- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ayıp ya terbiyesizce oturuş rahatsız oldum bn gelince Hmn indirdi ayağınıÇok iğrenç bi oturuş ama kıskanmanız saçma. Eşiniz kuzeniyle ilişki yaşayacak değil heralde.
Sizde mi kalıyoAyıp ya terbiyesizce oturuş rahatsız oldum bn gelince Hmn indirdi ayağını
Çok iğrenç bi oturuş ama kıskanmanız saçma. Eşiniz kuzeniyle ilişki yaşayacak değil heralde.
Ne alakası var oturuşu ayıpO kuzen sizden önce de vardı, tövbe Yarabbim yani bir şey peşinde olsa daha önce de yapardı diymi? Ayrıca o sıfır üzerine yapışan tayt dediğiniz normal bir tayt zaten tayt dediğin üzerine yapışır, çok kişi de giyiyor şimdi. Sırf eşinizi tahrik etmrk için özel yapım bir giysi değil yani.
HyrSizde mi kalıyo
Ya o değilde buna gelene kadar o kadar rahat oturuş biçimi var yani kırk yıl düşünsem bu şekil bi oturuş biçimi gelmezdi aklımaEki Görüntüle 1839346
Şunun bi bacağı diğerinin üstüne atıp kaykılmışı sanırım.
Tmm o zaman sıkıntı yapmanıza gerek yok bence
Oturuş tarzı çok ayıptıİnsanlar sizin keyfinize göre mi oturup kalkmalı? Kuzeni eşinizin ya, ne var bunda? Sarılırlar da kucaklaşırlar da, insan yaftalamaya ne kadar meraklısınız!
Ne alakası var oturuşu ayıp
Oturuş tarzını anlatan foto vardı bakarsanız anlarsınz eşimi uyardım o da haklısın çok ayıptı cdden dediB Baharyagmuru35
Kapanan konunda kk üyelerini elestriyorsun ama yeni konu acmaktanda geri kalmiyorsun
Konuya dönersek ben böyle eslerini ,kuzeninden,kardesinden kiskanan insanlarin icinde fesatlik oldugunu dusunuyorum
Ben özgüvensiz olduklarını düşünüyorum.B Baharyagmuru35
Kapanan konunda kk üyelerini elestriyorsun ama yeni konu acmaktanda geri kalmiyorsun
Konuya dönersek ben böyle eslerini ,kuzeninden,kardesinden kiskanan insanlarin icinde fesatlik oldugunu dusunuyorum
neye göre ayıp kime göre ayıp??Oturuş tarzı çok ayıptı
Kendisi pardon dedi bn girince içeri utanıp gttineye göre ayıp kime göre ayıp??
Demek ki o kendince oturma şekliyle ayıplanacak bir eylemde bulunmadığını düşünüyor, ki bence de öyle... Ha mini etek ve jartiyerle doğum yapar pozisyonda oturuyorsa o zaman tahrik etme amacı güttüğünü düşünürüm ama bu şekilde bana göre normal
Oturuş tarzını anlatan foto vardı bakarsanız anlarsınz eşimi uyardım o da haklısın çok ayıptı cdden dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?