• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kere yemin ettim ki dönemem!!!

İş arkadaşımınız doğum günü nedeniyle çok ince bir dilim çilekli yaşpasta kaçamağım oldu o yüzden ilk ara öğünümü pas geçiyorum...:((

Bugün çok geç uyandım işe zor yetiştim o yüzden tartılamadım,inş. yarına:)
senin nasıl gidiyor?

Akşam: salata( marul havuç lahana vs.)

çayın yanında 2 ince dilim prenses tatlısı kaçırdım...

50 tane squat yaptım.. Yarından itibaren sporu düzenli devam etmeye çalışacağım..

1 bardak ev kefiri+1 portakal

10 squat
200 tane calleneticste kol hareketi

Ara saat 11.00 gibi 4 tane eti mısır pirinç patlağı

öğle saat 13.00 2 dilim ananası aoç kefir

15.30 5 tane mısır pirinç patlağı...

KİLO DURUMU:60,6
1 haftalık kilo kaybı:1,1 kg

merhaba :) zaman zaman takip ediyorum seni. Kilo vermişsin bu hafta çook sevindim.
Bende 5 kilo vermişim tartı öyle söylüyor :21: çok mutluyum. İnşallah bu defa başarıcam diyorum.
Az yemekli bol hareketli güzel bir gün dilerim :8::21:

merhaba :) zaman zaman takip ediyorum seni. Kilo vermişsin bu hafta çook sevindim.
Bende 5 kilo vermişim tartı öyle söylüyor :21: çok mutluyum. İnşallah bu defa başarıcam diyorum.
Az yemekli bol hareketli güzel bir gün dilerim :8::21:

çok tşekkür ederim canım sen neler yapıyorsun nasıl verdin beş kiloyu? Devamını dilerim..

çok tşekkür ederim canım sen neler yapıyorsun nasıl verdin beş kiloyu? Devamını dilerim..

canım ben bol bol su içiyorum. yoğurt ve sütü mutlaka her gün alıyorum. sebze yemeklerimi çok az zeytinyağıyla pişiriyorum. ekmeği azalttım epey. bazı sabahlar cornfleks le kahvaltı yapıyorum. şimdi gece yenen 2 3 kaşık yoğurt ve 3 4 damla limonun da uyurken yağları yakıp özellikle karın yağlarını erittiğini duymuştum ona da başlıycam. inşallah böyle vermeye devam ederim.

Sevgiler sevgileeerrrr günlük..:)
Bugün 9 da uyandım( 9 mesai saati:)))

Dolayısıyla kahvaltı yapamadım... saçma sapan birşler atıştırdım... Ama suyumu ihmal etmiyorum... Hiç su içmeyen ben şimdi en azından 2 lt içebiliyorum...Gün içerisinde öğünlerimi paylaşacağım..

öğle:
1 parça elim büyüklüğünde ızgara tavuk

2 kaşık pirinç pilavı

1 bardak ayran

şuanlık 1 lt su

Bugün sabah öğle biraz kaçırdığım için ara öğün yapmadım çok fazla sadece şimdi 2 dilim ananas yiyeceğim... Yakları yakıcı etkisi olduğunu biliyorum.

Toplam su miktarı 1.75 lt

Dün zıvanadan fena çıktım iş çıkışı bira üzerine+ dürüm çiğ köfte
Yatana kadarda 1 su bardağı çekirdek çıtladım):)

Bu bana ceza olsun... işten eve evden işe giderken yürüyen merdiven ve asansör kullanmamaya başladım güzel olansa bu:)

sabah: 1 kase ev yoğurdu+1 dilim tam buğday ekmeği

Back
X