Bir klasik eski sevgili vakası

madeliefje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
40
29
Benim 2 3 yillik beraberligim olan sevgilimle ayrıldık ve sonrasindan da ara da sirada konusuyorduk.ayrildik ama ben hep onunla evlenicekmisim gibi hissediyorum onu en istemedigim zamanda bile.onu ilk tanidigimda bile.hatta o da bana oyle hissettigini soylemisti ama ben ona soylememistim tabi.sirf bu his yuzunden de asla basklarina firsat vermiyorum.konusmuyorum.sanki onu aldatcakmisim gibi hissediyorum cunku. Neyse yani su an 5 yıllık bi tanisikligimiz var yani.ayni zamanda ablalarimiz arkadas.ailelerimiz birbirini taniyor ama bizden dolayı değil tanisiyolardi zaten biz onlar sayesinde tanistik yani :KK70: neyse kendisi yurtdisinda yasiyor.ve su an asker.normalde askerligini bitirince turkiyeye gelicekti okumaya ama orda okumaya karar vermis.
Her neyse gectigimiz aylarda anneannesi vefat etti ve turkiyeye geldiler bende duydum ve başsağlığı diledim o da daha sonra benden bisey rica etti bende yaptim sonra gecesinde bana mesaj mesaj atti bitanesin diye. Bende cevap vermedim.sonra bi daha yazdi biraz konustuk.ertesi gun de onun dogum gunu oldugu icin bende gece 12yi gecince dogum gununu kutladim iyiki dogmussun dedim o da bana sende iyi ki varsin dedi bende sakaya vurdum iyiki varim dimi ya neyse sen dogum günü cocugusun sen iyiki varsin dedim o da tekrar iyiki varsin seviliyosun bu arada dedi ve bi daha da bisey yazmadim.ya seviliyosun bu arada nedir ben senin eski sevgilinim eski sevgiliye seviliyosun denir mi.o ne oyle seviliyosun hadi kofteee der gibi kanka moduna alinmisim gibi hissettim.oyle mi sizcede?? Artık icimde ki o hissi susturup onu baskalarina da engel yapmasam mi?

Genelde eski sevgililer böyle oluyor canım arada bir geliyor kendini hatırlatıyor içinde kelebekler uçurtuyor sonra tekrar ilişkiye cesaret edemeyip kaçıyor bence heveslenme herşey mükemmel olsa zaten bitmezdi bu ilişki yeni aşklara heyecanlara yelken aç:KK25:

onun için sıradanlaştın demek .
elbetteki hayatına girmeleri için başkalarına fırsat ver
içindeki his tamamen senin kontrolün altında .

Genelde eski sevgililer böyle oluyor canım arada bir geliyor kendini hatırlatıyor içinde kelebekler uçurtuyor sonra tekrar ilişkiye cesaret edemeyip kaçıyor bence heveslenme herşey mükemmel olsa zaten bitmezdi bu ilişki yeni aşklara heyecanlara yelken aç:KK25:
Aslinda hicte oyle biri degildir biliyo musun ya ama yani hic oyle biri olmamasi sürekli beni sevcegi anlamina da gelmiyo tabiii

Eski eskide kalmıştır sen önüne bak canım zaten bu ilişki devam etseydi ederdi böyle kalmazdı
Tam oyle yapiyorum tamamdir bitirdim artik kafamda diyoruum hooop biswy diyo tekrar.mesrla ben ona oo cok sanslisin dedim bi konu icin sonra o da sen sanslisin asil dedi bende neden vizelerim oldugu icin mi dedim o da ben varim dedi bende sakaya vurdum ohoooo oralara girceksek senin sansin kimsede yok falan.su an dusundum de gercekten bitirmeliyim artık kafamda haklisin :KK43:

bende fazla umutlanmaman taraftarıyım bi köşede dursun taktiği meşhurdur erkeklerin eski heyecanına kapılma bence duygularını kontrol altına al.

kesinlikle sendeki umudun zerresi yok bence aynen dediğin gibi kanka ağzıyla konuşmuş bu senin onun için sıradan hale geldiğini gösterir boşver başka değerli insanlarla tanış bence ileriye bakmak en iyisi

madeliefje madeliefje konu evliliğe nasıl geldi, kim adım attı uzun uzun anlatır mısınız 😀 tebrikler bu arada, mutlusunuzdur umarım :)
Sizi sikmamak icin uzun uzadiya olmasa da kisaca soyle anlatayim, o gunden sonra konusmadik yaza kadar, zaten kendisi benim genelde yaz askimdi, yazlari konusur kislari ayrilirdik😅 mesafe olunca arada.. yazin okudugum sehire yanima gelecegini soyledi gezmek icin, bende nasil olsa gelmez diye gel dedim gercektende geldi,,oylee o gun basladi, zaten bir kışı atlatinca gerisi de geldi 😅😅

X