- Konu Sahibi Biti Zdrava
Yok asla bir daha yapmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında cevap vermem bile hataydı.Haklısın maalesef.
Bu cesareti sizin ona olan zaafınızı bildiği için. Haddini bildirin ve kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin. Bir de siz güzel ve özelsiniz,kendinizi sevip değer vermezseniz karşı taraf bunu anlayınca cepte nasıl olsa diyip arayışa giriyor.Kendisi o kadar yola gelemezmiş kalmalı gelmek istiyormuş.
Bu cesareti sizin ona olan zaafınızı bildiği için. Haddini bildirin ve kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin. Bir de siz güzel ve özelsiniz,kendinizi sevip değer vermezseniz karşı taraf bunu anlayınca cepte nasıl olsa diyip arayışa giriyor.
[/QUOTE
Şimdi bir zaafım yok.Cevabını aldı başta bilerek yakın davrandım sonra cevabını verdim.Kendimi sevmediğimi anlamış olacak.Allah affetsin genç yaşta saçkarı dökülmüş ev arkadaşıma fotosunu gösterdim 30 yaşında mı dedi.Halbuki 25 yaşında.Ve yıllardır sevgilisi olmamış bir ben olmuşum 3 ay yürütebildik.Ben otelde kalamam pahalı dedi kendim kız apartında kalıyorum.Küfretmemek için kendimi zor turtum.
Yok buluşmadım.2-3 saatlik mesafeyi bile bahane edip kendi ayağına çağırıyor. İyi bir ders oldu bu bana.Onun eline koz vermişim.lütfen böylesi biriyle buluşmayın
Zaten anlamıştım geçirdiğimiz vakitleri özlemiş.Uzun zamandır sevgisiz kalmış.Ben gelemem sizin orda otel pahalı dedi.Aklımdan intikam geçti ama değmez.Zaten Pazartesi sunum ödevim varken o gereksizin yanına gidemem.Gönderdiği parayı cebe de atabilirdim ama kendime yakıştıramadım.Oldu paşam birde ayağına çağırıyor.O kadar garanti görüyor sizi demek .Bir gram da çabalama yok .Geri donmek isteyen pişman olan erkek kadının kapısında sabahlar ,bunun gibi afedersin bi tarafini bile oturduğu yerden ayirmayip kızı ayağına cagirmaz.Sadece boşluk doldurmak zaman geçirmek için sizle iletişim kurmuş gibi geldi bana.
En güzelini yapmışsınız.Uzak durun bu kişiden.Kızlar dün yazdı geleyim mi yanına dedi istiyor musun görüşmeyi dedi bende sinirlenip ağzıma geleni söyledim engelledim.