- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
İçinizde büyütmeyin,takıntı haline gelir mevzu sadece o kadın olur evinizde gerek yok..eşinizle muhatap ettirmeyin sizde minumuma indirin..iyilik yapmışssınız fazlası için bekleyin..bi zaman sonra sizde birşey isteyin basit birşey de olabilir buna nasıl tepki vereceğini yaklaşacağını gözlemleyin..İnanın bana evine bir kez gitmişliğim yok onunda öyle zaten yeni taşındık sayılır buraya, o akşam çocuk ateşlendi diye inip sizden rica etsem bir gelip sizde bakar mısınız deyince ilk kez indim evine Pazar sabahı da arayınca kapıya indim sadece sonrasında da dün akşam kızını göndermiş eşimi çağırtmış.
Bence sizde bir daha eşinizi başkasıyla hastaneye vsye yollamayın. Yani komşu hastaneye götürülecekse sizinde yanında gitmeniz doğru olmaz mıydı zaten? O zaman işte böyle eşinizi muhattap görür. Birde ayağına çağırıyor.
1 kızı var sadece onu da bize göndermiş. Tabii ki köpek de bir can ama taksiyle götürebilir ki taksi parasını eşime vermeyi teklif etmekte ayrı tuhaflık zaten. Beni değil direkt eşimi çağırmış zaten kızı amca annem seni aşağıya çağırıyor demiş.
Kadın görgüsüzce hareket etmiş art niyetli olabilir ama aklı sıra o da size iyilik yapmaya iyiliğinize karşılık vermeye çalışmış da olabilir yani taksiciye vereceğim para komşumun cebine girsin diye mi düşündü ki? Ya da ben çok fazla iyi niyetli düşünüyorum şu an bilemedim.Günaydın arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. Bu semte ve binaya taşınalı birkaç ay oldu. Henüz pek kimseyi tanımıyorum, Cumartesi günü misafirim vardı, kapı çalmış duymadım baktım kızım sesleniyor anne alt kattaki abla çağırıyor diye gittim ateş düşürücü var mı kızım çok ateşli dedi bende verdim. Kadın bana bir de siz bakabilir misiniz bana mı öyle geliyor acaba dedi. Tabii dedim gidip baktım çocuk ateşliydi, isterseniz bir ılık duş aldırıp ateş düşürücü verip biraz rahatlatır gece de bir şey olursa çekinmeden çalabilirsiniz kapıyı dedim (Kadın kızıyla birlikte yalnız yaşıyor o yüzden yardımcı olmak adına öyle dedim) benim numaramı istedi verdim. Pazar sabah 8,30'da kadın aradı çocuk çok kötü bütün gece yatmadım buralarda hastane de bilmiyorum sizin bildiğiniz bir hastane var mı nasıl götürsem bilemedim ki vs. deyince indim baktım çocuk gerçekten ayakta duramıyor eşimi uyandırayım sizi arabayla bıraksın dedim ve eşimi uyandırdım. İdrar tahlili yapmışlar aradım eşimi tahlil yaptılar dedi bende o çabuk çıkar istersen biraz bekleyiver çocuk hasta bayağı dolmuşlarla uğraşmasınlar alıp gelirsin dedim iyi tamam dedi. Dün akşam da kızını göndermiş ben lavabodaydım eşim açtı kapıyı annem sizi çağırıyor demiş eşime kimi çağırıyor diye sormuş eşim yine seni çağırıyor demiş kız eşim inmiş yarıya kadar ne oldu diye, kadın köpeğimiz var veterinere götürmem lazım taksi çağırmayayım onun yerine siz götürün parasını size vereyim demiş (öncesinde birkaç kez maddi durumu iyi değil izlenimi vermişti oysaki) eşimde ben sabah erken kalkıyorum uyuyacağım siz taksi çağırın bence iyi akşamlar deyip çıkmış yukarıya. Şimdi bu kadın eşimi özel şoförü olarak mı görmeye başladı, ya da bizi salak yerine koyup kullanmaya mı çalışıyor? Benim bu kadına tavrım ne olmalı?
arkadaşlarım bana polyanna der ama ben bile sizin kadar iyi niyetli düşünmemiştim, ne kadar temiz kalplisinizKadın görgüsüzce hareket etmiş art niyetli olabilir ama aklı sıra o da size iyilik yapmaya iyiliğinize karşılık vermeye çalışmış da olabilir yani taksiciye vereceğim para komşumun cebine girsin diye mi düşündü ki? Ya da ben çok fazla iyi niyetli düşünüyorum şu an bilemedim.
arkadaşlarım bana polyanna der ama ben bile sizin kadar iyi niyetli düşünmemiştim, ne kadar temiz kalplisiniz
dediğiniz gibi iyiliğinin karşılığını vermek istese bunun maddi yapılamayacağını bilir bir akşam "kendisi" kapıya gelir sizi şu akşam yemeğe almak isterim diye yemeğe davet eder.
dediğiniz gibi düşünse kızına annem sizi çağırıyor dedirtmez en azından
Günaydın arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. Bu semte ve binaya taşınalı birkaç ay oldu. Henüz pek kimseyi tanımıyorum, Cumartesi günü misafirim vardı, kapı çalmış duymadım baktım kızım sesleniyor anne alt kattaki abla çağırıyor diye gittim ateş düşürücü var mı kızım çok ateşli dedi bende verdim. Kadın bana bir de siz bakabilir misiniz bana mı öyle geliyor acaba dedi. Tabii dedim gidip baktım çocuk ateşliydi, isterseniz bir ılık duş aldırıp ateş düşürücü verip biraz rahatlatır gece de bir şey olursa çekinmeden çalabilirsiniz kapıyı dedim (Kadın kızıyla birlikte yalnız yaşıyor o yüzden yardımcı olmak adına öyle dedim) benim numaramı istedi verdim. Pazar sabah 8,30'da kadın aradı çocuk çok kötü bütün gece yatmadım buralarda hastane de bilmiyorum sizin bildiğiniz bir hastane var mı nasıl götürsem bilemedim ki vs. deyince indim baktım çocuk gerçekten ayakta duramıyor eşimi uyandırayım sizi arabayla bıraksın dedim ve eşimi uyandırdım. İdrar tahlili yapmışlar aradım eşimi tahlil yaptılar dedi bende o çabuk çıkar istersen biraz bekleyiver çocuk hasta bayağı dolmuşlarla uğraşmasınlar alıp gelirsin dedim iyi tamam dedi. Dün akşam da kızını göndermiş ben lavabodaydım eşim açtı kapıyı annem sizi çağırıyor demiş eşime kimi çağırıyor diye sormuş eşim yine seni çağırıyor demiş kız eşim inmiş yarıya kadar ne oldu diye, kadın köpeğimiz var veterinere götürmem lazım taksi çağırmayayım onun yerine siz götürün parasını size vereyim demiş (öncesinde birkaç kez maddi durumu iyi değil izlenimi vermişti oysaki) eşimde ben sabah erken kalkıyorum uyuyacağım siz taksi çağırın bence iyi akşamlar deyip çıkmış yukarıya. Şimdi bu kadın eşimi özel şoförü olarak mı görmeye başladı, ya da bizi salak yerine koyup kullanmaya mı çalışıyor? Benim bu kadına tavrım ne olmalı?
Günaydın arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. Bu semte ve binaya taşınalı birkaç ay oldu. Henüz pek kimseyi tanımıyorum, Cumartesi günü misafirim vardı, kapı çalmış duymadım baktım kızım sesleniyor anne alt kattaki abla çağırıyor diye gittim ateş düşürücü var mı kızım çok ateşli dedi bende verdim. Kadın bana bir de siz bakabilir misiniz bana mı öyle geliyor acaba dedi. Tabii dedim gidip baktım çocuk ateşliydi, isterseniz bir ılık duş aldırıp ateş düşürücü verip biraz rahatlatır gece de bir şey olursa çekinmeden çalabilirsiniz kapıyı dedim (Kadın kızıyla birlikte yalnız yaşıyor o yüzden yardımcı olmak adına öyle dedim) benim numaramı istedi verdim. Pazar sabah 8,30'da kadın aradı çocuk çok kötü bütün gece yatmadım buralarda hastane de bilmiyorum sizin bildiğiniz bir hastane var mı nasıl götürsem bilemedim ki vs. deyince indim baktım çocuk gerçekten ayakta duramıyor eşimi uyandırayım sizi arabayla bıraksın dedim ve eşimi uyandırdım. İdrar tahlili yapmışlar aradım eşimi tahlil yaptılar dedi bende o çabuk çıkar istersen biraz bekleyiver çocuk hasta bayağı dolmuşlarla uğraşmasınlar alıp gelirsin dedim iyi tamam dedi. Dün akşam da kızını göndermiş ben lavabodaydım eşim açtı kapıyı annem sizi çağırıyor demiş eşime kimi çağırıyor diye sormuş eşim yine seni çağırıyor demiş kız eşim inmiş yarıya kadar ne oldu diye, kadın köpeğimiz var veterinere götürmem lazım taksi çağırmayayım onun yerine siz götürün parasını size vereyim demiş (öncesinde birkaç kez maddi durumu iyi değil izlenimi vermişti oysaki) eşimde ben sabah erken kalkıyorum uyuyacağım siz taksi çağırın bence iyi akşamlar deyip çıkmış yukarıya. Şimdi bu kadın eşimi özel şoförü olarak mı görmeye başladı, ya da bizi salak yerine koyup kullanmaya mı çalışıyor? Benim bu kadına tavrım ne olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?