Bir kez daha yardim istiyorm sizden

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Kızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim

Unutmak insanın kendi elinde. Eğer unutmak isterseniz unutursunuz. Öncelikle bu işin olurunun olmadığını kabullenin. Kimler kimleri unutuyor kaç yıllık evlilikler bitiyor, üstüne başkası seviliyor. Zamanla başkasını elbette seversiniz hatta ondan daha bile çok seversiniz. İş sizde bitiyor bütün gün onu düşünüp kafanızda kurarsanız eğer unutamazsınız.

Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo
Karşılıksız aşk yaşamadığım için anlamakta zorlanıyorum. Hiçbir paylaşımınızın olmadığı biri size unutulmayacak kadar ne hissettirmiş olabilir ki
Tek hissettiğiniz acı olmuş karşılıksız olduğu için. Bence onu tatlı kılan ulaşılamaz oluşu. Gözünüzde büyütmeyin.

tüm samimiyetimle söylüyorum ki şuan böyle hissediyosun..Vakti zamanında hayatımdaki kisi benim için öl dese, 1 saniye düşünmezdim.. Ayrıldık yıllar oldu..
suan bana gore dünyanın en mükemmel insaniyla evliyim, 2 tane evladımız var.. Hakkında hayırlısı olsun,seni mutlu edip gerçekten sevecek biriyle mutlu ol inşallah..

karşılıksız sevgiden bahsediyorz dimi. cümlenin başı Şam'a, sonu Bağdat'a gidiyor .karşılıksız sevdiğin bir insan için onun gülüşü onun bakışı gibisini bulamam cümleleri biraz fazla iddialı kaçmış. yaşın küçük belliki. hiç unutmazsın elbette sevdiğin birini.ama bir yerden sonra bu sana acı vermez . bunun için zaman ihtiyacın var ama gözünde büyütmesen iyi edersn başka mesgaleler bul bence. insanlar ne darbeler yiyorlar en sevdiklernden de arkalarını dönüp kendi yollarına bakıyorlar.

Aşk acısından kimse ölmez. Depresyonun vardı, belki tutunacak bir dal aradın, hiç bir şey yaşamadığın, ortak bir paylaşımın bulunmadığı birine bu kadar takılı kalman normal değil çünkü. Tedavi ol aksatma. Depresyonu çekiyorum, biliyorum o sıkıntıyı. Allah şifa versin.

"Seni engelleyeceğim" yazmak adamı daha fazla havaya sokmuştur. Yapmayın böyle saçma şeyler. Ben kadınların da açılmasından yanayım ama reddedilince hayatın sonu gelmiş gibi davranmayan kadınların. Erkekler bir kez teklif ederler karşılık bulamazlarsa uğraşmazlar kendi hayatlarına odaklanırlar. Çocuk dürüst biriymiş ki ona karşı olan duygularınızı kullanmamış. Ben olsam arkadaşsam o kişiyle, arkadaşlığını kaybetmek istemezdim.

Şöyle bir durum var seni sevmeyen birini sevmen

Beynindeki değeraizlik ve yetersizlik hissinden gelir

Hep seni sevmeyenleri sever, sonra seni sevince benim gibi değersiz seviyorsa değersizdir diye terkedersin

Öncelikle psikoloğa gidip değeraizlik duygunun aş

Yoksa kimseyle konuşma çünkü eninde sonunda bağımlı olursun ona.

bence bunca yoğun duygunuzu bilip de istemediğini net şekilde söyleyen ve bunu kullanmayan biri olduğu için şanslı saymalısınız kendinizi.
ayrıca aranızda bir ilişki olmamış. yaşanmışlık yok, paylaşım yok.. ben duygularınızın elde edememekten, beraber olamamaktan kaynaklı büyüdüğünü düşünüyorum.
belki bir ilişki içerisine girseydiniz tüm duygular körelecekti, onu tanıdığınız zaman.
açıkçası takıntılı bir tutum içerisindesiniz. elbette birşeyler hissedilen birini unutmak zordur ancak insanların çocukları ölüyor ve hayatlarına devam edebiliyorlar. bu yüzden. bence bu gibi üzüntüleri çok da büyütmemek lazım.

Hiçbir anınız bile olmayan, hiçbişey yaşamadığınız birine, size tek bir güzel söz söylememiş, bir dal çiçek bile vermemiş, size karşı bir hissi olmayan birine bunca anlamı nasıl yükleyebiliyor, nasıl bu kadar sevip hayatınızın merkezi haline getirebiliyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum Lütfen biraz kendinize değer verin yaa platonik aşk nedir allahaşkına

Yasiniz kac bilmiyorum ama ..ben 36 yasindayim diye bana mi artık uzak bu durumlar..sanirim gercek bir problem hic yasamamissiniz ..bana bu derece israr sagliksiz gelir

Hayat bir tek insanin etrafinda donmuyor. sevmek kadar guzel bisey varsa o da birisi tarafindan sevilmektir.. bunu yasadiginiz ve yasattiginiz an simdiki gecirdiginiz zamaniniza acirsiniz hayat bu kadar uzun degil kendinize gelin..

Yasiniz kac bilmiyorum ama ..ben 36 yasindayim diye bana mi artık uzak bu durumlar..sanirim gercek bir problem hic yasamamissiniz ..bana bu derece israr sagliksiz gelir
30 yaşındaym bende ve bu Yüzden de çok kızıyorum kendime ergen gibi davranıyorum bu yaşta böyle şeyleri çoktan aşmış olmam bu duruma düşürmeden kendimi yoluma devam etmem gerekiyodu

Zaman... Sadece zamana ihtiyacınız var. Artık onsuz olmaz diye düşünmeyin. İnsanlar evladını toprağa verip yaşamaya devam ediyor. Günü gelir onu da unutursunuz.

İçinizde kalmış bir şeyleri yaşayamadığınız için. Birliktelik yaşayıp ayrılsanız bu kadar koymazdı.

Bunun ıcın bısey yapılmıyor sızın elınızde olacak bence sızınkı takıntı saplantı bu huyunuzu duzeltmezsenız daha cok uzulursunuz kımse takıntılı bırıyle beraber olmak ıstemez

Nerden gördünde sevdin onu nasıl oldu?? Bir Işık görmeden nasıl bir şey hissettin? Neden sana şans vermiyor? Normalde erkekler kadınlara hayır demez hayatında biri yoksa yani Artık var olsa bile demiyorlar Sen ona ilk açıldığında ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…