Bir küçük kulaklık meselesi

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.924
3.306
133
Kulaklığımı kaybettim okulda. Öyle her telefona uyacak bir kulaklık da değildi.
Şimdi yaşadığım yerdeki (bilmeyenler için söylüyorum Kıbrısta okuyorum) teknoloji mağazalarını geziyorum ama çok pahalı ve ben o parayı vermem durumunda gelecek aya kadar parasız kalacağım
İşin kötüsü ailemden para istediğim zaman da resmen çapraz sorguya tutuyorlar. Öyle bir sorguluyorlar ki para isteyecek olsam bile korkudan istemekten vazgeçiyorum.
Aileme söylemem lazım. Ama söylemem durumunda alacağım tepkilerden çekiniyorum
Tamam diyebilirsiniz ki e kızım sen de sahip çıksaydın annen baban tabii ki kızar diye ama böyle de gidemez. Sizce ne yapsam?

Yani canım, kulaklıksız durmak gibi bir seçeneğin var mı bir süre? Bir de reklam olur mu bilemedim ama Aliexpress diye bir site var. Bu tür eşyaları oradan çok ucuza bulaibliyorsun.
Buraya getirirler mi bilemiyorum ki bir süre durmak da zor çünkü mesela telefonda konuşacak oluyorum ama kulaklık olmayınca duyuluyor. Müzik dinlemeyi geçtim erkek arkadaşımla aynı odada kalıyoruz o uyurken canım sıkılıyor bir şeyler dinlemek istiyorum falan.

Getirirler. Dünyanın her yerine getiriyorlar. Post aile geliyor zaten Sadece uzun sürüyor. Ben aldım bazı şeyleri oradan. Gayet de kaliteli çalışıyorlar

Paran yoksa alma biz oyle yapiyoz...

Aslında burada mesele kulaklık değil. Bakın normalde çok rahat bir şekilde para isteyebilmem lazım değil mi? İsteyemiyorum. Elektrik faturası için para istediğimde bile sorguya çekiliyorum

Aslında burada mesele kulaklık değil. Bakın normalde çok rahat bir şekilde para isteyebilmem lazım değil mi? İsteyemiyorum. Elektrik faturası için para istediğimde bile sorguya çekiliyorum
Ne yapsın istiyorsun? Sana ihtiyacın olan parayı çalışıp ordan burdan tasarruf edip göndersinler bol bol ama seslerini çıkarmasınlarmı? Onlar senin sadece bankamatiğinin?

Getirirler. Dünyanın her yerine getiriyorlar. Post aile geliyor zaten Sadece uzun sürüyor. Ben aldım bazı şeyleri oradan. Gayet de kaliteli çalışıyorlar
Kıbrıs’a Mersin üzerinden yolluyor AliExpress onu bi araştırın ayrı bi adresi var Kıbrıs’ın. Adreste Kıbrıs yazınca Rum kesimine gidiyor postalar.

Bu kadar sorguya çekmelerine rahatsız oluyorsan part time bir iş bulabilirsin.
İlla orjinal almak zorunda değilsin. Aliexpress gibi sitelerden alabilirsin. Kredi kartın yoksa bir arkadaşından rica edebilirsin 2-3 dolar bir şey.
İkinci el sitelerinden bakabilirsin. Daha ben elimde bugün fazla diye piyasada 180 tl ye satılan kulaklığı 50 tl ye sattım.

Yanı sen kulaklıgını kaybettıgın ıcın mı soru soruyorsun yoksa aılenden para istediğin için mi? Senı kıbrısta okutacak paraları olmadan senı taa kıbrısa nasıl yolladılar ozamansa ailene bunu sor sonucta kıbrıs pahalı memleket. Bi elektrik faturanı ödeyemiyorlarsa orda okuma bence. Soruna gelecek olursak bi süre kulaklık kullanmazsan da yaşayabilirsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…