• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir koca karısına bu hakareti yapar mı?

ama söylede bişi var benimde eşim bi ortama girdiğimizde üstüme vazife olmayan konularda yorum yapmamı sevmezdi uyarırdı eve gelince..örnek siyaset konuları...

ben de bu yorum çok üzlüdüm ya..
kalbim sıkıştı öyle çok üzüldüm..
bu ülkede kadın bu işte..
Siyaset benim üstüme vazife değil diyebilyor kendisi bile..
Sizin üstünüze vazife olan ne bebek kakası renginin hangi hastalığa
delalet olduğu mu ..?

ben de bu yorum çok üzlüdüm ya..
kalbim sıkıştı öyle çok üzüldüm..
bu ülkede kadın bu işte..
Siyaset benim üstüme vazife değil diyebilyor kendisi bile..
Sizin üstünüze vazife olan ne bebek kakası renginin hangi hastalığa
delalet olduğu mu ..?

sorma dermss. bende çok üzüldüm. şoka girdim okuyunca..:1ninca:

çok yanlış bi davranış bence..öle söylememliyi..kur yapıyor falan resmen iftiraya girer

ama söylede bişi var benimde eşim bi ortama girdiğimizde üstüme vazife olmayan konularda yorum yapmamı sevmezdi uyarırdı eve gelince..örnek siyaset konuları...

yazık... ne denir ki?..

konu sahibi arkadaş da umarım bu düşüncelere sahip değildir..

Son düzenleme:
büyük konuşmayım ama, aile kültürüme, aldığım eğitime, yaşayış ve düşünüş tarzıma göre bu laf benim için direkt boşanma sebebi olurdu başka birşey değil

Kadını aşağılayan ve düşünmesini engelleyen zihniyete prim vermeyelim.
Bu insan umarım eğitimci değildir. Eğer öyleyse daha da vahim.
Demek ki kendi kız öğrencileri ile bile konuşurken bunları düşünüyor.
kadınlarla konuşurken aklından bir sürü olumsuzluklar geçiyor.
herkes her platformda istediği konuda konuşabilir.
Siz hem eğitimli hem de eğitimci olarak ağlayıp sızlayıp bir daha gitmem demeniz teslimiyetçiliktir.:olmaz:
Bu söylediklerini burnundan getirin ve nerede ne konuşacağınıza kendiniz karar vereceğinizi o adamın kafasına sokun.:kızgın:

annem de olsa babam da olsa kim olursa olsun benim iffetime namusuma laf söz etmeye hiçç kimsenin hakkı yoktur. kaldı ki iki çocuk verdiğim eşim...tekrar söylüyorum direkt boşanma sebebi

olabilir. :delphin:
ben kendi tepkimi söyledim..:kahve:.

Senin tepkine katılıyorum..
şoka girmedim çünki kadınlar anlamaz siyasetten düşüncesi oldukça yaygın oldu,
o bakımdan yerimseniben

Hal böyle olunca da adamlar tabiki bunu "ffetsizlik"diye nitelendiriyorlar,
kadınlarımız baştan bunu kabul etmiş ne yazıkki :kahve:

Senin tepkine katılıyorum..
şoka girmedim çünki kadınlar anlamaz siyasetten düşüncesi oldukça yaygın oldu,
o bakımdan yerimseniben

Hal böyle olunca da adamlar tabiki bunu "ffetsizlik"diye nitelendiriyorlar,
kadınlarımız baştan bunu kabul etmiş ne yazıkki :kahve:

ileri gideceğimize geriye gidiyoruz. biz kadınlar haklarımızı çok kolay aldık. oy kullanma hakımızı örneğin..
savaş vermedik yabancı kadınlar gibi.
o yüzdende değerini bilemiyoruz maalesef...

artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, hiç yadırgamıyorum, değişeceğine de hiiiiç inanmıyorum.. erkeklere bu hakkı altın tepsi içine sunan da yurdumun kadınları.. "dayak yiyorum ama seviyorum, aldatılıyorum ama seviyorum" diyen de bizim kadınlarımız.. onların yanında "sen siyaset hakkında konuşma, anlamazsın" nedir ki? deve de kulak.. :kahve:

alla alla bende konuşuyorum ne var bunda. benim eşimle mesleğimiz aynı. arkadaşlarına gittiğimizde meslekel ilgili konularda konuşuyoruz hatta arkadaşların eşleri kıskanıyor ya bizede öğretin şu mesleğide biz burada sap gibi oturmayalım diyorlar. benim eşimin dahda hoşuna gidiyor bilgili bir eşe sahip olması. hayretler içerisinde kaldım vallahi. çok fazla kafana takma bir daha öyle söylerse daha iyi değilmi akıllı bir eşe sahipsin onalr aptal eşleri varsa suç benmmi deyip geçiver. bir daha ne arkadaşlarına giderim nede konuşurum de bakalım ne yapacak. saçmalamış inanki.

bazı erkekler kendinden zeki karısı olmasından gurur duyar , bazıları ezilir bu durumdan rahatsız olur.
sizinki de ezik olandan belli ki.
Allah size kolaylık versin , uğraşması zordur..

ben eşinin "sen ne anlarsın siyasetten be kadın" modunda olduğunu düşünmüyorum....
konuştuğun konulardan değil, kişilerden rahatsız olmuş...

çok yanlış bi davranış bence..öle söylememliyi..kur yapıyor falan resmen iftiraya girer

Eşinizin izin verdiği üzerinize olan VAZİFELERİ ben de merak ettim şimdibilmiyorumkismile

konu sahibini aşağılayan eşi değil kendisi bi kere
neredeyse vicdan azabından ölecek o demişti de ben yapmadım bile diyebiliyo
pes siz kendinize saygı duyun ki başkaları da duysun
saygı beklenilmez hakedilir.
siz duruşunuzun inandığınız değerlerin arkasında durmazsanız
adam ne düşünse haklı.
siyasetten bahsettiğim diye beni iffetsizlikle suçlayan birini
haklı görmek ona söyledği söz karşısında haklısın
teşekkür ederim dememin en açık yolu

iffetinden şüphe ettiği bir kadınla niye evliymiş beyefendi...
Terbiyesiz bir de emin olsa gereğinş yapacakmış...
Siz de buna karşılık salak kafam ne diye konuştum ki.. makyaj cocuk konuşsaydım keşke diyebiliyorsunuz....
Erkek yada kadın birileriyle herhangi bir konuyu konuşmak için eşimin onayına ihtiyacım yok....
Bir de eğitimcisiniz...
Yazık....

Tabi ki özür filan dilemedi, Tam tersi, git odana yat dedi. Konuşmayacakmışım diğer erkeklerle. Öteki bayankar hiç konuşuyormuymuş? Bayanlarla kendi muhabbetime bakacakmışım. Eşek kafam, sana ne referandumdan, ergenekondan? Yemek- makyaj muhabbetine dalıp çocuğunu büyütsene sen!
konu sahibini aşağılayan eşi değil kendisi bi kere
neredeyse vicdan azabından ölecek o demişti de ben yapmadım bile diyebiliyo
pes siz kendinize saygı duyun ki başkaları da duysun
saygı beklenilmez hakedilir.
siz duruşunuzun inandığınız değerlerin arkasında durmazsanız
adam ne düşünse haklı.
siyasetten bahsettiğim diye beni iffetsizlikle suçlayan birini
haklı görmek ona söyledği söz karşısında haklısın
teşekkür ederim dememin en açık yolu

aslında haklısın. baksana kendine kızmış. neden dedim diyor.
çocuğunu büyütüp,yemek,ve makyajdan bahsetseydim ya demiş.
yani kendini suçluyor. yaptığının yanlış olduğunu düşünüyor. deminki kocasının üstüne vazife olmayan konularda ,siyaset gibi,, konuşma dediğini kabul eden minikprensesten, hiç farkı yok..

Eşiniz konyanın yerlisi mi?Genelleme yapmak istemem mutlaka istisnalar vardır.Ancak çoğu konyalı erkek dolmuşa binen,alışverie çıkan,karşı cinsle konuşan,vs vs örnekleri çoğaltmak mümkün malesef iffetsiz olarak görürler,sonra da aynı iffetsizliği eşlerini başka kadınlarla aldatarak yaparlar...Yetiştirilme tarzları bu...Konyada yaşayan ama konyalı olmayan biri olarak yaşadıklarım ve gözlemlerim böyle...Allah yardımcınız olsun...

bu arada iletişimin ilk kuralı konuştuğunuz kişi ile göz temsı kurmak....
Eşiniz kendi iffetini korumak için insanların özellikle byanların gözlerine bakmadan mı konuşur???

Back
X