- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Bana öneri kıyafet yapabilir misiniz bira üsturuplu n
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denize mi gidiyorsunuz o yüzden mi?Merhaba herkese öncelikle bayramdan sonra annemgil ve halamgille tatile gidicez ailecek halamın oğlan çocukları var halamgil biraz dar görüşlüler babamda onların çocuklarının yanında şort giyme diyor kısa diyinme açık giyinme diyor anlayacağinız gitmeden tatil burnumdan geldi daha gitmeden
Bana öneri kıyafet yapabilir misiniz bira üsturuplu n
Denize gidiyoruz ama akşamları gezerken ne olacakDenize mi gidiyorsunuz o yüzden mi?
Yaşınızı bilmiyorum babanızın karışması hoş değil ama benim de eleştirmem haddim değil. Bağırıp çağırıp söylemiyorsa sizin aileniz sonuçta.
Denize gitmiyorsanız giymeyiverin.
Deniz için ise, uzun elbiseler oluyor deniz elbisesi gibi onlardan giyebilirsiniz.
Günlük de kapri giyebilirsiniz.
Yapacak birsey yokDenize gidiyoruz ama akşamları gezerken ne olacak
Açıkcası biz otele rezarvasyon yaptırmıştık ama halamgil sonradan sünepelendilerYapacak birsey yok
Onlarla tatile gitmel zorundaysaniz baban da diretiyorsa biraz uy.
Haa ben olsam sallamam da neyse
Deniz kenarında büyüdüm hala deniz kenarında yaşıyorum. Kilolu olduğumdan şortu ve askılıyı kendime hiç yakıştırmadım ve giymedim.Denize gidiyoruz ama akşamları gezerken ne olacak