• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kibrit Kutusu

of telefonum bozuldu bilgisayardan yazıyorum...beklenen o gün geldi regli oldum berbat agrım var:işsiz: demekki o dondurma facıasının nedeni buymuş bi vesileylede bol bol dinlenip uyuyor,bol bol kitap okuyorum akşam menümü yazarım:kahve:
Geçmiş olsun canım :KK60:merak etme o dondurma kiloya dönmez dikkat edresen reglide belli bir kalori yakıyor bunu fırsata cevirsin :KK60:

değil :110: göbek yaptım ben :KK51:
Ödemse yeşil çay çok iyi geliyor :KK50:

Öğlen
soslu tavuk ızgara
salata cok az
yarım dılım ekmek
1 kutu ayran

bunlar 489 kalorı edıyormus cok geldı bana toplamda 698 kaloriyi yemiş bulunuyorum :KK12:

Çok mu yediklerim ?
Son diyet listem 1800 ona göre çok düşük derecede az ama benim kilom çok :işsiz:
Kaç kilo fazlan vardı o_O

Geçmiş olsun canım :KK60:merak etme o dondurma kiloya dönmez dikkat edresen reglide belli bir kalori yakıyor bunu fırsata cevirsin :KK60:

Son diyet listem 1800 ona göre çok düşük derecede az ama benim kilom çok :işsiz:
heh aynen:KK50:

ooo dünyaları yedim ben :kk77:
bugün ki menüm
sabah
konu adımız kadar peynir, maydanoz, bir kayısı, 1 pişi 1 dilim ekmek, 3 yeşil zeytin, şekersiz çay
öğlen
taze fasulye 5 yemek kaşığı
az pilav , yoğurt
akşam
ızgara var davetliyim :halay:

15 dk 1 mile leslie yaptım :KK49::spor: akşamda yürürüm sanıyorum bakalım inş.
akşama dikkat et :spor:

55 kilo olmak istiyorum ama 4 kilo gibi
nasıl hesaplanıyor peki

Sen 1000 kalorik 900 kalori hesaplama yapabilirsin :))))
Benim yüsek kiloyla başladığım için yüsek kaloriyle başlayıp düşürmem lazım :eek:
Nasıll anlamadımmm
birde yürüyüşlerde kaybettıgım kalorıyı yazmalımıyım yanı dusmelımıyım

Back
X