Bir küçük kulaklık meselesi

Ne yapsın istiyorsun? Sana ihtiyacın olan parayı çalışıp ordan burdan tasarruf edip göndersinler bol bol ama seslerini çıkarmasınlarmı? Onlar senin sadece bankamatiğinin?
Ben demiyorum ki sorgusuz sualsiz yollasınlar. Ben onları öyle gördüğümü düşünmüyorum. Eğer normal zamanda hiç konuşmasaydım sadece para istemek için konuşsaydım bu durumda dediğiniz doğru olabilirdi. Ama öyle değil işte.
Daha geçen gün elektrik faturasını sordu annem söyledim ve direkt nasıl o kadar geldi ne yaptın sen niye o kadar abarttın diye sorguya çekti. Kaldı ki gelen meblağ Kıbrısta ısıtıcı açılan bir evin faturasına göre daha ucuz.
Sonra ben burası ve Türkiye’nin elektrik tarifesini yolladım ona da kızdı ben sana inanmıyor muyum niye böyle yapıyorsun diye. E böyle resmen suçlu hissettiriyorlar para istediğim için

açtığınız yaklaşık 1500000 tane konunuz para/para ve aileniz/ailenizden para alma mevzuları
bu kadar dert ediyorsanız çalışın,çalışamıyorsanız kulaklık almayıverin
babanızı üye yapıp biz mi ikna edelim,aramızda para toplayıp elektrik faturanızı mı ödeyelim
demek ki ananız ve babanız bu,onları ben bile 150000 konudan anladım,artık siz de anlayın
bir süre kulaklıksız hayata tutunmaya çalışın,yeni yaşam savaşınız bu olsun

Öğrenci evladına 8 plus alan ailenin paradan kıstığını sanmıyorum.
Elektrik faturanız fazla geldiği için öyle tepki vermiştir anneniz anlık, biz bile kendi faturamıza o tepkiyi veriyoruz yani. Sonra siz açıklayınca bir şey dememiş zaten kadın.

Aslında o 8 plus bana hediye geldi yurtdışından :)

Mr. Pound da bulabilirsin belki. Çakma kulaklıklar görmüştüm. Çin pazarına falan baktın mı? Olmadı tr den gelen hocalardan rica etceksin :/ kargo da pahalıya patlar biri göndermeye kalksa

Elektrik rum tarafından geldiği için pahalı. Fuzuli kullanmasan bile ocağına incir ağacı dikiyor

okul hayatının tadını çıkarın basit şeyleri stres yapmayın iş hayatına geçince sıkılıp bunalacaksınız asıl orda neler duyacaksınız.Anne babanızın dedikleri o kadar basit gelecek ki.hayatın en güzel dönemleri öğrenciliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…