- 7 Haziran 2017
- 2.855
- 3.176
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Davranışlarında konuşmasında bi soğukluk farklılık yoksa bence sorun etme.Kendisi antakyada yaşıyor arkadaşlar.
Bilmiyorum ya sadece istenmemek koydu biraz. Şimdi ben de cok sağlıklı düşünemiyorum sanırım sebebini bilmemekle beraber
Antakya öyle küçük bi yer değil sanırım.Kendisi antakyada yaşıyor arkadaşlar.
Bilmiyorum ya sadece istenmemek koydu biraz. Şimdi ben de cok sağlıklı düşünemiyorum sanırım sebebini bilmemekle beraber
Ailesi muhiti kimdir nedir bilemem ama antakya geniş rahat birşehitdir hatta toplum baskısının en az olduğu şehirlerden biridirKendisi antakyada yaşıyor arkadaşlar.
Taa yurtdışından siz görmeye gelebiliyorsaniz etrafı da dusunuyorsa bi zahmet başka şehire geçsin öyle buluşun. Ailesinden birine söyleyip laf olur vs dedilerse geri adım atmıştır ama dedigim gibi başka şehirde de görüşebilir reddetmektenseKendisi antakyada yaşıyor arkadaşlar.
antakya çok rahat bir yer nasıl gezdiremez acabaKendisi antakyada yaşıyor arkadaşlar.
Ya ama kardeşleri abileri vs beni biliyor anlamadım gitti. Oradan arkadaşlarım var sınıfta onlara sordum ailesi kapalıysa olabilir bir de kendisi aslında köyden. Merkezde yaşıyorlar. Ailesi bayağı kapalı insanlar aslında anne babası biraz öyle.antakya çok rahat bir yer nasıl gezdiremez acaba
burnuma kötü kokular geliyor
Yazan yazmayan herkese cok teşekkür ederim.
Ablasıyla konuştum bugün. Meraktan sordum laf soz olur mu gerçekten diye. Bana dedi ki en basitinden ben de nisanliyken dışarı çıkamazdım asla gerçekten laf söz olur diyor. (Kendisi evli)
Bilmiyorum başka bir sey olabileceğine inanasim gelmiyor biliyor musunuzNeyse eger bir gelişme olursa tekrar yazacağım size :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?