Eger muhafazakar bır kızsanız sebebıde bu olabilir .. İstegınızin gerçekleşmesi karısık gruplara gırmenızle mumkun olabilir belkıde .
Beğenilmek güzel şeyde her ilişkinin insandan götürdükleri de var. Senin için daha iyi kendini yıpratmamış olacaksın. Ayrıca zamanı geldiğinde doğru insan çıkacaktır karşına.ben 19 yaşında bir kızım.orta güzellikte bir kızım.ama şimdiye kadar hiç çıkma teklifi almadım.ve ya bir erkekten iltifat.hoşlandığım bir çocuk vardı.ona bakıyordum.noldu diye sordu ve kendini beğenmiş bir şekilde dudak büktü.beğenilmeyecek bir kız mıyım diye düşünüyorum.son zamanlarda çok kilo aldım.ama yüz olarak çirkin değilim.iyi,dürüst biriyim.ancak bazı psikolojik problemlerim var.takıntı sorunum var.çok önemserim ve çabuk alınırım.bunlar sevilmeye engel mi?yoksa diğer kızlardan biraz farklı olduğum için(bunu bana söylediler ve bu yüzden arkadaşım az)bana denk biri mi karşıma çıkmadı?sizce neden olabilir?basit bir sorun gibi görünebilir ama sonuçta bir kızım;sevilme ve beğenilmeye ihtiyacım var benim de.hatta ileride olmasını en çok istediğim şeylerden biri de güzel bir evlilik.
Beğenilmek güzel şeyde her ilişkinin insandan götürdükleri de var. Senin için daha iyi kendini yıpratmamış olacaksın. Ayrıca zamanı geldiğinde doğru insan çıkacaktır karşına.
diğer kızlardan farklı olduğumu söylediler derken biraz açabilir misin konuyu?
Senin duygusal düşünüyor olman çok normal. İlk yapman gereken öz güvenini yükseltmek. Çirkin değilmişsin kıyafetlerine özen gösterip, eğitimini yükseltince seçilen değil seçen olursun, kendine olan güvensizliğini belli etme. Hatta bunun için sebebinde yok, Kararlı, ne istediğini bilen biri haline gelmek için çaba sarf et.yalnızlık daha yıpratıcı inan.çok üzüldüm,çok yıprandım..
bir de benim asıl üzüldüğüm şu.19 yaşındayım.5 sene kadar sonra evlilik çağına girmiş olacağım.ama o zaman geldiğinde şimdi olduğu gibi olursa ya?yine beğenilmezsem?bence benim yaşımda beğenilmeyen bir insan 5 sene içinde ne değişebilir ki?
yalnızlığın getirisi yok götürüsü çok.
ilişkinin getirisi de var götürüsü de var.
Senin duygusal düşünüyor olman çok normal. İlk yapman gereken öz güvenini yükseltmek. Çirkin değilmişsin kıyafetlerine özen gösterip, eğitimini yükseltince seçilen değil seçen olursun, kendine olan güvensizliğini belli etme. Hatta bunun için sebebinde yok, Kararlı, ne istediğini bilen biri haline gelmek için çaba sarf et.
karışık gruplar nasıl olur bu arada?
özgüvenli biri olduğumu düşünüyorum.bilgiliyim de.kıyafette de sıkıntı yok.tek sıkıntı kilo.ama sırf kilolu diye bir insan beğenilmeyecek değil ki.
ben asıl sebebi arıyorum.
sana resmimi göndereyim mi?
kızlı erkeklı yanı ..Ayrıca olgunluk guzl bişe ama yerıne görede neşelı muhabbetlı olmaalısın ..Ya bulundugun kışılere uyum saglıcksın yada senden aynı olgunluktakı ınsnlarla takılcaksın
benim arkadaşımın az olduğunu konuşurken"olgun bir kız yaşıtlarından farklı"dediler.görüntü olarak da öyleyim.çocukken neşeli ve zeki bir kızdım.büyüdükçe büyük ihtimalle bunalımdan dolayı az güler oldum.
Kilonun sorun olduğunu düşünmüyorum. Etrafındakiler senin farkına varacak olgunlukta değildir bence. Doğru ortama girdiğinde seni beğenen isteyen biri çıkacaktır mutlaka karşınaözgüvenli biri olduğumu düşünüyorum.bilgiliyim de.kıyafette de sıkıntı yok.tek sıkıntı kilo.ama sırf kilolu diye bir insan beğenilmeyecek değil ki.
ben asıl sebebi arıyorum.
sana resmimi göndereyim mi?
Kilonun sorun olduğunu düşünmüyorum. Etrafındakiler senin farkına varacak olgunlukta değildir bence. Doğru ortama girdiğinde seni beğenen isteyen biri çıkacaktır mutlaka karşına
Resmini de gönder yine de merak ettim :)belki de.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?