- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.307
- 798
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
benim ki 6 s bayağı fakirmişim şimdi farkettim puha haa.güle güle kullanınBenimkide 7plus kulağımda tragus piercing var diye asla bir kez olsun kullanamadım kulaklığıgirmiyor kulağıma neyseki eşim Dr beats hediye etmişti bu yüzden
Çok teşekkür ederim çok daha güzelleri sizin olsun. Benimkide pek yeni sayılmaz 2 yıl önce çıkmıştı yanılmıyorsam. Pek önemsemiyorum eşim zorla aldi. Bozulmadan asla almayi düşünmüyorum yenisinibenim ki 6 s bayağı fakirmişim şimdi farkettim puha haa.güle güle kullanın
Bir bana böyle hediyeler gelmedi ya ne olacak bu halim ://Aslında o 8 plus bana hediye geldi yurtdışından :)
Bence çok şanslısınız nerede kulaklık hediye eden eşBenimkide 7plus kulağımda tragus piercing var diye asla bir kez olsun kullanamadım kulaklığıgirmiyor kulağıma neyseki eşim Dr beats hediye etmişti bu yüzden
Ya aslında 2017 senesinde teyzem bana bir kaç model gösterdi anneannene alınacak diye. Ben de bu güzelmiş dedim. Meğer bana alınıyormuşBir bana böyle hediyeler gelmedi ya ne olacak bu halim ://
Öyle :/Asıl problemin kulaklık olmadiğı aşina
Vallahi tatlım elimdeki olani göndermek isterdim senin telefonuna olur mu bilmiyorum ama burdan taaa kibrisa göndermek posta açısından tuzlu olurBence çok şanslısınız nerede kulaklık hediye eden eş
Aman yeter telefonlarimiz çok şükür.Benimki bozuldu iki ay önce peşin almam laximdi para biriktirmekten canım çıktı.O da en fazla bin besyuz gerçi o bile fazla bence ama illa eşim bunu alak dedi.En ucuzu bile yeter bencebenim ki 6 s bayağı fakirmişim şimdi farkettim puha haa.güle güle kullanın
Aliexpres sitesinden bak mutlaka ucuz vardir8 plus
Ahahahaha sesli güldüm vallaha bende ole yapıom param yoksa almıomParan yoksa alma biz oyle yapiyoz...
Maşallah 8 plusun var kulaklıgın yok olemı canım senın telefonunun parasıyla ınsanlar aylarca gecınıo kulaklıgında olmayıversın aılende ole dıosa okuma cık gel tekrar hazırlan yenı okul kazan8 plus
Alamiyoruz daha dogrusu ☺Ahahahaha sesli güldüm vallaha bende ole yapıom param yoksa almıom
Agzının tadını bılıomusun kız varsın kulaklıgın olmasın tlfna sarıl uyu:)Ya aslında 2017 senesinde teyzem bana bir kaç model gösterdi anneannene alınacak diye. Ben de bu güzelmiş dedim. Meğer bana alınıyormuş
Aslında burada mesele kulaklık değil. Bakın normalde çok rahat bir şekilde para isteyebilmem lazım değil mi? İsteyemiyorum. Elektrik faturası için para istediğimde bile sorguya çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?