Bir komşu vakası da benden...

İçinizde büyütmeyin,takıntı haline gelir mevzu sadece o kadın olur evinizde gerek yok..eşinizle muhatap ettirmeyin sizde minumuma indirin..iyilik yapmışssınız fazlası için bekleyin..bi zaman sonra sizde birşey isteyin basit birşey de olabilir buna nasıl tepki vereceğini yaklaşacağını gözlemleyin..

Yüz verince astarını isteme durumu olmuş. Bence uzak durun. Mesafe iyidir, yerini bilsin. Bir teklif ya da istek daha gelirse; siz de eşiniz gibi reddedin. En mantıklısı.

Haklısınız benimde yanında gitmem doğru olurdu, ama iki çocuğum var ve o saatte uyuyorlardı. Çocuğu da iki büklüm görünce eşim arabayla bıraksın bari çocuk zaten ayakta duramıyor arabayla götürsün diye iyi niyetli düşündüm. Ama sanırım maraz doğdu.

Hımm. Ben bir kaç çocuk var diye düşündüm. Evet aşırı saçmalamış.
Mesafe iyidir..

Ne kadar düşünceli iyi insanlarsınız. Eşinizin tavrı da alkışlanacak cinsten. Bir daha böyle bir şey teklif ederse yine reddedersiniz o da anlar diye düşünüyorum. İyilik yapmaya korkutuyor böyleleri... :/

Kadın görgüsüzce hareket etmiş art niyetli olabilir ama aklı sıra o da size iyilik yapmaya iyiliğinize karşılık vermeye çalışmış da olabilir yani taksiciye vereceğim para komşumun cebine girsin diye mi düşündü ki? Ya da ben çok fazla iyi niyetli düşünüyorum şu an bilemedim.

Bazıları, insanı iyilik yapacağına pişman ediyorlar gerçekten. Eşiniz sanki özel şoförü, bir de kızını gönderip çağırıyor. Güzel kalpli insanlarsınız ama siz yine de dikkatli olun. Aranızda samimiyet yokken eşinize karşı bu kadar rahat olması düşündürücü.

Çocuk konusunda yapmaniz gerekeni yapmışsınız, veteriner konusunda da eşiniz yapması gerekeni yapmış. Kadının ne gördüğü önemli degil sınırı çizecek olan sizsiniz. Gerektiği yerde de cizebiliyorsunuz. Gerisi kadının sorunu

arkadaşlarım bana polyanna der ama ben bile sizin kadar iyi niyetli düşünmemiştim, ne kadar temiz kalplisiniz
dediğiniz gibi iyiliğinin karşılığını vermek istese bunun maddi yapılamayacağını bilir bir akşam "kendisi" kapıya gelir sizi şu akşam yemeğe almak isterim diye yemeğe davet eder.
dediğiniz gibi düşünse kızına annem sizi çağırıyor dedirtmez en azından

Taksiye para verebiliyorsa baskasina neden minnet ederlerki boyle hic anlamam. Benim babamda komsumuzun kedisini komsumuzla birlikte goturmustu ama 18 senelik komsumuz olan adami goturmustu.

Bir de herseyi gectim birsey rica edicekse o insanlarin evine gidilir benim kapima gelsin diye soylenmez. Ya da kadin aranir esiniz musait mi bir sorar misiniz denir. Herseyin bir usulu var iyi niyet vs aramayin.

Ya bazen benim de kaş yapayım derken göz çıkardığım oluyor o yüzden öyle düşündüm haklısınız ayağına çağırmaz en azından

Ayağına çağırmasının bir mazereti olabilir mi benim aklıma mantıklı bir sebep gelmiyor o yüzden komşu hakkında iyi niyetli düşünemedim.

yani ilk defa böyle bişey görüyorum, komşu sorunu deyince gürültü ya da temizlikle alakalı bişeyler sanmıştım. Bence merhaba merhaba dan öteye gitmemeli ilişkiniz, bizzat eşini çağırması da daha garip, ne bileyim böyle durumlarda sana söyler sen de eşine söylersin bi önceki durumdaki gibi
yani olay, komşu komşunun külüne muhtaç atasözünü bayağı hızlıca geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…