- 23 Ocak 2016
- 22
- 11
- 38
- 28
- Konu Sahibi goddesseyl
-
Yok dedim her seferinde en son hareketlerimle de belli ettim anlamıyorlar mı, vurdumduymazlık mı anlamadım :)Rahatsız olduğunu belirt, sen sus pus oldukça onun da gönlü var sanıyorlardır sanırım.
Daha net olmayı deneYok dedim her seferinde en son hareketlerimle de belli ettim anlamıyorlar mı, vurdumduymazlık mı anlamadım :)
Yüz yüze gelmiyorum, çok konuşmuyorum zorunda kalmadıkça bir kaç sene önceye kadar baya iyi konuşurduk oturduğumuzda ama bu anneler ah, annelerAbi demeye devam et ,yüzlerine yüzlerine söyle
bir de bunu deneyeyim :)Ben böyle sakalardan hic hoslanmiyorum,
Kisa ve net :)
Bende çok cevap veririm aslında ama annemler babamlar varken bile dile gelince çemkiremiyorum, sakin sakin ama yerinde olmayacağını belirtmeyi tercih ediyorumBen ççemkirirdim akrabalardan diyen , şakasını yapan, birini bulan olduğunda. Sonra benim çingenliğimden cesaret edemediler. Ben kendim bulacam, görücü usulü istemiyorum derdim. Kuzenlerimle alakalı şaka yapanlara da çokkkkk fena kızardım. Korkarlardı benden. Yırtıktım biraz.
Benden 2 yaş büyük, o da yeni mezun onun da gözü açılmadan, çabuk mantığı mı anlamadık ki...Kac yasinda bu adam? O benim abim, sakasi bile cirkin de cik.
Yeni yetmelere goz koyan kadinlara sinir oluyorum. Dunya yi gormeden, gözü acilmadan evlensin, evimizde buyusun, bizim kizimiz gibi olsun ki bir dedigimizi iki etmesin mantigi hep.
yok, yok aman :) yüzüme karşı söyleyince gerçekten geriliyorum, ömrümü geçirmek istediğim adamı kendim bulmadıktan sonra ne yapayım :)Ya ama senin de sanki hosuna gitmis gibi. Pek irite olmus gibi durmuyorsun burdan.
Anlamiyorlar, kabul etmiyorlar vs derken hep :) koymussun.
Konu basligi bile oyle. Istemem yan cebime koy durumu yok di mi?
En azindan 25 ine kadar bulasma; kendi parani harca, ye ic, gez toz hem eglen, hem ufkunu gelistir derim.yok, yok aman :) yüzüme karşı söyleyince gerçekten geriliyorum, ömrümü geçirmek istediğim adamı kendim bulmadıktan sonra ne yapayım :)
Böyle yüzümüze şakayla karışık söylüyorlar da net gelip bir şey söyleyen yok, bana gelmedi en azından babamda önce okul diyor muhtemelen şakadan almayıp direkt cevaplarını almadan salmayacaklar, sorsalar da söylesekTakma boşver iş birazda ailede bitiyor böyle bi konu için ailenle konuşacak olurlarsa onlar söyleyiversin daha küçük bizim evde bu konular konuşulmuyor henüz diye
Katılıyorum, 25'i de bir kaç sene uzatabiliriz 5 yıllık planlarım dahilinde bu durum yokEn azindan 25 ine kadar bulasma; kendi parani harca, ye ic, gez toz hem eglen, hem ufkunu gelistir derim.
Uyma sakin bu koca karilarin aklina.
yok diyorum, düşünmüyorum planımı söylüyorum okulum var seneye de okulda olmak istiyorum diyorum ama anlatamıyor muyum nedir anlamadımO kisinin haberi bile yoktur belki
Kadin soyluyoda kimbilir daha kac kisiya soyluyodur
Istemiyosaniz acik ve net olun istemiyorum ben daha gencim denk olmali diyin kesin atin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?