Evet kızlar, konuyu ve bütün yorumları okudum. Bence bu adamın yaptıklarının kıskançlıkla yada psikoljik bir rahatsızlıkla alakası yok. Bu adamın kendisi. Bir kadınla beraber olmayı; arkadaşlık, sevgililik, nişanlılık, evlilik, baba kız ilişkisi; kurmanın yolunu güç olarak görüyor. Şu anda eşini ezmek, kişiliğini yok etmek, özgüvenini silmek, eli kolu tutmaz bir insan haline getirmeye çalışıyor. Öğrendiği bu çünkü, erkek olmak böyle sanıyor. Ve şunu da iddia ediyorum ki arkadaşımız onun istediklerini yapmazsa sıra kaba kuvvete gelecek, şu anda psikoljik işkence uyguluyor. Adamın düşüncesi, kadın dediğin nedir ki, erkeğin hizmetini görmekten, yatağının eğlencesi olmaktan başka ne işe yarar, eğer kadının kafası çalışıyor ve kadın haddini bilip buna engel olamıyorsa hemen psikolojisini bozmak lazım. Konuşmayacak kadın, ev işi yapacak, çocuk doğuracak, kocasını her anlamda gönlünü yapacak, eee bir de çalışıp para getirirse iyi olur. Ama şu konuda yanılıyor olabilirim de, çalışan kadın para kazandığı için dili uzun olur, melek kocasının kıymetini bilemez. Ne kadar büyük bir şans ki bu kadar kadın arasından o adam seçmiş seni, evinin kadını, çocuklarının anası yapmış, yoksa allah muhafaza hangi yollara düşerdin.
Bu benim fikrim, düşüncem değil, bu tip adamların fikri, düşüncesi. Şimdi diyorum ki bu adamlara HÖSSSSTTTTTTTT LENNNNNNNN. Esasında gene aynı konuya geleceğim, eğitim ailede başlar. Çocukların ilk öğretmeni, kişiliklerinin temelini veren kişi annedir. Bir annenin eseri de böyel bir adam işte. Kadın nasıl işlemişse oğluna, erkek ya her haltı yapar, her hakkı vardır, karı dediğin nedir ki, be mübarek örümcek beyinli insan müsfettesi, anne olmayı doğurmak sanan zavallı, o canını nasıl vereceksin. Bayanlar eğitim şart, eğitim sadece okumak değil, ne olur açalım artık gözümüzü. Biz insanız, bireyiz, erkeklerin ne kadar hakkı varsa bizim de var, erkelerin ne kadar karakteri varsa bizim de var. Baba-kız, abi-kız kardeş, karı-koca fark etmez, beni birey olarak görmeyen insana sözüm, yürü anan don giydirsin. Kusura bakmayın acayip sinirlendim.