- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.306
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ben demiyorum ki sorgusuz sualsiz yollasınlar. Ben onları öyle gördüğümü düşünmüyorum. Eğer normal zamanda hiç konuşmasaydım sadece para istemek için konuşsaydım bu durumda dediğiniz doğru olabilirdi. Ama öyle değil işte.Ne yapsın istiyorsun? Sana ihtiyacın olan parayı çalışıp ordan burdan tasarruf edip göndersinler bol bol ama seslerini çıkarmasınlarmı? Onlar senin sadece bankamatiğinin?
Bunu düşünmemiştim benKıbrıs’a Mersin üzerinden yolluyor AliExpress onu bi araştırın ayrı bi adresi var Kıbrıs’ın. Adreste Kıbrıs yazınca Rum kesimine gidiyor postalar.
8 plusYemezsin canım, öyle bir şey yok. Hangi telefonmuş o her kulaklığın uymadığı?
8 plus
Öğrenci evladına 8 plus alan ailenin paradan kıstığını sanmıyorum.8 plus
Aslında o 8 plus bana hediye geldi yurtdışından :)Öğrenci evladına 8 plus alan ailenin paradan kıstığını sanmıyorum.
Elektrik faturanız fazla geldiği için öyle tepki vermiştir anneniz anlık, biz bile kendi faturamıza o tepkiyi veriyoruz yani. Sonra siz açıklayınca bir şey dememiş zaten kadın.
Mr. Pound da bulabilirsin belki. Çakma kulaklıklar görmüştüm. Çin pazarına falan baktın mı? Olmadı tr den gelen hocalardan rica etceksin :/ kargo da pahalıya patlar biri göndermeye kalksaKulaklığımı kaybettim okulda. Öyle her telefona uyacak bir kulaklık da değildi.
Şimdi yaşadığım yerdeki (bilmeyenler için söylüyorum Kıbrısta okuyorum) teknoloji mağazalarını geziyorum ama çok pahalı ve ben o parayı vermem durumunda gelecek aya kadar parasız kalacağım
İşin kötüsü ailemden para istediğim zaman da resmen çapraz sorguya tutuyorlar. Öyle bir sorguluyorlar ki para isteyecek olsam bile korkudan istemekten vazgeçiyorum.
Aileme söylemem lazım. Ama söylemem durumunda alacağım tepkilerden çekiniyorum
Tamam diyebilirsiniz ki e kızım sen de sahip çıksaydın annen baban tabii ki kızar diye ama böyle de gidemez. Sizce ne yapsam?
Ayyy burada mı yaşıyorsunuzMr. Pound da bulabilirsin belki. Çakma kulaklıklar görmüştüm. Çin pazarına falan baktın mı? Olmadı tr den gelen hocalardan rica etceksin :/ kargo da pahalıya patlar biri göndermeye kalksa
Elektrik rum tarafından geldiği için pahalı. Fuzuli kullanmasan bile ocağına incir ağacı dikiyorÖğrenci evladına 8 plus alan ailenin paradan kıstığını sanmıyorum.
Elektrik faturanız fazla geldiği için öyle tepki vermiştir anneniz anlık, biz bile kendi faturamıza o tepkiyi veriyoruz yani. Sonra siz açıklayınca bir şey dememiş zaten kadın.
Doğu akdenizden mezunum :)Ayyy burada mı yaşıyorsunuz
okul parasını zorlanarak ödeyen bir öğrencinin 8 plus ı var.ee bunun üzerine diyecek lafım yok8 plus
Tam bursluyum?okul parasını zorlanarak ödeyen bir öğrencinin 8 plus ı var.ee bunun üzerine diyecek lafım yok
Asıl problemin kulaklık olmadiğı aşinatelefon kulaklığının bu kadar elzem bir şey olduğunu bu konudan öğrendim
benim ki yepyeni çünkü hiç kullanmıyorum meretitelefon kulaklığının bu kadar elzem bir şey olduğunu bu konudan öğrendim
Yok ben faturanız fazlaymış demedim. TRde olan bir aileye fatura tutarı fazla gelmiş olabilir ama konu sahibi açıklamasını yapmış zaten dediğiniz gibi.Elektrik rum tarafından geldiği için pahalı. Fuzuli kullanmasan bile ocağına incir ağacı dikiyor
Benimkide 7plus kulağımda tragus piercing var diye asla bir kez olsun kullanamadım kulaklığıbenim ki yepyeni çünkü hiç kullanmıyorum mereti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?