Bir konu daha..

Ne alakası var oturuşu ayıp

Valla herkesin anlayisi , hayat tarzi kulturune bagli bu seyler, kimizi babasi buyugu odaya geldiginde istifini duzeltir, bacak bacak ustundeyse toplanir uzaniyorsa kalkar falan, karsisindaki erkek kardeside olsa ''edepli'' oturmaya ozen gosterir. Bu dediklerimi kucuklukten ailesinde gorerek ogrenmistir vede bunlar kurallar kaidelerdir ve onlara gore cok normaldir bunlari yapmayani yadirgamak.
Kimiside hic bu tarz kaide ve adetlerle yasamamis buyumestir veya bu konularda uyarilmamis veya herhangi bir ogut ve egitim almamistir o kisinin yaptigida kendisine normal gelmektedir.

yani herkes kendi bildigini ogrendigini normal gormektedir, herkesin dogrusu ve normali bir olmayabilir.

Konu sahibinin demek istedigini anladim, kuzen ve kocasinin arasinda birsey olup olmamasi zaten mesele degil burda yetiskin bir kizin, kadinin biraz daha oturus kalkis uslubuna dikkat etmesidir. Konusa sahibi kendince hakli ama elinden bence birsey gelmez gelemez cunku belliki soz konusu kuzen ile ayni kulturel ailevi alt yapiya sahip degiller. Simdi kalkip kiza birsey dese olay cok baska yerlere gider o sebepten susmasi daha uygun olur. Sonucta kiz hergun onlarda kalmiyorsa.

Taytin bol olanini gormedim. Zaten ingilizceden gelir "dar" anlamini tasir. Yakin gordugum insanlarin yaninda bende abuk sabuk otururum. Senin kocanda kuzeninin totosuna bakacak potansiyel varsa bilemem

Teşekkür ediyorum gerçekten

Kendisi pardon dedi bn girince içeri utanıp gtti

ben anlamadım
konuyu "oturuşu çok ayıptı" olduğu için mi açtınız
"bu oturuş sebebiyle eşinize kur yaptığını düşündüğünüz" için mi açtınız
"aralarında bir ilişki olabileceğinden şüphelenip" mi açtınız

yani konu sadece "çok ayıp" ise, devamı yoksa, açmayın Allah aşkına böyle konuları ya hele de BDV'ye

Herkes ayrı dünya burda zaten :) konu sahibini duvardan duvara çakıyolar

Ne alaka?
Kuzen kardeştir candır. Bizim ailede kuzenlerimin dizinede yatarım, omuzunda da ağlarım, sarıldığımızda havalara uçururuz birbirimizi.
İçinizi, fikrinizi temizleyin bu konuda.
Eşinizi bu şekilde suçlamayın, kuzenide karalamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…