günaydın k.k.
benim güzeller güzeli bir kedim var, 3 aya bir aşılarını yaptırırım aksatmam mamaları oldukça kalitelidir zaten bilirsiniz tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar..
evde sıkılıyor apartmana gezmesi için salıyorum arkasından hep kontrol ederim. neyse dün de saldım klasik, evim 10. kat çatının kapısı açıkmış benim kız girmiş çatıya, apartman görevlisi de çatıdaymış (aynı zaman da apartman da 1 ev sahibi) bende x abi çatının kapısı açık kalmasın benim kız çıkıyor dedim bu başladı bana saymaya niye salıyorsunuz salmayın bu kapı kapanmayacak dedi eşim geldi tamam abi aralı bırakıyorum kedimizde girmesin senin de işin görülsün dedi.
Salmayın kedinizi apartmandakiler rahatsız oluyor her taraf kıl oluyor dedi kim rahatsız oluyor dedik x amca (yan komşumuz) birisini daha söyledi. hemen yan komşunun kapısını çaldık x amca rahatsızmısın bizim kediden dedik yok amcam niye rahatsız olayım dedi. apartman görevlisi hala her yer kıl oluyor diyo biz bunun için para veriyoruz sanki apartman temizlikten geçilmiyor da kedimin kılları mı sorun oldu dedim hele bi salın bakın ne oluyor diye beni tehdit ediyo eğer benim kızımın kılına zarar gelsin sen o zaman görürsün olacakları dedim bende kızlar sinirlerim çok bozuk çatının kapısını açık bırakmış yine birde şu dışarıya çıkılan kapaklar oluyor ya onu da açmış karaktersiz. sinirimden sanırım 1 saat falan ağladım.. bu adam kızıma birşey yapabilir mi? bir de eşim bir kere kapıda kalmıştı eşime kapıyı açmayı öğretmişti anahtarsız..