Bir konu 2 soru.Kizimin saçlari ve benim+18

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.

Varan 1;)

14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.

Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.

Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.

Varan 2;/

Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.

Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.

Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???

Varan 1 e cevap vereyim kizim 30 aylik hic kestirmedim kestirenlerle ayni gurlukte. Oglum 15 aylik kestirmek istemiyordum ama alnina saci dustukce kabardi lestirdim 2 ay once sacinda bir degisiklik yok.

Anneme de cok demişler sacımı hiiiç sıfora vurmamış. Sacımı toka tutmazdı.
Not: töfle boya yıprandı şimdi tabi ama yine de kuaförün dediği benşm sacımdan bes sac cıkarmış.
Kızımın sacını da hiç vurmadım. Gayet saglıklı sacları.
Arkadaş kızının sacını vurdurdu. Cocugun psikolojisi bozuldu. 1 yas civarıydı o.
Boşver. Anneni vb karıstırtma. Bu çocuk benim. Ben böyle istiyorum lütfen karışmayın de.

Ben kizimi 6 aylikken trasladim:) uzadi bile baya kiza benzedi geri cirkin kizim :)) kimi ise yaramiyo diyo.. bu sac isi genetik ama traslamak evet iyi geliyomus, doktorumuz soledi.

Vajinadan gaz cikar. Normal dogum yapsan dahada beter oluyo bu durum. Deforme olmasindan kaynakliymis. Iceri hava giriyo gidip geldikce. Birde ozellikle bazi pozisyonlarda daha cok oluyo. Misyoner ve doggy gibi. Mesela sen ustteyken bole bisey olmuyodur.

Baska sorusu olan?

: )

.

Kesilen saçlar gürleşir.
Benim saçlarım küçükken kazıtılmış,şuan başa çıkamıyorum.
Kardeşiminki kazıtılmamış,tel tel,ince zayıf saçları var.

İlişki sonrasında vajinadaki hava boşalır bazen gaz çıkar,benden de çıkıyor arada.

Ben kizimi 6 aylikken trasladim:) uzadi bile baya kiza benzedi geri cirkin kizim :)) kimi ise yaramiyo diyo.. bu sac isi genetik ama traslamak evet iyi geliyomus, doktorumuz soledi.

Vajinadan gaz cikar. Normal dogum yapsan dahada beter oluyo bu durum. Deforme olmasindan kaynakliymis. Iceri hava giriyo gidip geldikce. Birde ozellikle bazi pozisyonlarda daha cok oluyo. Misyoner ve doggy gibi. Mesela sen ustteyken bole bisey olmuyodur.

Baska sorusu olan?

: )

.

Ay yine kafam karısti bak bir ustteki yorumu okuyunca oh iyi kesmiyorum o zaman demistim.
Simdi yine acaba ya dustum.

Tespitleriniz doğru ewet olmuyo
Yani normal mi her bayanda olabiliyor mu

Ay yine kafam karısti bak bir ustteki yorumu okuyunca oh iyi kesmiyorum o zaman demistim.
Simdi yine acaba ya dustum.

Tespitleriniz doğru ewet olmuyo
Yani normal mi her bayanda olabiliyor mu
Bi tanidigim var o da kazitmadi ama kizin sacinin masallahi var cunku ana sacli baba sacli, ben doktorun yalancisiyim.

Evet olur ama vajinal dogum yapanlarda daha cok oluyo bu durum.

Adamin biri karisina boyle ses ciktiginda guldugu icin bosamis...bu neden bu kadar dertki? Sanirim erkeklerde konsantrasyon bozuyo bu ses, ama yapacak birsey yok. Ereksyon durumu gidiyordur belki esin o yuzden ole soluyodur

Varan 1 bilgim yok.
Varan 2 ayy ceza yiyebilirim ama dicem... ben ilişki sırasinda çiş kaçırıyorum partnerim güluyor sadece. Önemsemeyin bence. Eşiniz önemsiyorsa doktora gidersiniz

Bi tanidigim var o da kazitmadi ama kizin sacinin masallahi var cunku ana sacli baba sacli, ben doktorun yalancisiyim.

Evet olur ama vajinal dogum yapanlarda daha cok oluyo bu durum.

Adamin biri karisina boyle ses ciktiginda guldugu icin bosamis...bu neden bu kadar dertki? Sanirim erkeklerde konsantrasyon bozuyo bu ses, ama yapacak birsey yok. Ereksyon durumu gidiyordur belki esin o yuzden ole soluyodur

Genetik faktörde onemli tabi
Bana cekerse kazitmaya gerek ancak babaya cekerse yandi kizim ;))
Tesekur ederim bende bir sorayim bakalim bizim dr ne diyecek.

Esim bunun muhabetti gecmedi hic .
Yo afedersiniz ama tam tersi ereksiyon hali israrla devam ediyor.

Aynı baskı benim üzerimdede var bende kızının saçlarını kestirmeyi düşünmüyorum.
Çocuk keltoş keltoş gezsin mi yani ne gerek var .

Varan 1 bilgim yok.
Varan 2 ayy ceza yiyebilirim ama dicem... ben ilişki sırasinda çiş kaçırıyorum partnerim güluyor sadece. Önemsemeyin bence. Eşiniz önemsiyorsa doktora gidersiniz

Yo eşim ile alakali bir sorun olmadi muhabbeti bile gecmedi.
Bir yazi denk geldi.
Okudum ordan aklima takildi.genisleme filan mi var diye.

Genetik faktörde onemli tabi
Bana cekerse kazitmaya gerek ancak babaya cekerse yandi kizim :KK66:)
Tesekur ederim bende bir sorayim bakalim bizim dr ne diyecek.

Esim bunun muhabetti gecmedi hic .
Yo afedersiniz ama tam tersi ereksiyon hali israrla devam ediyor.
Kizin kucukse kazi gitsin. Ben yaza dogru yapmistim kisa dogru iyice uzar zaten.

Esin kus olmedi diyomus ya o yuzden demistim.

Saçı kazitmakla gürlesmez genetiktir.
Gaz ilişki sırasında çıkabilir normal ama durduk yerde çıkmasi normal mi bilemedim.

Kızım kısa boylu olsaydı kestirirdim saçlarını. Saçı kestirilen bebekler bi semiriyor genelde. Şu an hedefim beline kadar uzatmak...

Diğeri tüm kadınlarda oluyor. Doğumla falan alakasız.

Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.

Varan 1:KK66:

14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.

Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.

Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.

Varan 2;/

Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.

Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.

Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???
1- Kesilen saç daha gür ve sağlıklı olur diye birşey yok, kazıtmayın bence.
2- Vajinal gaz bende de var. Bekarken de vardı, şimdi de var. Darlıkla ya da genişlikle hiç bir ilgisi yok. Zaman zaman herkesde olan çok normal bir durum.
Sonuçta açık bir organ. Genellikle bağırsaklarında midesinde yoğun gaz olanlarda daha çok olur.

Back
X