• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir koca karısına bu hakareti yapar mı?

dikkatinizi çekerim yine konya vakası. gerizekalı bu adamlar ya :)
açtığım anketin ne kadar doğru ve gerçekleri yansıttığını gördüğüme üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.

sen neden gitmiyorsun arkadaşım o yemeğe??? ne varmış da o insanlardan uzak duracakmışsın...kötü bişeymi yaptığın...böyle saçma şey olur mu...kendini kendi kendine ezdiriyorsun işte...ne güzel anlatmış arkadaşlar yukarıda "erkeğin suçu kadına yüklenir, kadın taciz edilir o suçlu olur, ne işi armış o saate dışarıda".

ve şunu unutma akıllı kadın herzaman ezilmesi gereken kadındır çoğu erkek için bence eşini rahatsız eden bu...ve yapabileceği en ilkel şekilde suçlamış...senin hayatını eşinle ilişkini bilmiyorum kendime göre değerlendiriyorum ama ben olsam hiç ağlamam "saçmalıyorsun" der sert bir şekilde tavır koyarım ve birdaha bu şekilde itham ederse yüzüne bakmayacağımı söylerim....ve yine söylüyorum tepkim kızgınlık olur ağlamak değil...aciz olan sen misin ki ağlayacaksın....

ha bu arada, bu laf adamın nikahını düşürebilir bile arkadaşım. namuslu kadına iftira en günah şeylerden biri. kendi karısına demesi nikah düşürüyo diye biliyorum ama emin değilim. araştırın. (bence düşse güzel olur aslında, çünkü adam evliliğin ciddiyetini ve karısının onun nesi olduğunun bilincinde olmayan biri)

şimdi hala konunun ilk sayfalarını okuyorum ama barıştıysan nikah tazelet. hoş sana namussuz diyen adam senin nasıl koynuna girecek ayrı mevzu, ama girerler bilirim. peeeh Allah tüm konyalılarla evli olanlara sabır ve felah versin.

Bu arada erkeklerle ilgili olumsuz bişeyin anlatıldığı her konuda neden konyalı muhabbeti yapılıyor anlamadım..
KOnyalı değilim, eşim de değil.. Alakam yok... KOnyaya hiç gitmedim bile.. KOnya yada herhangi başka bir şehir genelleme yapılarak neden karalama konusu yapılır ki...
Her indsanın huyu suyu farklı... Bir şehre mal etmek hiç de mantıklı değil...

muhabbeti yapanın başındayım o yüzden cevap verme gereği hissettim.
denizbaris konya olayı bi gerçek, bi tesadüf değil. bu yüzden dikkat çekiyorum. iyisi de var kötüsü de diyeceksiniz ama konyadaki örf, adet, yetiştirilme durumlarına birebir şahit olanlar bu adamların yaptıklarına şaşırmıyorlar çünkü herşey ortada. böyle yetiştiriyorlar çocukları.

ben kendi baba tarafım konyalı olduğu için çok iyi biliyorum. bütün samimi arkadaşlarıma da söylemişimdir konyalıdan uzak durun diye. çünkü bu adamlar bilhassa bizim gibi okumuş insanlarla yapamıyorlar hayatlarını karartıyorlar. onlara böyle namussuz dediğinde "aa gerçekten namussuzum yoksa kocam öle demezdi" türünden kadın lazım. bir karun bi bunlar çünkü.

Evet yazdıklarında ironi yapmış ama ağlaması ve bir daha gitmeyeceğim demesi eşinin baskısını kabullenmedir bence.

aynen. ...ironiyede benzetemedim ben...bir çeşit kendi kendine kızma olarak yorumladım mesajını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin eşiniz amiyane tabirle psikopata bağlamaya başlamış... Bence tedavi olmasını teklif edebilirsiniz... Çnkü böyle böyle başlar, sonrası... Allah muhafaza!

Allah yardımcınız olsun ...

şimdi affeder hiçbişey olmamış gibi davranırsa ilersinde daha kötü olabilir.onun için evimin huzuru bozulmasın diye bişeyleri affederken ileriyide düşünmek lazım

eşinizin bu sözündeki kıskançlık sadece diğer erkeklerden kıskanmak değil sizi,
resmen ondan daha fazla ön plana çıkmanıza dayanamıyor ve hep sizin onun gerisinde kalmanızı istiyor bence.
arkadaşları arasında belki de hep ilgi odağının kendisi olmasını istiyordur.
eğer bu olay dışında başka bir sorununuz yoksa boşanmayı şimdilik biraz askıya alın ve konuşarak çözmeye çalışın.
söylediğinin ne anlama geldiğini tam olarak idrak etmesini sağlayın.
bunu yaparken de kendinizi sakın ezdirmeyin ve yaptığınızın arkasında durun, hoş bir şey de yapmamışsınız yaa :D
" yine olsa yine konuşurum çünkü ben yanlış hiçbir şey yapmadım" diyerek kararlılığınızı gösterin.

Hee boşaacak bir durum yok bazılarının söylediği gibi... Yuva kolay kurulmuyor...
Erkek bu döver de severde...
Ekkek bu aldatır da döver de..
Erkek bu sevdiğini yerden yer vurur...
Erkek bu karısına iffetsiz de der başka şey de..
Boşanacak ne var canım şurda....
Zaten erkek kıtlığına kıran girmiş.. Kocalarınızı kaçırmayın elinizden... Naussuz da dese iffetsiz de ded, dövse de sövse de boşanmayn....

bence o anda sinirliykenki belli çok kıskanmış ağzından kaçmıştır..eminim altında yatan mana aslında iffetsizlik değilde biraz çok konuşuyorsun arkadaşlarımla demek istemiştir emin ol....bu sebeb yüzünden boşanılmaz ama biraz küs surat yap..kocan belliki temiz biri

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz..
Sizi bayaa bi iyiniyetli gördüm....
Siz eminsiniz iffetsiz derken çok konuşuyorsun arkadaşlarımla demek istediğine ama adam öyle dememiş... Olafın üstüne özür dileyeceğine arkadaşlarımla konuşurken gözlerinin içine bakıyorsun kur yapıyorsun onlara demiş...

ÇOk merak ediyorum.. Sizce bu cümlede aslında ne demek istemiştir açıklarsanız sevinirim....

Evet koca çok temiz biri bes belli... İnsanların gözüne bakınca kur yapıldığını düşünen çook temiz, kimsenin gözüne bakmayan, kmseyle gözgöze gelmeyen tertemiz pürü pak biri....

ya illaki pişman olmuştr ama bişeyi de demeden geçemeyeceğim;sende okdara muhabbet etnişsinki demekki eşin bu lafı diyecek kadar rahatsız olmuş sende diğer kadınlar gibi fazla muhattab olmadan konuşabiliridn diğer kadınlar gibi onlar konuşmayarak en iyisini yapmış yaa tamam duygularını paylaşmışsın ama gerek yok yabancı erkekle siyaset konuşmaya....hiç gerek yok hemde.....

işte böylelerine yobaz denir :kahve:
pardüse altına pantolon giyen birine çıplak diyebilen hükümranlıktadır böyleleri...
şu işe bak iffet bir adamın iki dudağı arasında, kimsin sen ya kimsin
soyadını almış diye böyle bir şeyde hemen lekeleyebiliyorsun alsanaalsanasmile
aaaah daha fazla açmayım ağzımı kaydirigubbakcemile

" İffetinden şüphe ettiğin bir kadınla daha fazla aynı yatakta yatma " demek en doğru cevap olurdu.

Ne demek iffetsizlikle suçlamak. Birkaç erkekle ilgilendiğin,bilgi sahibi olduğun konularda konuşmak iffetsizlikse eğer o adamın değer yargılarını sorgularım ben. İnsan hayat arkadaşına böyle ahlaksızca bir şey söyleyemez !

Evliliği götüren şey saygıdır. Sizin evliliğinizde ise saygının zerresi yok. En doğru karar bu evliliği bitirmektir

yahu hadi alıntılamayayım dedim.. ama bazı hemcinslerimin düşüncelerinden utanıyorum yaa... ne demek yabancı erkekle siyaset konuşmaya gerek yok.. elin adamıyla en açık saçığından cinsellik konuşmamış ki kadın..konuşmaya konuşmaya adamların boyunduruğu altına gire gire bu hallerdeyiz.. ay neyse gideyim asabım bozuldu yinekaydirigubbakcemile4

Arkadaşlar dün eşim bana "senin iffetinden şüpheleniyorum" dedi. Şoke oldum. Niye mi? Dün akşam bir arkadaşa iftara gitmiştik. Orada diğer arkadaşların eşleriyle (beylerle) konuşmuşum. Diğer bayanlar hiç konuşmuyorlarmış bir ben konuşuyormuşum. Halbuki erkekler gündeme dair konuşuyorlar, ben de gündemi takip etmeye çalışan biriyim, konuları ilgimi çekince arada birkaç soru sordum. Diğer bayanlar da konuşuyorlar onlarla ama basit konularla ilgili, siyasetle falan ilgili değil. Hal böyle olunca benim durumum eşimin çoooook dikkatini çekmiş. Önceki yemeklerde de yapmışmışım ben ben bunu.

"E o zaman söyleseydin daha dikkatli davranırdım,hatta hiç konuşmazdım, benim kötü bir niyetim yoktu ki" dedim. Mesele davranışımdan değil iffetimden şüphelenmekmiş. Allahım nasıl önyargılıca bir davranış, nasıl bir iftiradır bu? Dünden beri ağlamaktan gözlerim davul gibi şişti. Bu akşam da tayinimiz çıktığı için bize veda yemeği verilecek aynı kişilerle. Gitmeyeceğim tabi ki. Bir daha o insanlarla nasıl bir arada olabilirim artık. Kendisi gitsin.
" 6 yıllık evliyim. 5 ve 1 yaşında iki kızım var. Geceden beri boşanmayı düşünüyorum. Ara ara kıskaçlıkları olurdu ama bu kadar ağırını hiç yapmamıştı. Beni bu kadar kendinden soğutmamıştı. Evliliğim ve ruhum öyle büyük bir yara aldı ki bir daha iyilesebilir mi bilmiyorum. Barışsak bile asla eskisi gibi olmayacak. Onun tayini çıktı, ben de tayin istemek üzereyim, "hiç istemesem mi acaba diyorum."
Allah şahit. Ben kendimden eminim. Hiç bir kötü niyetim yoktu. Söz konusu kişiler de gayet iyi, seviyeli, eğitimli ve düzgün kişiler. Öyle olmasalar değil konuşmak, yanlarına bile gitmem, aynı masada yemek bile yemem onlarla.

Ev topluyorduk, gidecektik, mutluyduk. Gözümün yaşı dinmiyor şu anda bile. Rabbim ara ara hatırlatıyor,""Sana benden daha yakını yok" diye.
çok ilginç
eşin kıskanmış ama saçmalamış ...........bende arkadaşlarımın eşleriyle konuşurum hatta göz göze geliriz ki ne konuştğumz kime konuştuğumz belli olsun şimdiye kadar eşimden böyle bişey duymadım hiçde rahatsız olmadı.....
............insan karısınada bunu yaparsa pesss başka bişey ddiyemiyorum!!!!!!!!11.

kıskançlıktan delirmiş. ne dediğini bilmiyor!

iffetiniden şüphe etmek yani namusundan terbiyenden şüphelenmek bir eşin bunu demesini hazmedemiyorum.

sanırım flört ederek evlenmişsinizdir ben olsam senin seçimin işte bu kadar kötü demek ki git kurtar kendini. o ortamda örnek alabiliceğimiz süper hatun vardır ben gözüne batıp diğerlerinden hoşnut olduğuna göre Allah öylesini nasip etsin derdim.

yobazlık felanıda geçitm resmen kurdeşen zekalııı...insan kaç yılık karısının namusundan iffetinden soal sorarmı sorduysa zaten proplem var demekii...boşan tabikii diyememm böyle bi haka burdaki kimsenin ahip olldugunu düşünmüyorum..ama özür dilemesini iste ve tavırnı koy kesinlikkleeeesüprizzzzz

ya illaki pişman olmuştr ama bişeyi de demeden geçemeyeceğim;sende okdara muhabbet etnişsinki demekki eşin bu lafı diyecek kadar rahatsız olmuş sende diğer kadınlar gibi fazla muhattab olmadan konuşabiliridn diğer kadınlar gibi onlar konuşmayarak en iyisini yapmış yaa tamam duygularını paylaşmışsın ama gerek yok yabancı erkekle siyaset konuşmaya....hiç gerek yok hemde.....

ne diyeyim şimdi ben...

kadının ne işi var tabi erkeklerin arasında haaşaa erkektir herşeyi düşünür kadın kollayacak kendini....

kadın rahatsız ediliyorsa suç onundur kuyruk sallamıştır erkek tabi ne yapsın yapar....

kadınlarımız nasıl ezik okuyanından evde oturanına...

ben bu zihniyeti kabul etmiyorum edemiyorum..

erkeklerin çarpık ve saçma düşünceleri yüzünden hiçbir kadını aslaa suçlayamıyorum....ben kadın değil miyim ya da garip miyim???

ne güzel sindirmişler...saçı uzun aklı kısa...tabii bütün suç kadında senin ne işin var siyasetle gündemle falan oturup örgünüörsene

Son düzenleme:
Back
X