- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
aynı şehirde yasıyoruz ve ortak tanuıdıklar var illaki duyar yaninerden bulcak kı dügun salonunuzun yerını ?
cesaret edemez emın olaynı şehirde yasıyoruz ve ortak tanuıdıklar var illaki duyar yani
yok canım bosanmışlardı biz basladıgımızdaAdam evliyken mi sevgilisiydiniz? Eski karısına döndü falan deyince sorma gereği duydum.
zaten hapis cezası aldı tehditten dolayı onu da paraya cevirdi hakim cesaret edemez die düşünüyorum ama vesvese işteEski esine ve cocuklarina donmus bir adam o dugunu bastiginda basinin beleya girebilcegini az cok tahmin eder herhalde ? Basi ikinci defa belaya girdiginde iki kati problem olur onun icin..
saol tatlım inşcesaret edemez emın ol
oyle bırsey yaparsa herkes sahıtın olur mahkemenızde varmıs kendi ipini cekmıs olur
sen guzel gunlerının tadını cıkar
O gunun keyfini cikarin bunlari dusunupte germeyin kendinizi bos yere herkes kendi yoluna bakmis zatenzaten hapis cezası aldı tehditten dolayı onu da paraya cevirdi hakim cesaret edemez die düşünüyorum ama vesvese işte
2 sene boyunca seni rahatsız etti mi hiç?merhaba kızlar 3 sene önde eski erkek arkadasım denilen adamla mahkemelik olduk peşimi bırakmadıgı için.. seneye düğünüm olacak suan o eski karısına ve cocuklarına geri döndü.. mahkemem 2 sene önce oldu 2 senedir görmedim bile.. endişem düğünümde gelip taskınlık cıkarır mı.. yoksa bunlar vesvese mi bilemedim
yok hiç etmedi canım hatta nişanlandıgım halde duymustur die düşünüyorum yine de etmesi cok şükür..2 sene boyunca seni rahatsız etti mi hiç?
Adam evlenmiş, çocuğu olmuş, senin düğününü basması için baya bir psikopat olması lazım.
o zaman neden korkuyorsun ki?yok hiç etmedi canım hatta nişanlandıgım halde duymustur die düşünüyorum yine de etmesi cok şükür..
Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz böyle.İnsan başına gelecekleri önceden nasıl tahmin edebilir? Ne kadar iyi,hoş,düzgün dediğimiz insanların bile çok kötü huyları olabiliyor.Önceden gayet normal davranıp,sevgili olduktan sonra ve ya evlendikten sonra huyu suyu değişen onca erkek var.Kavun değil ki bu koklayıp alasın.nerden bulursunuz böyle insanları bilmem .iyi şeyler yaşayınca iyi bitti mi kötü olur bencede evlenmişse düğüne filan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?