Bir kere yemin ettim ki dönemem!!!

therapne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.029
327
158
Bir kere yemin ettim ki dönemem!!!

Ben her defasında büyük bir heyecan ve hırsla diyete başlayıp...sonra ufacık bir baklava diliminin damaktan geçerken o verdiği muhteşem tatla ikinci üçüncü sonrasını yiyip her defasında pişman olan...battı balık yan gider diyerek amannnn diyet filan yapamıyorum kilo veremiyorum gibi bahanelerle kendimi rahatlatan ancak vitrinde beğendiğim bir kıyafeti deneme kabininde oflaya puflaya deneyerek yine aynı girdaba giren naçizane ben bu sefer öyle büyük bir yemin ettim ki dönememm....

Bu sefer internette gezinirken karşılaştığım 14 tane muhteşem menü ile yine yeni ve yeniden bu sürece daha büyük bir hırsla merhaba dedim... Çok sevgili ve harikulade tatlı bir insan Elif Ezgi Uzmansel...Beni tekrar umutlandırdı...Ve kendime bir dur deyip yeniden başlamam gerektirdiğini farketti....Öncelikle kendim için sonra eşim için ve hayalimdeki o harika elbiselerin içinde mutlu ben için yeniden ve yılmadan mücadelemi bugünden itibaren yeniden başlatıyorum...

Şuanki kilom:61.7 kg Başlangıç tarihim: 07/04/2014

Hedef kilom: 48.0 Kg Hedef Tarihim: 21/06/2014

Büyük bir inanç ve hırsla.... Korkun benden kilolar...:))

Canlar herkese selamlar sevgiler....

Bugün birinci günüm sabah tartıldım aç karnına 60.5 kilo ile güne devam ediyorum... Eşimle büyük bir iddiaya girdik ay sonuna kadar 77 kilodan 72 kiloya düşeceği konusunda iddialı belki benim bu sefer ne kararlı olduğumu görmedi ama ay sonuna kadar 57 kiloya düşmek konusunda esaslı bir iddiaya girdik.. Maalesef ki bayanlar olarak metabolizma hızı konusunda erkeklere göre daha şanssız olduğumuz kesin.. Ama nolursa olsun metabolizmayı bu sefer şaşırtacağım... Korksun o kilolar benden korksun...

her sabah bir önceki günün öğünlerini düzenli şekilde paylaşacağım.. Gün içerisinde de yediklerimi parça parça yazacağım ki unutmayalım değil mi gün sonunda neler yaptık neler ettik...

Sabah 1 su bardağı ev yoğurdu ile başladık güne....
Sabah: 08.00 1 kase ev yoğurdu
saat 10.00 yeşil çayımla birlikte 2 kuru erik ve 2 gün kurusu yiyeceğim.... Ara öğünleri ihmal etmiyoruz....

Tabiki unutmadan water water water...... Ofisimde masanın üzerinde duran 2 lt pembe sürahim bana gülümsüyor.....günde tamamlayabilirsem 4 lt suyumda bana eşlik edecek bu maratonumda.. seni seviyorum pembe sürahim vee 4 lt suyum..):):3:

SAAT 11.53 İTİBARİYLE 4 tane hurma yedim.

saat: 12.15 itibariyle öğle yemeği olarak 200 gr yoğurt+nesfit yapıcam....

water water water:)) suya aynı hızla devam....:9:

Eveettt ara öğün zamanıı....1 fincan sütlü nescafe iyi gider diye düşünüyorum :))

çok kararlı görünüyorsun başaracağına yürekten inandım :) Ama 4 lt su çok fazla değil mi? Bir doktor bana 1.5 tl'nin vücuda yeterli olduğunu metabolizmayı hızlandırmak için 2.5 tl'ye çıkılabileceğini ama fazlasının çok tehlikeli olduğunu söylemişti. Vücut yapısı, yaş ve tempoya göre maksimum 3 litre içilmeli. Azı da çoğu da zarar

Bu sefer gerçkten farklı ben lisede 64 kilodan 50,2 kilolara düşmüştüm.. Ama malum evlendikten sonra aldım... Bu sefer çokk farklı....Suya gelince haklısın bende duydum ama ben hiç su içmeyen biriyim. 4 lt tamamlayabilir miyim bilemiyorum ama 3 daha makul olur belki içebildiğim kadar artık...:) Senide takipteyim haberin olsun:33:

1 Fincan Türk kahvesi ile güne devam etmek paha biçilemez....:27:

Özetle 1. gün

sabah: 1 su bardağı ev yoğurdu

ara: yeşil çay 2 kuru erik 2 gün kurusu

ara: 4 hurma

öğle: 200 gr yoğurt+nesfit

ara: 1 fincan sütlü neskafe

ara: 3 hurma, 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam saat 18.30: avuç büyüklüğünde haşlanmış et+1 tabak pilav(pilav saçma oldu, ama iş çıkışı acıktıımı farkettim)

ve böylece günü kapattım... hayırlısı...

Amanınnnn 1 bardak süt içtim saat 22.00 gibi unutmuşum yazmayı... bu sefer herşey nett:)) kendime verdiğim sözümü tutacağımm:72:

Bana her sabah gülümseyenn suyumm... canımm:)) $20140408_102025.webp

gün içerisindee yediklerimi resimlerle paylaşıcam ama bugünlük bölük pörçük gönderebiliyorum:S $20140408_102205.webp $20140408_162601.webp

Güzell güneşli bir Ankaradan Merhaba..):)

Sabah masamda dosyalarım bilgisayarım ve bana göz kırpan suyumla harika bir uyum içerisindeyiz:)))

Sabah raporum:
Kahvaltı: 1 su bardağı ev yoğurdu+ 2 tane etimek

ara: 10:30 şekersiz nescafe+ 2 kuru kayısı:1:

Güzell güneşli bir Ankaradan Merhaba..):)

Sabah masamda dosyalarım bilgisayarım ve bana göz kırpan suyumla harika bir uyum içerisindeyiz:)))

Sabah raporum:
Kahvaltı: 1 su bardağı ev yoğurdu+ 2 tane etimek

ara: 10:30 şekersiz nescafe+ 2 kuru kayısı:1:

eee sonra başka ne yedinn ;)

Öğle yemeği:

Izgara tavuk+ayran+domatesli ezme(1 yemek kaşığı)+ 1 dilim ekmek

suya devammm...:))

Günaydınn sevgili günlüğüm......

14 haftalık programıma başlayacağım Allahın izniyle bugün...Elimden geldiğince 14 diyet listesini uygulmaya çalışacağım...
1. LİSTE İLE başlayalım hadi bismillah...

sabah kahvaltı 09.30
250 ml kefir+1 adet portakal $200.webp

$9925portakal.webp

1 adet portakalım:)) canım portakalım...

Suya devamm ilk bardağımı içeyim..):

Back
X