Karşılıksız aşk yaşamadığım için anlamakta zorlanıyorum. Hiçbir paylaşımınızın olmadığı biri size unutulmayacak kadar ne hissettirmiş olabilir kiCunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo
Hiçbir anınız bile olmayan, hiçbişey yaşamadığınız birine, size tek bir güzel söz söylememiş, bir dal çiçek bile vermemiş, size karşı bir hissi olmayan birine bunca anlamı nasıl yükleyebiliyor, nasıl bu kadar sevip hayatınızın merkezi haline getirebiliyorsunuz ben de bunu anlayamıyorumKızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
30 yaşındaym bende ve bu Yüzden de çok kızıyorum kendime ergen gibi davranıyorum bu yaşta böyle şeyleri çoktan aşmış olmam bu duruma düşürmeden kendimi yoluma devam etmem gerekiyoduYasiniz kac bilmiyorum ama ..ben 36 yasindayim diye bana mi artık uzak bu durumlar..sanirim gercek bir problem hic yasamamissiniz ..bana bu derece israr sagliksiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?