Inşallah onu diyebilecegm günler gelirşu an kör bir süreçtesin. azıcık ışık gelip dünyayı yeniden görmeye başlayınca " bu sümüklü için mi üzmüşüm pamuk kalbimi " diyeceksin
yani bu kaçınılmaz son
ama geciktirme aydınlanma sürecini.
Mansur ark üstat bir eserinde der ki: "üzdü mü, salla gitsin.'
Doğru söylüyorsun onlar da üzülüyorlar tabi gördükçe asla değmez bunu da biliyorm ama niye basaramiyorum beni takmayan sevmeyen birini unutabilmeyi kendime çok kızıyorum neden bu kadar zayıfsın diyeBak güzel kardeşim hatanın neresinden dönersen kardır.Olmuyorsa zorlama emin ol olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.Ailenden başka kimse vazgeçilmez hint kumaşı değil.Yerinde olsam hayatıma bakarım.Vazgeçemiyorum ölüyorum kimseyi onun kadar sevemem dediğin ne varsa gün gelecek bu dediklerine güleceksin.Kaçan kovalanır bu bana göre kesin ve net herşeyin hayırlısını iste üzülme döktüğün 1 damla göz yaşın için ailen daha çok üzülür sence değer mi ?
Hakli olabilirsiniz ama sevgi bazen gururun önüne geciyo işteYani çok özür dileyerek söylüyorum, gerçekten ama gerçekten gurursuz musunuz?
Birini karşılıksız sevebilirsiniz eyvallah, birliktelik yaşayıp tartışıp engeller sonra kaldırırsın eyvallah, ya adam size karşı ilgisi olmadığını söylemiş,
Karşılıksız duyguda besleyebilirsiniz çok normal, bunu karşı tarafa açıklayabilirsiniz tamam da, daha ne bu ısrar yok engelliyorum, engelledim,
Ya demeyin bana bekara karı boşamak kolaydır ordan öyle yazıyorsun diye ama, yok ya gerçekten ben bir kadının bu kadar kendini düşürmesin tahammül edemiyorum ya.
Lütfen kendinize değer verin gururlu olun, engellediyseniz bir daha kendinizi küçük duruma düşürüp o engeli kaldırmayın, yok sayın, içinizde yaşayın, ağlayın zırlayın ama gisipte bunu ona söylemeyin gizli yaşayın ya,
HaklısınızBalım gözlerinin içine içine bakmayan gözleri şöyle bir gülümseyip sonra seni öpmeyen dudakları unutamayıp ne yapacaksın acaba? Şu hayattaki en güzel şey sevilmek. Sen böyle kendini seni sevmeyen birine bağlandıkça sevileceğin en güzel zamanlarını ve özgüvenini harcıyorsun. Acilen seni beğenen birilerine şans ver bence.
Kızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
Heralde yaşınız daha küçük. Geçmeyecek denilen hersey geçer, bitmeyecek denilen hersey biter. Zamanlamasi kesinlikle sizin elinizde. Siz her gün beyninize bunu yerlestirirsenin kara sevdaya yakalanirsiniz. Önünüzde sizi bekleyen kocaman bir hayat var. Sizi seven, size deger veren birini bulun. Sizin sevginiz ikinize de yetmez. Iki kisinin sevgisi bile birbirlerine yetmiyorken. Elma sizi sevmiyorsa siz de elmadan vazgecmelisiniz. Bu kadar anlamlar yuklemeyin hayatiniza almak istediginiz insanlara. Yoksa koca bir hayati kendi ellerinizle mahvedersiniz. Mutlu kalınKızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
InşallahEngelleyeceginizi soylemek asiri gereksiz olmus.
Bu da gececek. Zamanla unutulmayacak hicbir sey yok.
emin olun insan yaşarken böyle bir duyguyu sadece ben yaşıyorum zannediyor ama yanlış.. hayat devam edince o duygunun aslında sadece sizin yarattığınız bi yanılsama olduğunu anlıyorsunuz. Hayatımın 7 yılı bir adamın (ve sizinki gibi karşılıksız bir insanın) benim için alternatifsiz olduğunu düşündüm..çok ağladım, depresyona girdim, ondan başkası asla olamaz dedim..bu acı geçmez asla dedim ..şimdiki aklım olsa o 7 yılımı heba etmezdim.. ben ettim siz etmeyin diyeceğim ama siz de benim yaptığım gibi “ama bizimkisi çok özeldi “ hatasına düşerseniz yıllarınıza yazık olacak.. uzun süredir evliliği düşünmüyorken bile şuan 13 eylülde nikahım var.. oOlmayabilirdi de bu arada.. ve asla geçmişi anmıyorum bile çünkü zaten yokmuş .. emin olun gelecekte hiç bilmediğiniz bir hayat var .. bırakın istemeyen gitsin .Kızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
Tanımıyorsunuz ki. Siz kafanızdakihayali seviyorsunuzKızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
Inşallah çok sağoluntüm samimiyetimle söylüyorum ki şuan böyle hissediyosun..Vakti zamanında hayatımdaki kisi benim için öl dese, 1 saniye düşünmezdim.. Ayrıldık yıllar oldu..
suan bana gore dünyanın en mükemmel insaniyla evliyim, 2 tane evladımız var.. Hakkında hayırlısı olsun,seni mutlu edip gerçekten sevecek biriyle mutlu ol inşallah..
Bu durum depresyonumu tetikledi birde hastalık da etkili olmuş olabilir tabi .. siz nasılsınız ilaç kullanıyormusnzAşk acısından kimse ölmez. Depresyonun vardı, belki tutunacak bir dal aradın, hiç bir şey yaşamadığın, ortak bir paylaşımın bulunmadığı birine bu kadar takılı kalman normal değil çünkü. Tedavi ol aksatma. Depresyonu çekiyorum, biliyorum o sıkıntıyı. Allah şifa versin.
Darısı bana insMsj atıp seni engelliyorum demen çok saçma olmuş
Her gece dua ettim aklımdan kalbimden Rabbim silsin die yanlış kişiydi bitirmem gerekti bir ay gibi bir zaman sürecinde hatta ramazandı bir sabah uyandım hiç olmamış gibi hergün gördüğüm halde ve kendisi hala peşimde rahatsız edecek şekilde değil tabi
Ben de işte bu yüzden vazgeçemiyorum karakteri çok sağlam biri dediğiniz gibi duygularımi kullanabilirdi bu yüzden arkadaşlığını kaybetmek istemedim arkadaş olarak görüştük ama bu sefer de daha çok baglandım ona"Seni engelleyeceğim" yazmak adamı daha fazla havaya sokmuştur. Yapmayın böyle saçma şeyler. Ben kadınların da açılmasından yanayım ama reddedilince hayatın sonu gelmiş gibi davranmayan kadınların. Erkekler bir kez teklif ederler karşılık bulamazlarsa uğraşmazlar kendi hayatlarına odaklanırlar. Çocuk dürüst biriymiş ki ona karşı olan duygularınızı kullanmamış. Ben olsam arkadaşsam o kişiyle, arkadaşlığını kaybetmek istemezdim.
Ben hamilelikten beri kullanmadım. Ama şu sıralar alarm veriyor beynim. Sanırım artık tedaviye ihtiyacım varBu durum depresyonumu tetikledi birde hastalık da etkili olmuş olabilir tabi .. siz nasılsınız ilaç kullanıyormusnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?