Bir kız Ve bir erkek arkadaş olabilir mi

Başlıktaki he yi nasıl silebilirim telden giriyorum yanlış olmuş o

Ben bekarken neyse ama evlendikten sonra olmamalı diye düşünüyorum

Çevremizde görüyoruz maalesef.ilerde döküntüsü mahal vermemek için baştan önlemi almak en doğrusu.
Bi söz vardır ateşle barut yan yana durmaz
Sen belki art niyet taşımazsın ama karşındaki farklı bakabilir sana.

Benim düşünce tarzım bu farklı düşünen olabilir
Ama aldatma olaylarında bu tarz durumlarla sık sık karşılaşır olduk

Cok yakın erkek arkadaslarım vardı evlendim ve eşim benim o yakın arkadaslarımla haftada bir maç yapıyor ben üc ayda bir anca görüyorum arkadaslarımı.
Allah iyi insanlarla karsılastırdıgı sürece ilerki hayatınızda da sorun olmayacaktır

Modern hayat dediğimiz tam da bu işte.
Yani bir kadin ve erkek arkadaş olabilir.
Yan yana geldiklerinde akillarinda sadece cinsellik olmaz.
Siyasi bakiş açıları örtüsüyordur, ayni meslegi paylasiyorlardir,ayni mahallede kardes gibi büyümüşlerdir vs vs...

Önemli olan insanin esini bir fanus icinde almasi kabul etmesi degil,onu cevresiyle birlikte kabullenmesidir.
Ayrıca unutmayin ki bir tehlikeli erkek arkadaş 10 tane kiz arkadasa bedeldir.

Sadece cinsellik hoşlanma aşk olur demiyorum ki aralarında sanki ilgisini de paylaşmamak gibi geliyor. Mesela ben dursam tek başıma bi koridorda karşıdan ikisi gülüşerek bana doğru yürüse Yani böyle bi manzara karşısında ne hissederdiniz? Sevgiliniz nişanlınız eşiniz artık fark etmez Yanyana bi kız arkadaşıyla gülüşerek konuşarak yürüse... ben mi çok kıskancım anlamıyorum ki. Zaten hiç öyle arkadaş olarak da sevgili olarak da bi muhabbetim olmadı hiçbir erkekle. Sanki millet arkamdan konuşacak, karakterime ahlakıma laf gelecek gibi geliyor...

Cok dar görüşlüsünüz
Tabiki gidin sevgilinizin eski sevgilisiyle kanka olun kimse demiyor lakin ben bir bireyim benim erkek arkadaslarımda bir birey ben onlar icin ne hissediyorsam eminimki onlar da aynısını benim icin hissediyor
Eşiminde kız arkadasları var evet birebir görüşmüyolar cift olarak görüşüyoruz belki ama bigün birebir bulussada dert değil biraz özgüven şart
Kişi kendinden bilir işi diye bir söz var hayat gayem bunun üstüne kurulu dosluklarda

Neden olamasın??

20 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kızdan çok erkek arkadaşım oldu. Okuldu, bilgisayar oyunlarıydı, etkinliklerdi hep erkeklerle daha yakın oldum. Kız arkadaşım yok mu var ama erkeklerle daha iyi anlaşıyorum. Çevremdeki kızlar saatlerce dedikodu yapan, makyaj ve erkeklerden başka bir şey konuşmayan şahıslardı genelde, hâl böyle olunca da erkeklerle arkadaş olmam kaçınılmaz oldu. :) 21. yüzyıldayız ve böyle bir sorunun sorulması beni çok şaşırttı açıkçası.

Hepinize teşekkürler zaten herkes normal bulup bi ben böyle olduğumu düşündüğüm için tartışmak fikirlerimi değiştirmek için açtım konuyu. Herkese yazıyorum mesajlarımı o yüzden alıntı yapmıyorum :)
ben normal bile konuşsam bir erkekle -ki genelde zorakiyetten doğuyor ama kesinlikle kasıntı değilim Yani gülüyorum şaka yapıyorum falan- anında değişiyor bana bakışı. Mesela bi koz arkadaşımla takılırken bi erkek arkadaşına rastlıyor dolayısıyla ben de konuşmuş oluyorum ama yanımdaki kızla bana bakışı arasında dağlar kadar fark olduğunu hissediyorum.
Üstelik bu sadece benim kuruntum değil bir keresinde “tamam artık değişmeliyim bu düşünceler çok saçma” dedim ve yine bi arkadaşımla takılırken bi çocukla tanıştım. İlk başta tanıştık falan gitti bi süre sonra geri geldi ve ben 2 3 dakika yüzüne bile bakmadım belki gider diye kalınca mecburen konuştuk ama Çocukla konuşmamız o kadar sıradandı ki...(ve hatta sıkıcı baya) ve arkadaşım bana dedi ki sürekli sana bakıyordu, senden hoşlandı benden söylemesi falan dedi. Özellikle bu olay sonrası hiç denemedim arkadaş olmayı falan...
elbette dünya güzeli bi kızım demiyorum artık okulda kim kimle arkadaş olacaksa olmuş da artık başka şeyler mi arıyorlar napıyorlar anlamıyorum yaa...
Ben bi erkekle normal bir arkadaşlık en azından üniversitede (lisenin başlarında vardı çünkü arkadaştım sınıfımdakilerle) kurmadığım için belki de o ilk mesajımdakiler düşünüyorum bilmiyorum ya... kafam çok karışık...

Erkeklerle ilişkinde sıkıntı var biraz yani yeni tanıştığın birisinin seninle ilgilenmesi ya da hoşlanması normal değil mi?
İlişkin olmadığı için öyle tanışır tanışmaz hop hadi sevgili olacağız zannediyorsun galiba. öyle olmuyor ki..
bir süre tanıyıp öyle ilerliyorsun.

arkadaş meselesi olursa olurdu zaten ama ileride karşına iyi anlaşacağın arkadaş olacağın bir erkek de çıkar o zaman önyargılarının anlamsız olduğunu görürsün.

ancak karşı cinsle iletişimin çok sorunlu geldi bana.
bunu düzeltmezsen ileride büyük sıkıntılar yaşarsın. yaşın genç, düzeltirsin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…