- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Hiç muhatap olmayın, kadın normal değil kesinlikle. Yani seni hiç tanımayan insanlar, çocuğun için koşturmuş, hastanede beklemişler, insan mahcup olur, teşekkür eder. Ne bileyim bir kek yapar götürür nezaketen...vs de bir de köpeği için para karşılığında hizmet beklemek, normal bir insanın yapacağı iş değil. Deli deyin geçin. =)
burada ne konular okuduk değil mi?öncelikle salak yerine koyup kullanmak ister bu tavırda birisi sonra hayatınızdaki her şeye ortak olmak ister kibarca yazdım siz anlayın.
komşunun eşine seslenmek aklıma gelecek son şey olurduZaten eşim en çok ona bozuldu, bu ne demek kendisi gelmiyor hanımefendi bir de beni ayağına çağırıyor diye.
Sizi suistimal etmeye çalışıyor bence.
Bir de ben buraya üye olduktan sonra günahını almak istemem ama aklıma başka şeylerde geliyor.
Yalnız demişsiniz bir de.
Kötü düşünmek istemem zaten eşiniz cevabını vermiş ama kadından korktum.
mesafe herkeste,herşeyde olduğu gibi komşulukta da önemlidir.
annem derdi herkesin evine gidilmez öyle herkes de eve alınmaz diye..
onca zamandır komşularımın eşleriyle selamlaşmak dışında bir muhabbetim olmamıştır,olmaz da..
siz de olmayınız,eşiniz bundan sonra olacakların önünü keserek en güzelini yapmış tebrikler..ama siz de dikkatli olun anlayacaktır karşı taraf..
mesafe herkeste,herşeyde olduğu gibi komşulukta da önemlidir.
annem derdi herkesin evine gidilmez öyle herkes de eve alınmaz diye..
onca zamandır komşularımın eşleriyle selamlaşmak dışında bir muhabbetim olmamıştır,olmaz da..
siz de olmayınız,eşiniz bundan sonra olacakların önünü keserek en güzelini yapmış tebrikler..ama siz de dikkatli olun anlayacaktır karşı taraf..
Çocukları kaç yaşında? Bırakıp çıkamadı mı acaba o saatte?
Söyleyiş biçimi hiç hoş olmamış ama köpek de bir can belki çok kötüydü hayvan. Keşke siz inip baksaydınız..
Maddi durumu iyi olmayan birinin köpek beslemesi de ilginçmiş..
Hastalık harıcı yardımcı olmayın ve kocanı onunla tek basına gonderme. Sen gıt gerekırse kocan evde kalsınTeşekkür ederim ama iyiliğimizi saflık gibi gördüler sanıyorum.
Esiniz gereken cevabi vermis zaten hayir birde isi olan karsi taraf ve ayaginiza çağırıyor esinizi para felanda verecegini zannetmiyorum.1 kızı var sadece onu da bize göndermiş. Tabii ki köpek de bir can ama taksiyle götürebilir ki taksi parasını eşime vermeyi teklif etmekte ayrı tuhaflık zaten. Beni değil direkt eşimi çağırmış zaten kızı amca annem seni aşağıya çağırıyor demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?