• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir koca karısına bu hakareti yapar mı?

eşin tamamıyle haksız hatta savunulacak en ufak bi yanı yok....

ama anlattığına göre eşin özünde iyi bi eş ve baba...

bu sorundan başka bi sorun yoksa aranızda hemen neden boşanmayı düşünüyosunki...

tamam bu küçük bi sorun değil yenir yutulur cinsten değil ama....

bu adam senin çocuklarının babası ve daha önce mutlu yaşadığın eşin...

hepimizin hayatının bi döneminde istemeyerek söylediğimiz laflar ve yersiz kıskançlıklar olabilir...

ama sinirlerimiz yatışınca herşey normale dönünce unutuluyor...

eşin özür dilemeden hatasını anlayıp asla telafi etmeden ve bidaha yapmamasına dair emin olmadıktan sonra uzatma bence.....

eğer kötü bi evliliği olan biri açsaydı bu konuyu yorumum;

sana böyle diyen bi adamla nasıl paylaşacaksın hayatı nasılsa kendi ayaklarının üstünde duruyosun derdim ama sen mutlu olduğunu anlatıyosun.....

hakkında hayırlısı...

mutlulukar....

Son düzenleme:
eşiniz kaçıncı yüzyıldan kalma. 17 yüzyılmı.
zihniyete bak ..
böyle düşünen erkeklerden uzak tut kadınları yarabbim.:Saruboceq:

bee adam namussuz olduğunu bu kadının anlamak bu kadar kolaydı da.niye bu kadınla evlenip çocuk yaptın.arkadaşalrın dediklerine katılıyorum.birazda iyi yönden bakmak istiyorum olaya ama yaptığı çooooooooooooooooooooooook büyük hata eşinizin.iş güç yoruldu.yoğun stres, insan sinirlenince ne yaptığını bilemez.şimdi bir de ramazan falan.belki sizi kıskandı.erkek işte.yaptıklarında çokta mantık aramamak lazım.baya bir surat yapın eşinize.duygu sömürüsüde yapın.burnu sürtsün.alsanaalsanasmile

Tabi ki özür filan dilemedi, Tam tersi, git odana yat dedi. Konuşmayacakmışım diğer erkeklerle. Öteki bayankar hiç konuşuyormuymuş? Bayanlarla kendi muhabbetime bakacakmışım. Eşek kafam, sana ne referandumdan, ergenekondan? Yemek- makyaj muhabbetine dalıp çocuğunu büyütsene sen!

inanamıyorum ya. adamın zihniyete bak.
ona göre kadın konuşmaz demek...
referandumdan,siyasetten anlayacak zekaya sahip değil
sadece anlayacağı yemek ve makyaj ha..
ayy böyle adamları yolacağım geliyor benim.o küçümsediği kadınlar ondan 100 kat daha zekaya sahip..

eğitimli insanlarsınız nasıl böyle birşey söyler anlamadım. gerçi bizim ülkede eğitim amacına birtürlü ulaşmıyor niye anlamadım. demekki insanın içinde olacak herşey. evliliği bitirecek kadar büyük birşey değil ama kesin tavrını koy. benim eşim de erkeklerle tokalaşmamdan hoşlanmıyor. elini uzatanı tersleyemem dedim sesini çıkarmadı. ben de elimi uzatmıyorum kimseye, uzatan olursa da elini sıkıp hemen bırakıyorum. beni kıskanması hoşuma gitmişti ama eğer hakaret ederek beni uyarsaydı tepkim çok sert olurdu. olayı o kadar büyütme ama ettiği hakareti de fitil fitil burnunda getir kötükedihüso

Ne kadar düsüncesiz ve saygisiz bi davranis...Deli oluyorum böyle erkeklere...demekki sizin esiniz farkli gözle bakiyomus ya da konusuyomus baska bayanlarla...

Insan karsisindakini kendisi gibi bilirmis...

Cok yazik cokkk acincak haldelerde farkinda degiller...:kızgın:

Pes ya.. Eşinizin bu sapkın zihniyetini bunca yılda hiç farketmediniz mi?? Yoksa normal bir adamken birden mi bu ağır hakareti etti size??

Gerizekalı herif.alsanaalsanasmile

İffet kelimesinin anlamını bilmiyor herhalde ki eşine karşı böylesine fütursuzca kullanabiliyor.

Sende niye kendini geri çekiyorsun arkadaşım, yanlış birşey yapmamışsınki, özür dilerim, söyleseydin konuşmazdım filan, ne demek bunlar. :umursamaz:Niye geri adım atıyorsun, niye özür diliyorsun. Özür dileyecek olan sen değil o kocakafalı adam.alsanaalsanasmile

Madem konuşmanı dahi istemiyor adamlarla ne diye sizi o ortama sokmuş. Güvenmediği insanlarla niye arkadaşlık kurmuş:mymeka:

Kıskançlığın böyleside tımarhanelik tam he.

tedavi olsun kocan.:olmaz:

sakın ha sakın geri adım atma, özür filanda dileme, sakın.

ya bunu ciddi ciddi söyledimi hani öyle belki kafamçokkarıştı
söylemek istemedide yanlis kelime falanmi secti acaba
inanilmaz

Tabi ki özür filan dilemedi, Tam tersi, git odana yat dedi. Konuşmayacakmışım diğer erkeklerle. Öteki bayankar hiç konuşuyormuymuş? Bayanlarla kendi muhabbetime bakacakmışım. Eşek kafam, sana ne referandumdan, ergenekondan? Yemek- makyaj muhabbetine dalıp çocuğunu büyütsene sen!

ay tam sopalık, tutmayın beni.

Çocukmu azarlıyor da git odana yat diyor, haddini bilmez.:mymeka:

Demek ki kendisi kadınlarla konuşurken ayy bunu bir soysam bir yatağa atsam bir seks yapsam diye hayallere dalıyor.
Allah böyle adamlarla markette,yolda,ne bileyim hiçbir yerde karşılaştırmasın.
Sen alttan aldıkça ona göre daha iffetsiz olacaksın arkadaşım..
hepimizin dostları var ailece görüşüyoruz zaten ahlakından şüphe edilecek kimseyle hiçbir erkek karısını aynı ortama sokmaz..
kimden şüphe duyuyor sizin iffetinizden mi ortamdaki kendi arkadaşlarının namusundan mı ..?
madem onlar namussuz görüşmesin madme siz namussuzsunuz boşansın ..??
kendinizi ezdirmeyin tamam artık kimseyle görüşmeyeceğim gibi garip durumlara girmeyin..
siz yanlış birşey yapmış gibi davranmayın..

Son düzenleme:

valla ne kadar mülayımsınız.. neden kendinizi aşağılatıyosunuz anlamadım?? Kocam bana iffetsiz diyecek yemin ederim anasından emdiğini burnundan getiririm.. İffet neymiş öğretirim ona.. ay cinlerim tepe çıktı valla..
:kızgın:

esinizin dile getirme sekli suclama tavri asaglayici gercekten hemde cok assaglayici
iffet kelimesinin anlamini biliyormu acaba

acikcasi benim esimde bayanlarla onlarin konustugu bir mevzuyla ilgili konussa herkez onu dinlese
bende kiskanabilirim ama bunu dile getirme sekli cok cirkin

olay aslinda referandum ergenekon degil sadece ilgi cekmis olmaniz onunda sizi kiskanmis olmasi
ama yine söyleyim cok cirkin bir sekilde dile getirmis

evet direk iffetsiz demesi çok çirkin...
ama bence konuşma esnasında rahatsız olduğu şeyler gördü... sizden değildir muhtemelen, ama erkekleri bildiği için olabilir... özellikle de kendi çevresi bu insanlar...
bu söylediği sözün acısını çıkarın tabi ki kesinlikle...
ama bunu hissetmesine de sebep olacak şeylerden uzak durun derim... kendisi de bu konuda hassas davranıyorsa size karşı...
bide bazı erkeklerde, geçmişine dayalı bu tarz problemler olabiliyor,
mesela benim babam, çok iyi bi insandır ama, bu konuda hep paranoyaktı, annem 50 yaşına geldi, anneanne oldu, hala aynıdır... bunun sebebi de babannemin dedemi aldatmış olması çocukluğunda... bunu atamamış beyninden, annem de diğer iyi huylarına karşılık bu huyuna sabretti, ona göre davranışlarını, huylarını, değiştirdi...

o zaman ben kurun alasini yapiyorumm erkek arkadaslarimizla..yuh artik..insanlarla konusurken goz temasinin,sohbetin adi ne zaman namussuzluk oldu..guclubacismile

peki siz ne yaptiniz o oyle soyledigi zaman?
agladinizmi sadece bu arada
boyle bir sey insan esine soyleyemez
demek esinle konusan tum kadinlar iffetsiz
onun mantigina gore..
agzindan cikani kulagin duysun, namusuma dil uzatamazsin kocam olsan bile
sende sapkinliklar olmaza bu kadar kotu dusunmez benimde kalbimi kirmazdin
diyip bir daha konusmasaydiniz gerci..
valla benim basima gelse
dumur olurum soku atlattiktan sonrada agzinin ustune bir tane cakar
kapiyi vurur giderdim.. en kotu ihtimal burnundan getirirdim.
karsilik vermeye kalkarsada silerdim onu..

çok yanlış bi davranış bence..öle söylememliyi..kur yapıyor falan resmen iftiraya girer

ama söylede bişi var benimde eşim bi ortama girdiğimizde üstüme vazife olmayan konularda yorum yapmamı sevmezdi uyarırdı eve gelince..örnek siyaset konuları...

çok yanlış bi davranış bence..öle söylememliyi..kur yapıyor falan resmen iftiraya girer

ama söylede bişi var benimde eşim bi ortama girdiğimizde üstüme vazife olmayan konularda yorum yapmamı sevmezdi uyarırdı eve gelince..örnek siyaset konuları...[/QUOTE]

nasıl yani
,siyaset sizin üstünüze vazife olmayan bir konumu.
o zaman oyda kullanmayın siz 12 eylülde. nede olsa üstünüze vazife değil.
bu kafayla biz kadınlar hala 2ci sınıf insan olarak kalırız. kadınlarımız bile böyle düşünüyorsa artık.:olmaz:

Eşiniz rahatsız bence.
2 çocuğunun annesine bunu yakıştıracak adam bana göre rahatsız.
Bir tedavi olsa iyi olur.
Kıskançlığın bile bir ölçüsü olmalı.
Bir kadına en son söylenecek şeyleri söylemiş, hele de eşine.
Böyle bir kadınla, böyle yakıştırmalar yaptığı kadınla, namusundan şüphe ettiği kadınla,
nasıl oluyorda hala evli kalabiliyormuş, o kadar mu namusluymuş kendisi.
Eşiniz kendinden biliyordur ,sizi itham ettiği şeyleri.
Kendisi bir bayanla konuştuğu zaman, ona iyi gözle bakmadığı için, oradan biliyordur.

Back
X