- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Atanamamış bir edebiyat öğretmeniyim. Mezun olalı 8 yıl oldu. Ücretli öğretmenlik yaptım ve özel kurumda çalıştım. Maddi olarak çalışmak zorunda olduğum için KPSS ye çalışmadım hiç. İlk yıl sadece biraz yöneldim ama çok heyecan yaptım vs kötü bir sınav oldu. 6 yıldır bir kurumda çalıştım tek Edebiyat öğretmeni olarak ama içimde hep atansaydım şöyle olsaydı böyle yapsaydım çok pişmanlık yaşadım. Bugün başıma gelen bu olansa bana tekrar pişmanlık olarak döndü. 6 yıldır çalıştığım özel kurumun müdürü beraber çalıştığım ve emeğimi gayretimi bilen adam beni telefonla arayıp, '' kurumu kapatıyorum başka kurum ile anlaştım onların bir öğretmeni var branşınızda tek öğretmen olsun istiyorlar o yüzden o hoca ile devam edeceğiz. '' dedi. Bunu telefonda söylenmesi onca gayret emekten sonra ağır geldi. Küçük bir ilçe burası kurum açıldığından beri ben bu kurumdayım ve yaşadığım yerde tanınan bir öğretmenim sayemde çok öğrenci geldi ve ben o kurum için öğrenciler için çok emek harcadım çok ağır geldi bana ve tekrar dönüp içimde atansam böyle olmazdı dedim bunu yaşamazdın. Ben atanmak istiyorum artık sırf girişimci olduğu için istediğini yapabilme hakkına sahip olan insanların altında olmak istemiyorum. Yapabilir miyim? 2020 kpss için mümkün değil biliyorum az süre var 2021 için çalışsam ne yapmalıyım? Buarada iki kızım var 27 aylık ve 8 aylık annem var sağolsun yardımcı çalışırsam yardım eder bana. İlçe kütüphanesine gidip çalışsam mesela diyorum nasıl yol izlemem lazım.