- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Demek ki bakışınla dövdün kadınıKendisi pardon dedi bn girince içeri utanıp gtti
Ne alakası var oturuşu ayıp
Konu silmek yasak degil mi?...............
Gayet özgğvenliyim merak etme senBen özgüvensiz olduklarını düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum gerçektenValla herkesin anlayisi , hayat tarzi kulturune bagli bu seyler, kimizi babasi buyugu odaya geldiginde istifini duzeltir, bacak bacak ustundeyse toplanir uzaniyorsa kalkar falan, karsisindaki erkek kardeside olsa ''edepli'' oturmaya ozen gosterir. Bu dediklerimi kucuklukten ailesinde gorerek ogrenmistir vede bunlar kurallar kaidelerdir ve onlara gore cok normaldir bunlari yapmayani yadirgamak.
Kimiside hic bu tarz kaide ve adetlerle yasamamis buyumestir veya bu konularda uyarilmamis veya herhangi bir ogut ve egitim almamistir o kisinin yaptigida kendisine normal gelmektedir.
yani herkes kendi bildigini ogrendigini normal gormektedir, herkesin dogrusu ve normali bir olmayabilir.
Konu sahibinin demek istedigini anladim, kuzen ve kocasinin arasinda birsey olup olmamasi zaten mesele degil burda yetiskin bir kizin, kadinin biraz daha oturus kalkis uslubuna dikkat etmesidir. Konusa sahibi kendince hakli ama elinden bence birsey gelmez gelemez cunku belliki soz konusu kuzen ile ayni kulturel ailevi alt yapiya sahip degiller. Simdi kalkip kiza birsey dese olay cok baska yerlere gider o sebepten susmasi daha uygun olur. Sonucta kiz hergun onlarda kalmiyorsa.
Kendisi pardon dedi bn girince içeri utanıp gtti
Kendisi pardon dedi bn girince içeri utanıp gtti
Yok ama yinede oturuşu ayıptı fark ettiki pardon dedi bn girince utanıp çıktı odadanTaytin bol olanini gormedim. Zaten ingilizceden gelir "dar" anlamini tasir. Yakin gordugum insanlarin yaninda bende abuk sabuk otururum. Senin kocanda kuzeninin totosuna bakacak potansiyel varsa bilemem
Herkes ayrı dünya burda zaten :) konu sahibini duvardan duvara çakıyolarben anlamadım
konuyu "oturuşu çok ayıptı" olduğu için mi açtınız
"bu oturuş sebebiyle eşinize kur yaptığını düşündüğünüz" için mi açtınız
"aralarında bir ilişki olabileceğinden şüphelenip" mi açtınız
yani konu sadece "çok ayıp" ise, devamı yoksa, açmayın Allah aşkına böyle konuları ya hele de BDV'ye
Ben şimdi çiftetelli oynayacam delirttiniz hepinizutansa babasından utanır baba yanında kuzenin eşi kim oluyor ki ondan utanıyor
kendiniz yazıp kendinz oynuyorsunuz
Banlasın anasını satıyım sizden kurtulurum
Yok ama yinede oturuşu ayıptı fark ettiki pardon dedi bn girince utanıp çıktı odadan
Delirttilerrr ondan yazıları oku cinnet geçirirler insana gelen laf sokuyor giden aymıKonuyu niye sildinizki şimdi
Silah zoruyla mi yazdırıyoruz.Banlasın anasını satıyım sizden kurtulurum
Banlasın anasını satıyım sizden kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?