• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kibrit Kutusu

Kahvaltım(kahvaltıyı ailece yaptık tam net bilmiyorum ne kadar yediğimi :KK70:
Haşlanmış yumurta
Krem peynir,zeytin
Kepek ekmeği
1 çay bardağı çay

Öğle Yemeğim:
çok az fırında tavuk
Azcık fırında pattiz,biber,bezelye karışımı
3-4 kaşık yoğurt
Biraz kepek ekmeği:işsiz:

Ara Öğün:1 bardak ayran,1 küçük muz

Akşam Yemeğim:
Tavuk Göğsü salatası
3-4 kaşık yoğurt

İcimizden ailece tavuk ağacı çıkacak:kusmuk:
Tavuk ağaçını senden duyuyorum :KK70:

image.webp

Hadi bismillah diyelim

kızlar günaydın :) hangi gün tartı günü?? ben pazartesi yaptım.. haftasonu da dikkat edeyim diye :))

Herkese merhaba,çok iyi konu bende rejim yapıyorum bu ara,bırakıyorum ama sürekli burası beni motive eder önce kilolari mi olcuyoruz ben sürekli 60,61,dim bu aralar sıkıntılı donem sürekli yedim 65 e cikmisimm :kızgın:umarim hep beraber zayiflariz

Herkese merhaba,çok iyi konu bende rejim yapıyorum bu ara,bırakıyorum ama sürekli burası beni motive eder önce kilolari mi olcuyoruz ben sürekli 60,61,dim bu aralar sıkıntılı donem sürekli yedim 65 e cikmisimm :kızgın:umarim hep beraber zayiflariz
5 kilocuğu veriz hiç bir şeycik degil:spor:
Bu arada hoşgeldin :KK36:

Hosgeldin. Ahucuk:hamarat:

Hosbulduk kızlar sabah tam buğday ekmeği yumurta biraz peynir şekersiz çay içtim ara ogünde hurma,yiyorum ben öğlen de çorba içtim akşama fırında patates ve yine çorba ekmek 1 dilim olacak bol bol su

Back
X