatım oldu sana 2.şansı vermeye değmez geri dönüyorum" de engelle her yerden
Öyle elinde günlük pedle kalsın m.l gibi garajda sdfghjk
Yaa ne kadar yapılası haince bir plan bu 😂😂 eğer benim eskisi de dönerse buluşacağımız yeri söyleyip gitmeyeceğim ve ona cevap verme zahmetinde bile bulunmayacağım :KK59:

Gecmis gecmiste kalmistir.Önunuze bakin sizi baskasina tercih eden adamla selamlasmayin bile

Evet terk eder hem dediğiniz gibi bir yıl olmuş düzeninizi oturtmuşunuz tekrardan başınızı ağrıtmaya gerek yok

Herkese çok teşekkür ederim hanımlar.Yüzükten evlilikten bahsetti yıllar önce başka kıza gönlü kaydığında "sana ümit vermek istemiyorum" diyen.Sana evlilik teklifinde bulunsam da kabul etmezsin dedi.Ondan sonra hadi git işine tarzı bir şey yazdım tamam dedi.Beni çok incitti.Yaptıklarını unutamayacağım.Sen beni yokluyorsun dedim.Bir de eve çağırıyor amaç belli aslında.

Back
X