• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kuzen meselesi

Vazgeç bacım. Bende iş yok. Eşim kaç senedir tanıyordu güya. Boylu poslu yakışıklı. Benim arkadaşımla çok iyi anlaştı diye ara yapıyım diye ortaya atladığımda, eşime escinsel olduğunu söyledi. Kıza söylemek de bana kaldı tabi 😬
Belki kızı beğenmedi öyle bi yalan attı

Ben kadınların karsi tarafa yurumesine karsi degilim ki kendim de xok teklif etmisimdir ama boyle bir mevzuda kuzenin kesinlikle eklememeli , tanismamislar etmemişler ne alaka yani
Bende kesinlikle karşı değilim
Bir erkeğin seni beğendim flört edelim demesiyle bir kadının seni beğendim demesi arasında hiçbir fark yok bana göre.
Ama böyle bi olayda çekingenlikten ziyade yüzsüzlük olur bence yazmak

Bende kesinlikle karşı değilim
Bir erkeğin seni beğendim flört edelim demesiyle bir kadının seni beğendim demesi arasında hiçbir fark yok bana göre.
Ama böyle bi olayda çekingenlikten ziyade yüzsüzlük olur bence yazmak
Aynen oyle , yani arada aile vs olmasaydi sosyal medyada denk gelip de ekleseydi bile olurdu kuzen ama bu kosullarda dogru degil

Şöyle ki bu diğer halam 50 yaşlarında ve hiç evlenmemiş biri
Yeğenlerinin de öyle olmasından çok korkuyor.
Adamın mesleği mühendismiş
Öyle çok yakışıklı da değil gördüm fotosunu

Hımmm anladım..gereksiz endişeli bir hala var.
Adam emek vermek istememiş.
Isterse Nasa'da çalışan mühendis olsun; biri sizi kıymetli hissettirip size emek vermiyorsa boşvermek lazım.

Umarım daha iyileri karşısına çıkar.

Ya baktım herkes okuduğunu anlamış ama, noktalama işareti hiç olmadığı için inanın ben okudum dümdüz, anlamadım valla :(

Hımmm anladım..gereksiz endişeli bir hala var.
Adam emek vermek istememiş.
Isterse Nasa'da çalışan mühendis olsun; biri sizi kıymetli hissettirip size emek vermiyorsa boşvermek lazım.

Umarım daha iyileri karşısına çıkar.
Kesinlikle

Adam demiş ki ben baktım ama hesabı gizliydi ondan eklemedim demiş :)))

Back
X