- 12 Temmuz 2018
- 31
- 26
- 18
- 27
- Konu Sahibi nimrodeldr
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlıktaki he yi nasıl silebilirim telden giriyorum yanlış olmuş omerhaba biliyorum çok klişe olacak ama cidden ben olamayacağını düşünüyorum. Çevremde hep kız arkadaşlarım var erkeklerle sadece okulda bir proje vs olursa Ve sadece o konuda konuşuyorum ki bu bile çok az. Genellikle sınırı çok belirgin çizdiğim için yaklaşamıyorlar da zaten.
Ama bu ileride bir ilişkim olacaksa sorun olur gibime geliyor. Yani ileride seveceğim Belkı evleneceğin insanın nasıl olmasını istediğimde hep ilk sırada bu geliyor. Fazla kız arkadaşı olmasın, olanlarla da laubali öyle çok samimi olmasın.
Bilmiyorum bende mi bi sorun var? Yoksa bizim neslimiz mi çok bozdu? Yani sürekli birlikte olup görüşüp her saat mesajlaşıp hatta akşamları kızlı erkekli öğrenci evinde toplanıp sonra “biz arkadaşız yea” demeleri bi bana mı garip geliyor? 21 yaşıma gireceğim şimdiye kadar hoşlanacağım biri çıkmadı karşıma. Arkadaşlarım garipsiyor bu durumu ben de hiç kafaya takmazdım ama konuyu hep bu konulara getirdiklerinde ağzımdan çıkan ilk kriter bu oluyor. Bi tartışalım istedim bu konuyu ya belki birileri fikrimi değiştirir dedim.
Bu durum sadece erkeklere bakış açımda değil kızlara bakış açımda da değişikliğe yol açıyor.
Cok dar görüşlüsünüzSadece cinsellik hoşlanma aşk olur demiyorum ki aralarında sanki ilgisini de paylaşmamak gibi geliyor. Mesela ben dursam tek başıma bi koridorda karşıdan ikisi gülüşerek bana doğru yürüse Yani böyle bi manzara karşısında ne hissederdiniz? Sevgiliniz nişanlınız eşiniz artık fark etmez Yanyana bi kız arkadaşıyla gülüşerek konuşarak yürüse... ben mi çok kıskancım anlamıyorum ki. Zaten hiç öyle arkadaş olarak da sevgili olarak da bi muhabbetim olmadı hiçbir erkekle. Sanki millet arkamdan konuşacak, karakterime ahlakıma laf gelecek gibi geliyor...![]()