Bir küçük kulaklık meselesi

Benimkide 7plus kulağımda tragus piercing var diye asla bir kez olsun kullanamadım kulaklığı girmiyor kulağıma neyseki eşim Dr beats hediye etmişti bu yüzden
benim ki 6 s bayağı fakirmişim şimdi farkettim puha haa.güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim çok daha güzelleri sizin olsun. Benimkide pek yeni sayılmaz 2 yıl önce çıkmıştı yanılmıyorsam. Pek önemsemiyorum eşim zorla aldi. Bozulmadan asla almayi düşünmüyorum yenisini

Aman yeter telefonlarimiz çok şükür.Benimki bozuldu iki ay önce peşin almam laximdi para biriktirmekten canım çıktı.O da en fazla bin besyuz gerçi o bile fazla bence ama illa eşim bunu alak dedi.En ucuzu bile yeter bence

Apple ın jak kablosu var, seninkinin kutusunun içinden de çıkmış olması lazım. O jak kablosu ile istediğin kulaklığı kullanabilirsin..

Aslında burada mesele kulaklık değil. Bakın normalde çok rahat bir şekilde para isteyebilmem lazım değil mi? İsteyemiyorum. Elektrik faturası için para istediğimde bile sorguya çekiliyorum

Valla kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızla yaşamayı biliyorsanız, kendi paranızı da kazanmayı bilin. Tabi ki çekinecek siniz. Part time iş baktınız mı?

Kulaklıkta ekmek su aş mübarek.. Canınız sıkılı verecek biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…