• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir koca karısına bu hakareti yapar mı?

ya illaki pişman olmuştr ama bişeyi de demeden geçemeyeceğim;sende okdara muhabbet etnişsinki demekki eşin bu lafı diyecek kadar rahatsız olmuş sende diğer kadınlar gibi fazla muhattab olmadan konuşabiliridn diğer kadınlar gibi onlar konuşmayarak en iyisini yapmış yaa tamam duygularını paylaşmışsın ama gerek yok yabancı erkekle siyaset konuşmaya....hiç gerek yok hemde.....

PArdon ama siz gerçekmisinz??? Ve kadınmısınız???
Gerçekseniz, ve kadınsanız kadınlığımdan utandım, bu laflarınızı okuyunca....

Size herşey mustahak.....

eşinizde aşağılık komleksi olduğunu düşünüyorum.

büyük ihtimalle sizin orda yaptığınız yorumlar takdir topladıysa bunu kıskanmış bile olabilir.

düşünceleri bu yöndeyse yarın öbür gün evden çıkmamanızı bile isteyebilir.

ayrıca size katılıyorum. biz kadınlar bir araya gelince konularımız çok saçma olabiliyor ama karma bir toplulukta daha öğretici ve bilgili şeyler tartışılabiliyoruz.

Tüm yorumları okudum da hayretlerdeyim resmen !

O adamı haklı bulan kişiler var bu sitede. Tamam biliyordum çoğu konuda bu şeklde davranabilenlerin olduğunu ama bu konu çok farklı! Resmen iftira !

Pess diyorum sizlere de!

Pesss !

Böyle sebeplerden boşanılmaz diyen kişiler söyleyin ne sebepten boşanılır ?

Hadi devam edin ! çıkarın erkekleri tepenize ! Durmayın devam edin !

ya illaki pişman olmuştr ama bişeyi de demeden geçemeyeceğim;sende okdara muhabbet etnişsinki demekki eşin bu lafı diyecek kadar rahatsız olmuş sende diğer kadınlar gibi fazla muhattab olmadan konuşabiliridn diğer kadınlar gibi onlar konuşmayarak en iyisini yapmış yaa tamam duygularını paylaşmışsın ama gerek yok yabancı erkekle siyaset konuşmaya....hiç gerek yok hemde.....

nasıl yanii. kadın suçlu oldu şimdi öylemi...yani bir kadın erkek ve kadınların ortamına girdiği zaman başı önünde otuup susacak öyle mi.
gerek yokmu yabancı erkekle siyaset konuşmaya..
inanılır gibi değilsiniz. siz birde üniversite öğrencisiydiniz değil mi..
.
evet. böyle kadınlar ,kızlar varken biz geriyede gideriz,kafeslerin ardınada sokuluruz. az kaldı ,
ha gayret genç kızlar ha gayret..
ahh Atatürk boşuna bu lafı etmiş
her türk genci (buna genç kızlarımız ve kadınlarımızda dahil.) , "cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfani hür nesiller ister" sözü
bu ve bunun gibi mesajlarla yerle bir olmuştur,çok acı ki.. kelimelerimin yetersiz kaldığı anlardan birini yaşıyorum yine.
kkda bunu çok yaşamaya başladım ne yazık ki..

Hee boşaacak bir durum yok bazılarının söylediği gibi... Yuva kolay kurulmuyor...
Erkek bu döver de severde...
Ekkek bu aldatır da döver de..
Erkek bu sevdiğini yerden yer vurur...
Erkek bu karısına iffetsiz de der başka şey de..
Boşanacak ne var canım şurda....
Zaten erkek kıtlığına kıran girmiş.. Kocalarınızı kaçırmayın elinizden... Naussuz da dese iffetsiz de ded, dövse de sövse de boşanmayn....

Bana neden kimse hayatın böyle olduğunu söylemedi, ben şimdi boşuna mı boşadım adamı, eyvahlar olsun, eşsiz kaldım, eşsiz kaldım. Kısaca şöylede diyebilirim, ben eşsiz bir insanım. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana devlet senfoni orkestrası az...
Çok güldürdün beni akşam vakti, allah da seni güldürsün. :1:

Cok namuslu esin madem bu kadar seni kiskaniyor diger erkeklerdende nasil oluyorda calismana sessiz kaliyor anlamiyorum.

Su eslerini cok kiskanan erkeklere bazen hayret ediyorum, gezerken eglenirken kiskanirlar ama eslerinin calismalarina birsey demezler.

Nasil bir mantiktir bu? Is ortamindada kadinli erkekli iliskilerimiz oluyor! O zaman neden sen orda erkeklere göz göze geliyorsun demiyor?

Ne kadar ayip! Karisinin iffetinden süpheleniyormus.....

Kisi kendinden bilir isi, demekki esinin ici fesat arkadasim ne diyim.:kahve:

Evet kızlar, konuyu ve bütün yorumları okudum. Bence bu adamın yaptıklarının kıskançlıkla yada psikoljik bir rahatsızlıkla alakası yok. Bu adamın kendisi. Bir kadınla beraber olmayı; arkadaşlık, sevgililik, nişanlılık, evlilik, baba kız ilişkisi; kurmanın yolunu güç olarak görüyor. Şu anda eşini ezmek, kişiliğini yok etmek, özgüvenini silmek, eli kolu tutmaz bir insan haline getirmeye çalışıyor. Öğrendiği bu çünkü, erkek olmak böyle sanıyor. Ve şunu da iddia ediyorum ki arkadaşımız onun istediklerini yapmazsa sıra kaba kuvvete gelecek, şu anda psikoljik işkence uyguluyor. Adamın düşüncesi, kadın dediğin nedir ki, erkeğin hizmetini görmekten, yatağının eğlencesi olmaktan başka ne işe yarar, eğer kadının kafası çalışıyor ve kadın haddini bilip buna engel olamıyorsa hemen psikolojisini bozmak lazım. Konuşmayacak kadın, ev işi yapacak, çocuk doğuracak, kocasını her anlamda gönlünü yapacak, eee bir de çalışıp para getirirse iyi olur. Ama şu konuda yanılıyor olabilirim de, çalışan kadın para kazandığı için dili uzun olur, melek kocasının kıymetini bilemez. Ne kadar büyük bir şans ki bu kadar kadın arasından o adam seçmiş seni, evinin kadını, çocuklarının anası yapmış, yoksa allah muhafaza hangi yollara düşerdin.
Bu benim fikrim, düşüncem değil, bu tip adamların fikri, düşüncesi. Şimdi diyorum ki bu adamlara HÖSSSSTTTTTTTT LENNNNNNNN. Esasında gene aynı konuya geleceğim, eğitim ailede başlar. Çocukların ilk öğretmeni, kişiliklerinin temelini veren kişi annedir. Bir annenin eseri de böyel bir adam işte. Kadın nasıl işlemişse oğluna, erkek ya her haltı yapar, her hakkı vardır, karı dediğin nedir ki, be mübarek örümcek beyinli insan müsfettesi, anne olmayı doğurmak sanan zavallı, o canını nasıl vereceksin. Bayanlar eğitim şart, eğitim sadece okumak değil, ne olur açalım artık gözümüzü. Biz insanız, bireyiz, erkeklerin ne kadar hakkı varsa bizim de var, erkelerin ne kadar karakteri varsa bizim de var. Baba-kız, abi-kız kardeş, karı-koca fark etmez, beni birey olarak görmeyen insana sözüm, yürü anan don giydirsin. Kusura bakmayın acayip sinirlendim.

Eşinizin yaptığı saygısızlıktan çok; terbiyesizlik ve utanmazlığın daniskası.

Ayıp yahu, daha neler duyacağız... Kusura bakmayın ama ahmaklıktan başka birşey değil bu.

Siz siz olun, bu konuda sakın taviz vermeyin. Bu nasıl bir zihniyet,nasıl bir itham şeklidir...

Evet kızlar, konuyu ve bütün yorumları okudum. Bence bu adamın yaptıklarının kıskançlıkla yada psikoljik bir rahatsızlıkla alakası yok. Bu adamın kendisi. Bir kadınla beraber olmayı; arkadaşlık, sevgililik, nişanlılık, evlilik, baba kız ilişkisi; kurmanın yolunu güç olarak görüyor. Şu anda eşini ezmek, kişiliğini yok etmek, özgüvenini silmek, eli kolu tutmaz bir insan haline getirmeye çalışıyor. Öğrendiği bu çünkü, erkek olmak böyle sanıyor. Ve şunu da iddia ediyorum ki arkadaşımız onun istediklerini yapmazsa sıra kaba kuvvete gelecek, şu anda psikoljik işkence uyguluyor. Adamın düşüncesi, kadın dediğin nedir ki, erkeğin hizmetini görmekten, yatağının eğlencesi olmaktan başka ne işe yarar, eğer kadının kafası çalışıyor ve kadın haddini bilip buna engel olamıyorsa hemen psikolojisini bozmak lazım. Konuşmayacak kadın, ev işi yapacak, çocuk doğuracak, kocasını her anlamda gönlünü yapacak, eee bir de çalışıp para getirirse iyi olur. Ama şu konuda yanılıyor olabilirim de, çalışan kadın para kazandığı için dili uzun olur, melek kocasının kıymetini bilemez. Ne kadar büyük bir şans ki bu kadar kadın arasından o adam seçmiş seni, evinin kadını, çocuklarının anası yapmış, yoksa allah muhafaza hangi yollara düşerdin.
Bu benim fikrim, düşüncem değil, bu tip adamların fikri, düşüncesi. Şimdi diyorum ki bu adamlara HÖSSSSTTTTTTTT LENNNNNNNN. Esasında gene aynı konuya geleceğim, eğitim ailede başlar. Çocukların ilk öğretmeni, kişiliklerinin temelini veren kişi annedir. Bir annenin eseri de böyel bir adam işte. Kadın nasıl işlemişse oğluna, erkek ya her haltı yapar, her hakkı vardır, karı dediğin nedir ki, be mübarek örümcek beyinli insan müsfettesi, anne olmayı doğurmak sanan zavallı, o canını nasıl vereceksin. Bayanlar eğitim şart, eğitim sadece okumak değil, ne olur açalım artık gözümüzü. Biz insanız, bireyiz, erkeklerin ne kadar hakkı varsa bizim de var, erkelerin ne kadar karakteri varsa bizim de var. Baba-kız, abi-kız kardeş, karı-koca fark etmez, beni birey olarak görmeyen insana sözüm, yürü anan don giydirsin. Kusura bakmayın acayip sinirlendim.

Yürü be anam, kim tutar seni....rep verecektim olmadi.
Gercekten cok dogru.

Hem calisan kadin istiyorlar hemde cenesini kapatan kadin, hem akilli kadin isitiyorlar hemde aklini kullanmayani, hem güzel kadin istiyorlar hemde güzel oldugnun farkinda olmayani....

Ohhh, ne güzel istanbul bu böyle......Hadi ordan...:kızgın:

İffetini temizlemeye makyaj ve çocuğumu büyütürken topiklerine gitmiştir.....

Biraz uzak kaldım, olay ne hale gelmiş. Bi kere ben o sözleri ironi olsun diye söyledim. kabullendiğimden ve bazılarınız da beni aşağılayın diye değil. Makul yorumların yanında o kadar beni ve birbirinizi gaza getirmeye çalışan yorumlar var ki... Derdimi paylaşmak için açmıştım ben bu konuyu. Eşimle de konuştum. 6 yıldır ilk defa ağladığını gördüm. Gece benim "sen nasıl dersin böyle bir şeyi, hiç olur mu" dememi beklemiş. Ama ben dumur olmuştum, iyi niyetli olduğumu anlatmaya çalışabilmiştim sadece. Pişman oldu, çok pişman. Ama yemezler. Burnu iyice sürtülsün.

Konya konusu da nereden çıktı anlamadım. Ne alaka yani. Konya da yaşıyoruz. Zorunlu hizmetten dolayı. Konyalıyız demedim ki. Lütfen olayı çarpıtmayın.

Son düzenleme:

:1: vereliniortak

akannehir
Aklını sevsinler senin...

Eşimle de konuştum. 6 yıldır ilk defa ağladığını gördüm. Gece benim "sen nasıl dersin böyle bir şeyi, hiç olur mu" dememi beklemiş. Ama ben dumur olmuştum ama ben iyi niyetli olduğumu anlatmaya çalışabilmiştim sadece. Pişman oldu, çok pişman. Ama yemezler. Burnu iyice sürtülsün.

Bence çok iyi niyetlisin. Ne demek adam hem lafı söyleyecek, hem de sen onu muhatap alıp, iyi niyetli olduğunu anlatmaya çalışacaksın. Ne sanıyor kendini, eşin hangi yörenin zeytinyağı. Ayıptır ya, en azında iki çocuğunun hatırına adam dediğin dediklerine dikkat eder. Eline, beline, diline hakim olamayana adam mı denir? Belki bana bekara karı boşamak kolaydır diyeceksin canım arkadaşım ama ben 9 yıllık bir evlilk mücadelesi verdim. Eğer eski eşim bana böyle bişey dese idi, hele ki iki çocuğum olacak o adamdan bir de, hiç cevap vermezdim o akşam, muahatp olmazdım, ertesi günde avukata gidip boşanma davası için vekalet verirdim önce sonra da kapının kilidini değiştirip onu iffetli anasına gönderiridim. Bu kadar iyi davranmamın nedeni de sadece çocuklarımın babası olması yüzünden olurdu. Herkes haddini bilecek, madem benim iffetimden kuşku duyuyorsun sen ne iş yapıyorsun yanımda adam müsvettesi....

aynen. ...ironiyede benzetemedim ben...bir çeşit kendi kendine kızma olarak yorumladım mesajını.

Yazının sonundaki ünlem işaretinden ironi diye anladım.
Bu sözleri hazmedebilmeyi hiçbir kadına yakıştıramadığımdan belki de öyle algılamak istedim.

Bir kadına bundan daha ağır hakaret ne olabilir diyorum da aklıma bir şey gelmiyor.fisfisfis

Konu sahibi bir gün buralardan geçerken bir uğrarsa ne demek istediğini ondan öğrenebiliriz belki.:hulya:

Biraz uzak kaldım, olay ne hale gelmiş. Bi kere ben o sözleri ironi olsun diye söyledim. kabullendiğimden ve bazılarınız da beni aşağılayın diye değil. Makul yorumların yanında o kadar beni ve birbirinizi gaza getirmeye çalışan yorumlar var ki... Derdimi paylaşmak için açmıştım ben bu konuyu. Eşimle de konuştum. 6 yıldır ilk defa ağladığını gördüm. Gece benim "sen nasıl dersin böyle bir şeyi, hiç olur mu" dememi beklemiş. Ama ben dumur olmuştum, iyi niyetli olduğumu anlatmaya çalışabilmiştim sadece. Pişman oldu, çok pişman. Ama yemezler. Burnu iyice sürtülsün.

Konya konusu da nereden çıktı anlamadım. Ne alaka yani. Konya da yaşıyoruz. Zorunlu hizmetten dolayı. Konyalıyız demedim ki. Lütfen olayı çarpıtmayın.

Pardon canım yaa ne haddimize bizim seni gaza getirmeye falan çalışmak....
Yazık eşin ağlıyormuş çok üzüldüm... KAısı erkeklerle gözgöze geldi iffetsiz oldu diye mi ağlıyor acaba???
Haa o sana iffetinden şüphe ediyorum senin, erkeklerle gözgöze geliyorsun onlara kur yapıyorsun dediğinde ayyy canım kocacım olur mu hiç öyle şey nasıl dersin böyle bişeyi demeni beklemiş, sen de dememişsin buna mı hislenip ağlamış....
Sen ona cevap verdiğinde sus git odana diye seni çocuk gibi azarladığında tamam gidiyorum ama arkamdan sen de gel iffetsizlik nasıl olurmuş sana göstereyim kocacım demeni beklemiş sen dememişsin o yüzden mi hislenp ağlamış....

Vah yazııık....
TAbii canım ne kadar kalbi kırılmıştır adamcağızın.... Sen karına iffetsiz de adamlara kur yapıyorsun de; karın sana hiç olurmu öyleşey demesin.....

Yazık eşin ağlıyormuş çok üzüldüm... KAısı erkeklerle gözgöze geldi iffetsiz oldu diye mi ağlıyor acaba???
Haa o sana iffetinden şüphe ediyorum senin, erkeklerle gözgöze geliyorsun onlara kur yapıyorsun dediğinde ayyy canım kocacım olur mu hiç öyle şey nasıl dersin böyle bişeyi demeni beklemiş, sen de dememişsin buna mı hislenip ağlamış....
Sen ona cevap verdiğinde sus git odana diye seni çocuk gibi azarladığında tamam gidiyorum ama arkamdan sen de gel iffetsizlik nasıl olurmuş sana göstereyim kocacım demeni beklemiş sen dememişsin o yüzden mi hislenp ağlamış....

Vah yazııık....
TAbii canım ne kadar kalbi kırılmıştır adamcağızın.... Sen karına iffetsiz de adamlara kur yapıyorsun de; karın sana hiç olurmu öyleşey demesin.....

LOL sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yazık ağlamış ya :))) onu diyen adamın ağlayacağına ihtimal veren? burada bişeyler eksik bence. :ecrin_bebek:

enişte konyalı deilmiş ama konyanın havası suyu çarpıyo diyim o vakit. ısrarcıyım bu konuda sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Vah yazııık....

Kıyamam ben ona demek mi lazım şimdi.....
Ne yapalım fıstık, bizim de kapasitemiz bu kadar, kadınlığımıza versinler....
Allahım erkek olmak böyle bişey ise ne kadar şükretsem sana azdır, beni kadın olarak yarattığın için.

Pardon konu sahibi gelmiş görmemişim.

Madem olur mu öyle şey demenizi bekledi olmayacak şeyleri neden söylüyor kendisi.

Doğrusu bir şey anlamadım.

Önemli olan sizin inanmanız ve ikna olmanız. gerisi boş.

eşiniz sizi baya bir kıskanmış..ve haddınıde asmış..yazık etmış evlılıgınıze..laf ınsanın agzından cıktıktan sonra ınsan lafın kolesı olurmuş..eşinizde söyledıgı lafın kolesı olmus..keşke soylemeseydı..ama olan olmuş..bence daha fazla buyutmeyın..tabıkı hemen affetmeyınde..bıraz burnu surtsun..neyse ınsallah hersey yoluna gırer...

Back
X