- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Allah gönlüne göre versinde neden ailelerden istediniz maddi durumunuz mu yoktu
Haklisinhiçbir zaman hiç kimseye minnet etmeyin. 4 senede ikiniz çalışıp biriktirebilirdiniz. geleceğe dönükte biriktirebilirsiniz bence.
Bana gayet de parasındaymışsınız gibi geldi. Sırf bu yüzden de kendilerini ayarlasınlar diye haber vermişsiniz. Kredi de çekebilirdiniz
Tüp bebek ile ilgili ailelerden para istemektense kendiniz para biriktirseydiniz ilk deneme için. İnş tutar allah gönlünüze göre versin tabi ama işler umduğunuz gibi gitmezse bu sefer de babanız boşa gitti paralar diyecektir. Kp neyse de babanız söylenir.
Haklısın önce vereceğim diyip sonra yan çizmiş seni üzen de bu..bence eşine söyle bu ay kendini ayarlayamamiş diye vermedi diye değil...insallah tedavi olumlu sonuçlanir..Iyi aksamlar kizlar 4 senelik evliyiz 4 senedir cocugumuz olmuyor gerekli tedavileri yaptirip tup bebege karar verdik.
Neyse kredi cekecektik. Karar verdikten sonra ailelerimizle konustuk benim babam kredi cekmeyin ben veririm size dedi. Oyle deyince esimin ailesiylede konustuk... iki ailede bize gerekli destegi saglayacaklarini soylediler.
Ocak ayinda yaptiracagimizi annemle , babama haberini yolladim ki kendini ayarlasin zorda kalmasin diye. Ayni sekilde kayinbabamada.. hersey guzel giderken parayi tamamlamis ocagi beklerken bgun babama sordum ne zaman vericeksin parayi diye bana ben o ay icin tamam demistim ocakta da biseyler ayarlayabilirsem ayarlarim.. hem niye tup bebek yapiyosunuz normal yolla deneyin zTen sorun yokmus ne masraf cikariyosunuz dedi şok oldum hic beklemiyordum ayni zamanda esimde babasiyla konustu kayinbabam size feda olsun ne zaman istiyosaniz vereyim demis...
Parasinda degilim vermesin ama esime karsi cok mahcup oldum cunku babanin verecegini sanmiyorum dedi bende hayir sacmalama tabiki de vericek babam o benim dedim. Şimdi ne yapacagim esime nasil soylerim hicbirsey soylemesemde ocagimi beklesem. En kotusu de babam bana bunu nasil yapar aklim almiyor..
Konu ne olursa olsun babanizi esinize karsi sozle bile olsa ezdirmeyin ..Her konustugunuzu kelimesine kdr anlatmayin size boyle demis bile olsa babamda cok istiyor ama suan elinde yokmus seklinde yansitin.
Haklısın önce vereceğim diyip sonra yan çizmiş seni üzen de bu..bence eşine söyle bu ay kendini ayarlayamamiş diye vermedi diye değil...insallah tedavi olumlu sonuçlanir..
Konunuzu okuyunca, vereceğim deyip yan çizmiş gibi duruyor.
Ama sonraki yorumunuzda, o an çıkardı verdi parayı ama ben ocağa kadar vakit var dursun o zaman verirsin dedim diye anlatıyorsunuz.
Demek ki adam varken verdi, ocakta yok ve veremiyor.
Siz de haklısınız, hassas ve yıpratıcı bir süreç. Insallah hayirlisiyla hemen olur
Babana bile guvenme demisler ya oyle olmus gercekten
Araştırmıştır çok masraflı olduğunu öğrenince vazgeçmiştir.Iyi aksamlar kizlar 4 senelik evliyiz 4 senedir cocugumuz olmuyor gerekli tedavileri yaptirip tup bebege karar verdik.
Neyse kredi cekecektik. Karar verdikten sonra ailelerimizle konustuk benim babam kredi cekmeyin ben veririm size dedi. Oyle deyince esimin ailesiylede konustuk... iki ailede bize gerekli destegi saglayacaklarini soylediler.
Ocak ayinda yaptiracagimizi annemle , babama haberini yolladim ki kendini ayarlasin zorda kalmasin diye. Ayni sekilde kayinbabamada.. hersey guzel giderken parayi tamamlamis ocagi beklerken bgun babama sordum ne zaman vericeksin parayi diye bana ben o ay icin tamam demistim ocakta da biseyler ayarlayabilirsem ayarlarim.. hem niye tup bebek yapiyosunuz normal yolla deneyin zTen sorun yokmus ne masraf cikariyosunuz dedi şok oldum hic beklemiyordum ayni zamanda esimde babasiyla konustu kayinbabam size feda olsun ne zaman istiyosaniz vereyim demis...
Parasinda degilim vermesin ama esime karsi cok mahcup oldum cunku babanin verecegini sanmiyorum dedi bende hayir sacmalama tabiki de vericek babam o benim dedim. Şimdi ne yapacagim esime nasil soylerim hicbirsey soylemesemde ocagimi beklesem. En kotusu de babam bana bunu nasil yapar aklim almiyor..
Edit. Birikmis paramiz yetmedigi icin kredi cekicektik babam veririm deyince vazgectik kayinbabamdanda destek istedik... yani tedavi masraflarinin bir kismini sadece onlar vericeklerdi.
Araştırmıştır çok masraflı olduğunu öğrenince vazgeçmiştir.
Banada annem aynısını yaptı. Önce tüp bebek parasi benden dedi, sonra döndü ilaç paraları benden dedi.( Ki anne bize parayı ver biz sana öderiz dedim ben asla annemden bana hibe istemedim.)
Sonra tüp bebek konusu açıldığında hiç ses çıkarmamaya başladı ve hiç konuyu açmadı.
Parmağın elin kolun varsa kafanı kaşıyacaksın die bi laf var ya tam o işte.
Fakat kayınbabana helal olsun. Sözünün eri adammış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?