Bir küçük tatil meselesi

Denize mi gidiyorsunuz o yüzden mi?
Yaşınızı bilmiyorum babanızın karışması hoş değil ama benim de eleştirmem haddim değil. Bağırıp çağırıp söylemiyorsa sizin aileniz sonuçta.
Denize gitmiyorsanız giymeyiverin.
Deniz için ise, uzun elbiseler oluyor deniz elbisesi gibi onlardan giyebilirsiniz.
Günlük de kapri- diz hizasında şortlar oluyor onlardan giyebilirsiniz.

Denize gidiyoruz ama akşamları gezerken ne olacak

Denize gidiyoruz ama akşamları gezerken ne olacak
Deniz kenarında büyüdüm hala deniz kenarında yaşıyorum. Kilolu olduğumdan şortu ve askılıyı kendime hiç yakıştırmadım ve giymedim.
Herkes şort giymiyor ki.
Tayt-tshirt
Diz hizası elbiseler
Uzun elbiseler
Kapri-diz hizası şortlar
Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum nisan ayından itibaren yaz gelir şehrime kapalı görüşlü biri de değilim ama sorun etmedim. Şort giymezseniz dünyanın sonu olmaz. Siz ne düşündünüz yani nasıl bir çözüm önerisi var aklınızda?

Güzel efil efil elbiseler var. Ben genelde hep uzun elbise giyiyorum. Daha rahat oluyor. Şort giyemem bu sicakda.

ince kıyafetler giyebilirsiniz diz hizasında tayt mesela ama çok dar olmamasına dikkat etmelisiniz.. açık giyinmekten kastınız elbise falansa çok umursamayın ama şorta kızabilirler diye düşünüyorum..

Uzun elbise tercih edebilirsiniz, hem sıcakta efil efil oluyor hem de daha kapalı. Bir de yazlık geniş desenli pantolonlar oluyor ya, onlardan da giyebilirsiniz. Üzerine de askılı veya sıfır kollu bir sey.

Üsturuplu kıyafet önerisi istemek nedir yahu. Elbise etek kapri giyin yani ne önerebiliriz sizin aklınıza gelmeyen?

Deniz kenarı ve otelse denize girerken ne giyeceksiniz

Onu çözünce akşam vs sorun olmaz

Örneğin dün akşam uzun elbisem vardı üstümde tiril tiril hiç rahatsız olmadım

Bu sabah kot şort vardı öğlene kadar zor dayandım yaktı beni

Ben olsam inadına en açık kıyafetlerimi giyerdim. Herkes haddini bilsin. Halanızın oğlu eğer sizi şortla görmek istemiyorsa tatile de gelmesin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…