- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya hayır dediğim oturma şeklini biliyormusunuz? Sıfır üstüne yapışan taytla ayaklarını koltuğa koyup dizlerini büküp bacak bacak üstüne atmıştıBence siz bugün biraz gerginsiniz sanki? Buluttan nem kapıyor olabilir misiniz?
Anladım sanırımYa hayır dediğim oturma şeklini biliyormusunuz? Sıfır üstüne yapışan taytla ayaklarını koltuğa koyup dizlerini büküp bacak bacak üstüne atmıştı
Ya hayır dediğim oturma şeklini biliyormusunuz? Sıfır üstüne yapışan taytla ayaklarını koltuğa koyup dizlerini büküp bacak bacak üstüne atmıştı
Eşinizin yanında eşinizin kuzeni ( kadın) hani dizlerinizi kendinize çekip büküp yani oturursuunuz ya öle bacak bacak üstüne atarsa hani tam afedersinz K.çı meydanda oturuş var ya altında üstüne sıfır yapışan tayt varsa ve eşinizle dip dipe karşılıklı oturuyorsa sinir olmaz mıydınız? Gerçekten sinirim bozuldu bugün ne terbiyesizlik ya insan babasının abisinin yanında öyle oturmaz gerçekten kızı bozmamak için kendimi zor tuttum yuh dedim ya her şeyi meydandaydı gerçekten
O zmn sizde sorun varKuzeni eşimin kucağına otursa da aklımdan kötü bişey geçmez.
EvetEki Görüntüle 1839346
Şunun bi bacağı diğerinin üstüne atıp kaykılmışı sanırım.
Ilk mesajda anlamadım pozisyonu. Şu an biraz yaklaştım bidahakine anlayıp yorum yapicam insallahYa hayır dediğim oturma şeklini biliyormusunuz? Sıfır üstüne yapışan taytla ayaklarını koltuğa koyup dizlerini büküp bacak bacak üstüne atmıştı
O zmn sizde sorun var
Ne alakası var insan öz babasının ynnda öle oturmaz ayıpKuzen yani bu kardeş bi yerde. Kuzenine o gözle bakacaksa eşiniz önce onu sorgulayın.
Oturuş şekli biraz nahoş tabi ama o kadar sinirlenecek birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?