Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca şu da varBiraz uzak kaldım, olay ne hale gelmiş. Bi kere ben o sözleri ironi olsun diye söyledim. kabullendiğimden ve bazılarınız da beni aşağılayın diye değil. Makul yorumların yanında o kadar beni ve birbirinizi gaza getirmeye çalışan yorumlar var ki... Derdimi paylaşmak için açmıştım ben bu konuyu. Eşimle de konuştum. 6 yıldır ilk defa ağladığını gördüm. Gece benim "sen nasıl dersin böyle bir şeyi, hiç olur mu" dememi beklemiş. Ama ben dumur olmuştum, iyi niyetli olduğumu anlatmaya çalışabilmiştim sadece. Pişman oldu, çok pişman. Ama yemezler. Burnu iyice sürtülsün.
Konya konusu da nereden çıktı anlamadım. Ne alaka yani. Konya da yaşıyoruz. Zorunlu hizmetten dolayı. Konyalıyız demedim ki. Lütfen olayı çarpıtmayın.
Biraz uzak kaldım, olay ne hale gelmiş. Bi kere ben o sözleri ironi olsun diye söyledim. kabullendiğimden ve bazılarınız da beni aşağılayın diye değil. Makul yorumların yanında o kadar beni ve birbirinizi gaza getirmeye çalışan yorumlar var ki... Derdimi paylaşmak için açmıştım ben bu konuyu. Eşimle de konuştum. 6 yıldır ilk defa ağladığını gördüm. Gece benim "sen nasıl dersin böyle bir şeyi, hiç olur mu" dememi beklemiş. Ama ben dumur olmuştum, iyi niyetli olduğumu anlatmaya çalışabilmiştim sadece. Pişman oldu, çok pişman. Ama yemezler. Burnu iyice sürtülsün.
Konya konusu da nereden çıktı anlamadım. Ne alaka yani. Konya da yaşıyoruz. Zorunlu hizmetten dolayı. Konyalıyız demedim ki. Lütfen olayı çarpıtmayın.
ne diyeyim şimdi ben...
kadının ne işi var tabi erkeklerin arasında haaşaa erkektir herşeyi düşünür kadın kollayacak kendini....
kadın rahatsız ediliyorsa suç onundur kuyruk sallamıştır erkek tabi ne yapsın yapar....
kadınlarımız nasıl ezik okuyanından evde oturanına...
ben bu zihniyeti kabul etmiyorum edemiyorum..
erkeklerin çarpık ve saçma düşünceleri yüzünden hiçbir kadını aslaa suçlayamıyorum....ben kadın değil miyim ya da garip miyim???
ne güzel sindirmişler...saçı uzun aklı kısa...tabii bütün suç kadında senin ne işin var siyasetle gündemle falan oturup örgünüörsene
akannehir
Aklını sevsinler senin...
valla bu benim düşüncem çiğdemcim sen ne dersen de ben bunlardan yana değilim..tanımadığım yada yeni tanıştığım erkeklerle oturupta siyaset miyaset yada başka bişe konuşmam çok konuşasım varsa giderim kocamla babamla kuzenlerle konuşurum...CADIARZU
konuyu açan arkadaş bence sende daha dikkatli ol olurmu canım hani diğerleri gibi az konuşmaya bak ..hani fikir istemişsin ya bende fikrimi söledim canım kızma bana...eşin seni çok seviyor ve çok çok kıskanmış bir erkek anca çok fazla kıskanırsa böle hakaret edebilir çünkü erkeğin kıskancı herşeyi yapar...eşin rahatsız olmuş canım sende dikkat edersin olur biter..ama şunu da bil eşin bu lafını çok büyük bi sinirle sölemiş ve şuan çok pişmandır uzatma ...kız ne boşanması saçmalamaakannehirsadece otur konuş halledin kolay geleopuyorumnanaktan
Bu insanlar sizin arkadaslariniz degil mi ? Ayni masa da oturup yemek yiyebiliyorsunuz ama konusamiyorsunuz ? ilginc
Öylemi dersin gülüm?
Tabiki fikir senin fikrin yasin kac olursa olsun saygi duyarim, akil yasta degil basta vesselam, lakin yasanmisliklarida unutmamak gerek.
Burda onca tecrübeli yillarca evli barkli kadin böyle birseyi siddet ile kiniyorsa inanki vardir bir bildikleri.
Erkegin kiskanci var tabi, kadininda oldugu gibi.
Fakat bu bir insanin namusuna dil uzatma hakkini veremez, heleki nikahinda olan cocuklarinin annesi olan ayni yastiga bas koydugun insanin, bu bunun özrü olamaz anliyormusun?
Ben agzima geleni konusayim, namusuna kisiligne hakaret edeyim, sonra iki göz yasi dökeyim olsun bitsin? Olucak ismi sence?
Konu sahibi arkadasimiz esine serefsiz namusuz deseydi ne olurdu?
Iki damla göz yasi ile aff edilirmiydi?
Kadin olmak susmak demek degildir güzelim, bir kadinda hangi ortamda olursa olsun fikrini düsüncesini paylasabilir bu erkege öz birsey degil!
Umarim yarin öbür gün bu düsüncenden dolayi cok yara almazsin.
Kendine iyi bak
valla bu benim düşüncem çiğdemcim sen ne dersen de ben bunlardan yana değilim..tanımadığım yada yeni tanıştığım erkeklerle oturupta siyaset miyaset yada başka bişe konuşmam çok konuşasım varsa giderim kocamla babamla kuzenlerle konuşurum...CADIARZU
konuyu açan arkadaş bence sende daha dikkatli ol olurmu canım hani diğerleri gibi az konuşmaya bak ..hani fikir istemişsin ya bende fikrimi söledim canım kızma bana...eşin seni çok seviyor ve çok çok kıskanmış bir erkek anca çok fazla kıskanırsa böle hakaret edebilir çünkü erkeğin kıskancı herşeyi yapar...eşin rahatsız olmuş canım sende dikkat edersin olur biter..ama şunu da bil eşin bu lafını çok büyük bi sinirle sölemiş ve şuan çok pişmandır uzatma ...kız ne boşanması saçmalamaakannehirsadece otur konuş halledin kolay geleopuyorumnanaktan