- 10 Nisan 2014
- 43.746
- 116.329
- 798
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
veterıner bahane sizin koca şahane olmasın sakın.Gözünüzü dört açınHaklısınız bir de veteriner için söylediği saat akşam 10.30.
film gibi senaryo valla aha haaaKötü kalplilikte sınır tanımam:) bence giyindi süslendi belki biraz dekolte kocanızı ondan ayağına çağırdı çünkü o süsle sizin kapınıza gelse siz anlardınız ya da önceden çocuğu gönderdi sizin evde olup olmadığınıxı kontrol etti eşinizin tavrına göre içeri davet edecekti bilemem..özetle şöyle söyleyeyim kadının niyeti o gün hastanede pis olmuş eşinize yansıtmadan(biz buna eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmadan da diyoruz)o kadınla bütün ilişkilerinizi kesin bahanenizde var şöferlik ve para teklifinin yanında ayağa kadar çağırma görüşmemek için yeterli bir sebep
Kötü kalplilikte sınır tanımam:) bence giyindi süslendi belki biraz dekolte kocanızı ondan ayağına çağırdı çünkü o süsle sizin kapınıza gelse siz anlardınız ya da önceden çocuğu gönderdi sizin evde olup olmadığınıxı kontrol etti eşinizin tavrına göre içeri davet edecekti bilemem..özetle şöyle söyleyeyim kadının niyeti o gün hastanede pis olmuş eşinize yansıtmadan(biz buna eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmadan da diyoruz)o kadınla bütün ilişkilerinizi kesin bahanenizde var şöferlik ve para teklifinin yanında ayağa kadar çağırma görüşmemek için yeterli bir sebep
Eşime sordum hazırlanmış mıydı? dedim. Ne bileyim ben veterinere hemen gidecek gibi değildi mont filan yoktu üstünde dedi.
Yaptiginiz guzel bisey ama..
Ben asla ama aslaaa komsumla esimi yanliz birakmam ayni arabaya bindirmem.
Evli degilim ama hopladim birden yazinizi okuyunca.
Siz neden gitmediniz yanlarinda??
Essegin agzina karpuz kabugu sokucaksiniz birinden birine, yada ikisinede.
Bence asla tekrarlamayin bu yanliz gondermeleri.
ben öyle 'kocişçi tiplerden' değilim hani ortada bacılar kocalarınıza sahip çıkın modunda dolaşmam ama kk hayatımda öğrendiğim bir şey varsa o da şu aman komşulara dikkat edin ne konular okuduk buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?