Bir küçük memleket meselesi

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.855
3.176
133
Öncelikle günaydın, araniza yeni katıldım. Yurtdışında üniversite okuyorum. Erkek arkadaşım askerde, askerden geldiği zaman benim de dönemim bitmiş oluyor. Tabii askerlik bitince memleketine dönecek. Ben de onu ziyarete gelmek istediğimi söyledim iki hafta kadar önce. Çok sevindi.
Ancaaaaak dün akşam konuştuğumuz zaman böyle bir şeyin asla mümkün olamayacağını, beni asla orada yanında dolastiramayacagini söyledi. Sebep olarak küçük yer olmasını bahane ediyor. Tamam belki bahanesi geçerli, ama neden bunu ilk söylediğimde hayır demedi de sonradan hayır dedi?

İlk başta onada güzel bi fikir olarak gelmiş sonra işin etraf boyutuda aklına gelmiştir
Bence art niyet arama.
Onun nerde yaşadığını söyleyebilir misin sorun olmazsa
Benim yaşadığım şehirde küçük ve %90 ı gerçekten herşeye aşırı kapalı insanların yaşadığı bi kesim.

Kendisi antakyada yaşıyor arkadaşlar.
Bilmiyorum ya sadece istenmemek koydu biraz. Şimdi ben de cok sağlıklı düşünemiyorum sanırım sebebini bilmemekle beraber

Bilmiyorum ya sadece istenmemek koydu biraz. Şimdi ben de cok sağlıklı düşünemiyorum sanırım sebebini bilmemekle beraber
Davranışlarında konuşmasında bi soğukluk farklılık yoksa bence sorun etme.

Yaşadığım için tahmin edebiliyorum.
Benim eşimin eve gelen bekar erkek arkadaşını bile yadırgamışlardı burda.

Yaşadığı ortamı sen bilemezsin dışardan.

Ya insan birini severken onun yanlışını göremiyı. Hep onu sundan bundan yapmıştır diosun. Böyle demek böyle yapmak istememiştir diyosun. Ama istenmemek gibi düşünüyosun hiç de gitme boşver

Ya tabi siz de haklısınız, herhalde insan uzakta olunca böyle küçük bir değişim bile şüpheye sokuyor kendine güvenin de olmayınca felaket

Ailesi muhiti kimdir nedir bilemem ama antakya geniş rahat birşehitdir hatta toplum baskısının en az olduğu şehirlerden biridir
Tuaf bencede

Nerede yaşadığını ilk söylediğinde bilmiyor muymuş.
Bana samimi gelmedi.
Hiç sevmem böyle yanardöner insanları. Kesin birini ayarlamıştır ordan.

Ailesi sorun edebilirmiş biraz kapalı onun ailesi. Neyse bunları düşünmek için cok erken. Büyükşehirde yaşayan birisi olarak benim anlamam çok zor tabii. Sadece insan yurtdışına gittiği zaman ülkedeki bir şey değiştiği zaman geriliyor aklı kalıyor :-(

Taa yurtdışından siz görmeye gelebiliyorsaniz etrafı da dusunuyorsa bi zahmet başka şehire geçsin öyle buluşun. Ailesinden birine söyleyip laf olur vs dedilerse geri adım atmıştır ama dedigim gibi başka şehirde de görüşebilir reddetmektense

Benim geldiğim şehre gidelim diyor ama bu sefer de benim acımdan rahat olmayacak ki. Büyük şehir de olsa sonuçta rahat vermez babamlar sonuçta kızı yurtdışından geldi
Ya o değil ben bos yere çocuğa yüklendim galiba

antakya çok rahat bir yer nasıl gezdiremez acaba
burnuma kötü kokular geliyor
Ya ama kardeşleri abileri vs beni biliyor anlamadım gitti. Oradan arkadaşlarım var sınıfta onlara sordum ailesi kapalıysa olabilir bir de kendisi aslında köyden. Merkezde yaşıyorlar. Ailesi bayağı kapalı insanlar aslında anne babası biraz öyle.
Benim de gelmiyor değil de hani çok yeni de değiliz neredeyse iki sene olacak. Normalde dünya iyisi hani anlatsam kızım bulmuşsun bunuyorsun dersiniz.. Mesela yaşadığım yerde beni eve bıraktığı zaman dedi ki ben artık gideyim komşular falan görmesin bizde böyleydi laf soz olurdu dedi. Ay hic bilmiyorum

Sakin ol myhappyending hicbir şey yapma haklıyken haksız duruma düşersin diyorum ama sakin ol dedikten üç saniye sonra cinnete bagliyorum

Yazan yazmayan herkese cok teşekkür ederim.
Ablasıyla konuştum bugün. Meraktan sordum laf soz olur mu gerçekten diye. Bana dedi ki en basitinden ben de nisanliyken dışarı çıkamazdım asla gerçekten laf söz olur diyor. (Kendisi evli)
Bilmiyorum başka bir sey olabileceğine inanasim gelmiyor biliyor musunuz Neyse eger bir gelişme olursa tekrar yazacağım size :-/

Bence durum bu.

Çocuk önce ne güzel gelsin demiştir. Ailesine sorunca onlar da laf söz olur olmaz demiş anladığım kadarıyla. Duruma daha fazla anlam yükleyip çocuğua yüklenme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…