Bir komşu vakası da benden...

Teşekkürler yorumunuz için, art niyetli mi değil mi bilemem ki eşim gereken cevabı vermiş zaten ama deli olduğu ya da düşüncesiz olduğu kesin.

hastalığı anlarım da köpeği mi gösterecekmiş onun için ayağa çağırmak nedir ya hu? gelip size sorsa ya çocuğu yollayıp annem çağırıyor dedirtmekte pes.

Zaten eşim en çok ona bozuldu, bu ne demek kendisi gelmiyor hanımefendi bir de beni ayağına çağırıyor diye.
komşunun eşine seslenmek aklıma gelecek son şey olurdu
evin hanımı ile muhattap olurum o evde yoksa çok çok hayat memat değilse eşiyle görüşmem

Benimde oğlum çok ateşlendiğinde üst komşumun eşi hastaneye yetiştirdi 2-3 ay önce . Çok çaresizdim taksi durağında taksi yoktu kocam toplantıdaydı arıyordum duymuyordu . Her neyse üst komşuma koştum durumu anlattım sağolsun hemen kocası çocuğu aldı atladık arabaya gittik hastaneye orda da bizle bekledi , eve döndükten sonra komşuma çıkıp teşekkür ettim , hiç kocasını falan ayrıca çağırmadım Yada o günden sonra asla farklı bir durum İçin talebim olmadı , olamazda. Gene oğluma bir şey olsa gene kapılarını çalarım onun harici asla başka bir amaçla diyaloğa girmem. Kadın büyük ayıp etmiş. Bence hiç muhatap olmayın . Birde pasta alıp kapıdan verip Ayrıca teşekkür ettik eşimle beraber .

İyi de taksi çağırmayayım da parasını size vereyim nedir? Paran varsa elbette taksi ile git, o adamlar gecenin o saatinde iş için durakta bekliyor zaten. Kocanız ise işten gelmiş, evde dinlemeye çalışan bir insan.

Rızk peşinde koşana iş değil de, evinde dinlenen adama zahmet vermek neyin kafası? Yüzsüz biri belli, ben fazla muhatap almam şu saatten sonra.

Sizi suistimal etmeye çalışıyor bence.
Bir de ben buraya üye olduktan sonra günahını almak istemem ama aklıma başka şeylerde geliyor.
Yalnız demişsiniz bir de.
Kötü düşünmek istemem zaten eşiniz cevabını vermiş ama kadından korktum.

mesafe herkeste,herşeyde olduğu gibi komşulukta da önemlidir.
annem derdi herkesin evine gidilmez öyle herkes de eve alınmaz diye..
onca zamandır komşularımın eşleriyle selamlaşmak dışında bir muhabbetim olmamıştır,olmaz da..
siz de olmayınız,eşiniz bundan sonra olacakların önünü keserek en güzelini yapmış tebrikler..ama siz de dikkatli olun anlayacaktır karşı taraf..

çok iyi niyetli gibi gelmedi bana da uzak durmak en hayırlısı.. dedikoducu olur bu tipler allah korusun eşiniz kabul etseydi olacakları düşünemiyorum..

İnanın bana evine bir kez gitmişliğim yok onunda öyle zaten yeni taşındık sayılır buraya, o akşam çocuk ateşlendi diye inip sizden rica etsem bir gelip sizde bakar mısınız deyince ilk kez indim evine Pazar sabahı da arayınca kapıya indim sadece sonrasında da dün akşam kızını göndermiş eşimi çağırtmış.

Çocukları kaç yaşında? Bırakıp çıkamadı mı acaba o saatte?
Söyleyiş biçimi hiç hoş olmamış ama köpek de bir can belki çok kötüydü hayvan. Keşke siz inip baksaydınız..

Maddi durumu iyi olmayan birinin köpek beslemesi de ilginçmiş..

İnanın bana evine bir kez gitmişliğim yok onunda öyle zaten yeni taşındık sayılır buraya, o akşam çocuk ateşlendi diye inip sizden rica etsem bir gelip sizde bakar mısınız deyince ilk kez indim evine Pazar sabahı da arayınca kapıya indim sadece sonrasında da dün akşam kızını göndermiş eşimi çağırtmış.

1 kızı var sadece onu da bize göndermiş. Tabii ki köpek de bir can ama taksiyle götürebilir ki taksi parasını eşime vermeyi teklif etmekte ayrı tuhaflık zaten. Beni değil direkt eşimi çağırmış zaten kızı amca annem seni aşağıya çağırıyor demiş.

bir daha görürseniz 'x hanım sakın yanlış anlamayın, evlatlarımız bizim canımız ciğerimiz, ben de anneyim, haliyle çocuğunuz hasta deyince dayanamadım, yardımcı olmak istedim. zaten biliyorsunuz eşim de ben ricacı olunca kırmadı, hastaneye götürdü. ama diğer konularda, eşim hassastır, biraz da mesafeli bir adamdır, evindeyken rahatsız edilmek istemez, akşamları dinlenir, onun olduğu saatlerde birazcık dikkatli olalım.' diyin.

Esiniz gereken cevabi vermis zaten hayir birde isi olan karsi taraf ve ayaginiza çağırıyor esinizi para felanda verecegini zannetmiyorum.

Siz de eşiniz de ne güzel insanlarmışsınız. Ama iyilikten maraz doğar olmuş biraz sanki. Bence bir daha muhattap olmayın. Tamam çocuk olayi ciddi iyi ki de yardin etmişsiniz tabi ki . Ama eşinizden 2.beklentisi cok sacma ve rahatsiz edici. Ararsa açmayın derim ben.

Ayy iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler. Şu insanların arsizliklari yüzünden iyilik yapasım gelmiyor...

Hastanenin yolunu öğrenmiştir artık, öğrenmediyse de taksiciye en yakın hastaneye gitmek istediğini söyleyince götürür...

Eşinize de bravo mesafeyi çok güzel koymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…