Bir şey demeden de engellemek istemedim çünki bu kişiyle bi arkadaşlığımız var sonuctaSızı terk eden umrunda olmadıgınız kısıye 'seni engelliyorum boylesı daha ıyı' dıye msj atmayarak baslayın ise.
Evlenmis ayrılmış oldugh icin daha once kadınlara karşı güveni kalmadıgını evlilik düşünmediğini ve ben farkıymışım benm daha iyi kendime göre biriyle iliski yaşamam gerekiyomsNerden gördünde sevdin onu nasıl oldu?? Bir Işık görmeden nasıl bir şey hissettin? Neden sana şans vermiyor? Normalde erkekler kadınlara hayır demez hayatında biri yoksa yani Artık var olsa bile demiyorlar Sen ona ilk açıldığında ne dedi
Inşallah öyle olur tek dileğim o bu günler geçsin ve ben boşuna üzülmüşüm diyeymHer şey geçiyor, biraz dayan.
Seneye bugün şu an hissettiklerine pişman olup boşuna üzülmüşüm diyeceksin.
Hep mutlu ol.
Bak bir laf var çıkmaz sokakta geri adım atmak bile ilerlemek sayılır.
Bir insan seni sevmiyor diye kendini hiçe sayamazsın.
Hayat bazen vazgeçebildiklerindir.
O seninle arkadas degil sevgili de degıl.Bir şey demeden de engellemek istemedim çünki bu kişiyle bi arkadaşlığımız var sonucta
Evlenmis ayrılmış oldugh icin daha once kadınlara karşı güveni kalmadıgını evlilik düşünmediğini ve ben farkıymışım benm daha iyi kendime göre biriyle iliski yaşamam gerekiyoms
Bahanelere bak yaBir şey demeden de engellemek istemedim çünki bu kişiyle bi arkadaşlığımız var sonucta
Evlenmis ayrılmış oldugh icin daha once kadınlara karşı güveni kalmadıgını evlilik düşünmediğini ve ben farkıymışım benm daha iyi kendime göre biriyle iliski yaşamam gerekiyoms
Bahane tabiBahanelere bak ya
Ins öyle olur ınsHiç olmamış gibi yapacaksın engelle görme duyma sende hayatına bak. Aklına gelince hemen başka şeylerle uğraş damar müziklerden kaçınve tabi ki zaman... Günler geçtikçe biticek sende ve ne yani ben bu kadar beni sevmeyen değer vermeyen adamamı ağladım diyeceksinn
Canım ben şuan 3 yıllık evliyim bundan önceki ilişkide 4 senelik ilişkiyi cocukluktu çok seviyodum 12 saat boyunca ağladığını hatırlıyorum çok acı çektim ağlayarak uyuya kalırdım rüyamda bana msj attığını görürdüm uyandığımda atmış olurdu yada atardı sürekli kızlarla konuşup farklı isimlerde Instagram açardı beni çok seviyordu ama kızlardan vazgecemiyordu ve birgün bende yemin ettim intikam alıcam beni nasıl aglattiysa bende ağlatacağım dedim ayrıl barış derken bnm çocukluktan erkek arkadaşlarım vardı konuşuyordum onlarla bana konuşma dedi rüyamda gördüm onlardan biriyle evleniyodun dedi neyse birgün bunun ailesiyle olayı olmuştu ve yine ayriydik kuzeni bana soyledi aradım onu beni arama ara verelim dedi bende bı ilişkide ara olamaz dedim bitsin artık dedim gurur yaptı beni aramadı bende aramadım sonra beni ruyassinda arkadaşımla evlendiğini gördüğü çocuk sürekli yazıyor arıyor o kadar ilgi veriyor ki benimde buna çok ihtiyacım var tabi gel zaman git zaman biz sevgili olduk tabi diğeri bunu öğrendiği zaman kaciricam seni ona yar etmem sürekli rahatsz ediyordu ama ben sogumustum yeni ve eski sevgilim kavga etti baya olaylar oldu ki kurtuldum eşim 6 ay sevgili kaldık 6 ay nişanlı kaldık ve evlendik çok şükür 3 senedir evliyim iyiki bu adamla evliyim kafandan at eğlen değişik aktiviteler yap sürekli yoğun ol ki aklına bile gelmezKızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
O kadar kiskancti ki sokağa bile çıkmamı istemiykrdu bana beni kendinden mahrum etme hem onla hemde benle konuş bile dedi telefonda saatlerce günlerce ağlayıp yalvardı bana arkadaşlarım senden daha değerli bile demişti hiç üzülmüyorum bana çok şey yaşattı ki ben bişey yapmadım o ayrılmak istedi istediği zaman ayrılıp barisamaz kuklası değilim şükür ki bitmiş bende bu adamla evlendimKızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
Şunu da belirteyim insan hayatında 1 kere aşık olur. Doğru veya yanlış insan hiç farketmez bi bakmışsn aşıksın. Ve bu kadar ağlatssn da evlen 5 çocuğun da olsn bi gün bi zaman bakmışşsn tam anlamıyla unutmamışsn halen aklında yine kendine kızıcaksn ne diye aklıma geldi diye ama elinden bir şey gelmicekIns öyle olur ıns
Valla seninle hep mi hemfikiriz yaSızı terk eden umrunda olmadıgınız kısıye 'seni engelliyorum boylesı daha ıyı' dıye msj atmayarak baslayın ise.
Tamm ama onu aklimdan atabilmem için her yerden engellemem gerekiyor ama nerdeyse bir senedir arkadaşız biz onunla hatta iyi arkadaşız yani birşey söylemeden birden engellemek saçma olmazmiydiValla seninle hep mi hemfikiriz ya
Bla Bla bla. Adam istemiyor.Evlenmis ayrılmış oldugh icin daha once kadınlara karşı güveni kalmadıgını evlilik düşünmediğini ve ben farkıymışım benm daha iyi kendime göre biriyle iliski yaşamam gerekiyoms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?