bir komşu konusu da benden..

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
günaydın k.k.

benim güzeller güzeli bir kedim var, 3 aya bir aşılarını yaptırırım aksatmam mamaları oldukça kalitelidir zaten bilirsiniz tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar..

evde sıkılıyor apartmana gezmesi için salıyorum arkasından hep kontrol ederim. neyse dün de saldım klasik, evim 10. kat çatının kapısı açıkmış benim kız girmiş çatıya, apartman görevlisi de çatıdaymış (aynı zaman da apartman da 1 ev sahibi) bende x abi çatının kapısı açık kalmasın benim kız çıkıyor dedim bu başladı bana saymaya niye salıyorsunuz salmayın bu kapı kapanmayacak dedi eşim geldi tamam abi aralı bırakıyorum kedimizde girmesin senin de işin görülsün dedi.

Salmayın kedinizi apartmandakiler rahatsız oluyor her taraf kıl oluyor dedi kim rahatsız oluyor dedik x amca (yan komşumuz) birisini daha söyledi. hemen yan komşunun kapısını çaldık x amca rahatsızmısın bizim kediden dedik yok amcam niye rahatsız olayım dedi. apartman görevlisi hala her yer kıl oluyor diyo biz bunun için para veriyoruz sanki apartman temizlikten geçilmiyor da kedimin kılları mı sorun oldu dedim hele bi salın bakın ne oluyor diye beni tehdit ediyo eğer benim kızımın kılına zarar gelsin sen o zaman görürsün olacakları dedim bende kızlar sinirlerim çok bozuk çatının kapısını açık bırakmış yine birde şu dışarıya çıkılan kapaklar oluyor ya onu da açmış karaktersiz. sinirimden sanırım 1 saat falan ağladım.. bu adam kızıma birşey yapabilir mi? bir de eşim bir kere kapıda kalmıştı eşime kapıyı açmayı öğretmişti anahtarsız..

Tartışma çirkin olmuş

Benim de kedim var arada kapıdan kaçınca bile tedirgin oluyorum kapı önünde paspas ayakkabı vs olur insanlar rahatsız olur diye

Salmayın apartman içine

Kediyi kucağımda dışarı çıkardım tedirgin oldu alt komşunun kapıyı bizim sanıp hamle yaptı ben de tutunca çizdi

Komşu rahatsız olur diye kapısının önüne gitmesin diye uğraştım

Amca da yüzüne rahatsızım diyememiştir belki

Benim de 5 aylık kedim var ama sıkılıyor diye apartman içine salmıyorum, takıyorum tasmasını dışarı çıkarıyorum. Şahsen komşulardan biri kedisini salsa böyle ben de rahatsız olurdum. Adamın üslubu hoş değil belki ama sizin yaptığınız da doğru değil.

Kim rahatsız kim rahatsız diye dedektiflige çıkılmış ama adam zaten oturduğunuz binada aynı zamanda mesken sahibi yani sizinle aynı haklara sahip.Siz apartman temizlensin diye para veriyorsunuz .....diğer dairelerde öyle ....kedinizin bakiciligini yapsın diye vermiyorsunuz yani aidatinizi

Kedinizi salmayın apartmanda. İlk defa duydum böyle bir şey.

2.si de kedinizin güvenliği için herkesin tetikte olmasını bekleyemezsiniz. Siz salacaksınız, başkası kapıyı bacayı gözleyecek. Öyle dünya yok malesef. Kediler küçük çocuklar gibiler, başlarına kaza gelebiliyor. Çatı matı çok tehlikeli. Kedinizin başında durun. 2 kedi sahibi biri olarak söylüyorum bunu.

2 yaşında bir kızım var benim de. Değil apartmana salmak biri girip çıkarken kapıya koştuğunda aklım çıkıyor. Evde özellikle yaz aylarında sürekli cam kapı kontrol ederim bir yer açık alır. Olur ya kuş görür sinek görür atlar düşerse diye. Nasıl güvenip apartmana salıyorsunuz? Çatıya çıksa düşse ne olacak? Alt katlara indi kapıdan çıksa gitse araba çarpsa ne olacak? Yapmaz etmez demek olmaz hayvan sonuçta. Yabancılar da girip çıkıyor o apartmana. Biri salsa dışarı, yabancı bir çocuk alsa çıksa kucağına? Bilmiyorum hiç güvenli bulmuyorum yaptığınızı. Ayrıca bir ev kedisi , siz alıştırmadığınız sürece evde sıkılmaz. Apartmanın ortak kullanım alanı olduğundan hiç bahsetmiyorum bile.

Kediyi salmanız hiç hoş değil orası ortak alan ve kimse yi mecbur tutamazsınız ayrıca alerjisi olan olsa, nasıl hakkını ödeyecelsiniz? Yada kedinin başına bişey gelse içiniz rahat edecekmi? Adam sonuna kadar haklı.

Kedilerden korkan ve dokunamayan biri olarak asla hoşlanmazdım böyle bir durumda ..
Evet kedi besleyebilir saygı duyarım ..
Ama benim kullandığım ortak alana kedisini salması etik olmaz kimsenin bende şikayette bulunurdum .
Bence hatalısınız canının skıldığını düşünüyorsanız bence dışarı çıkartabilirsiniz .

bence bu insanlıkla alakalı bir durum, komşunun biri evinde tavuk besleyip apartmana salıyordu hiç rahatsız olmadım, komşunun birisi ben geçen gün köpek getirdim dedi köpekten haberimiz bile yok çünkü hayvanları seviyoruz dikkatimizi çekmedi normal geliyor. komşular beni gördükçe çocuklar gelip sizin kediyi sevmek istiyor dedikleri zaman hiç bir sorun yok ortada.. ha kedim çıkar milletin kapısının önünde oturur ayakkabılara zarar verir veya tuvaletini yapar o zaman herkesten özür dilerim ama sadece merdivenlerden inip çıkan bir kedinin rahatsız etmesi bence insanların kalplerinin kötülüğü. annemlerin apartmanında üst katın kedisi sabahın 6 sında kapıya gelmiş annem kapıyı açınca kedi içeriye girmiş eee sizlerin yaptıkları yorumlara bakılırsa annemin sorun çıkartması gerekiyordu?

apartman ortak alan milletin çocuğu duvarları çizip asansöre işeyince de ortak alan ama yapan çocuk apartman görevlisinin çocuğu olunca adam paşa paşa temizleyip sesini çıkarmıyordu ama ben 10 kat o çiş kokusuna maruz kalıyordum..

bir üye de kedime başı boş demiş kızım dışarı çıktı mı 5 dk ya bir çıkıp kontrol ederim. çünkü kötü kalpli insan çok çok fazla..

biz her durumu abarttığımız gibi hayvan sevgisini de abarttığımız için konu sahibi eminim kendini haklı görüyor-du ta ki buraya konu açana kadar :)

kendimi hala haklı görüyorum, buraya konu açtım fikir aldım bilmiyorum birisi sizin canınıza zarar vermekle tehdit etse tepkiniz ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…