Bir kıza göre yaşlıymışım

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .

Klasik hödük erkek kafası, bu hödükleri he he tabi tabi demeyi tercih ediyorum ben hep, öyle kalsın kendi kendine, tartışmaya bile değmez.

Ayrıca yaş farkı beni bağlamaz ama daha reşit olmayan biri ile ilişki hiç uygun değil, mesajlaşma suç teşkil ediyor mu bilmiyorum ama bu haliyle de iğrenç sübyancı

Nasıl fırsat veriyorsunuz böylelerine ? Küçükte değil kazık kadar adam. Ben olsam suratına bile bakmam. Hadsiz.
16 yaşindaki bi kıza o gözle bakabiliyorsa zaten sozlerinin bi değeri kalmazdi benim gozumde. Görüşmeyin bi daha.

10 yaş normal şartlar altında bazı ilişkilerde kaldırılabilir belki ama kızın reşit olmadığı şu durumda anormal bi durum bence. Ben o yaştayken kendimden 2-3 yaş büyük birine abi gözüyle bakardım. Büyüsün diye beklemek ne ayrıca? Sizde bu zihniyetteki birinin laflarını kafanıza takmayın.

Back
X