- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.486
- 798
- 35
Aynen rezillikAy halan varya tam azarlamalık.
Adam görmüş kuzenini beğenmemiş acık net ve eklememiş.
Daha halanızın ekle ekle demesi ne kadar kötü bi yaklaşım. Kızı yapışıyor durumuna sokuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen rezillikAy halan varya tam azarlamalık.
Adam görmüş kuzenini beğenmemiş acık net ve eklememiş.
Daha halanızın ekle ekle demesi ne kadar kötü bi yaklaşım. Kızı yapışıyor durumuna sokuyor.
Belki kızı beğenmedi öyle bi yalan attıVazgeç bacım. Bende iş yok. Eşim kaç senedir tanıyordu güya. Boylu poslu yakışıklı. Benim arkadaşımla çok iyi anlaştı diye ara yapıyım diye ortaya atladığımda, eşime escinsel olduğunu söyledi. Kıza söylemek de bana kaldı tabi![]()
Belki kızı beğenmedi öyle bi yalan attı
Yanlış konuBoşansınlar![]()
![]()
Yok konu doğruYanlış konu
Anladım :))Yok konu doğru
Bir üye arkadaş var konuyu saçma bulursa boşansınlar yazıyor. Bende oğlan tarafı nazlı olunca kendini bişi sanmasın. Bu ilişkiden bir cacık olmaz diye ironik yaklaşımda bulundum
Bende kesinlikle karşı değilimBen kadınların karsi tarafa yurumesine karsi degilim ki kendim de xok teklif etmisimdir ama boyle bir mevzuda kuzenin kesinlikle eklememeli , tanismamislar etmemişler ne alaka yani
Aynen oyle , yani arada aile vs olmasaydi sosyal medyada denk gelip de ekleseydi bile olurdu kuzen ama bu kosullarda dogru degilBende kesinlikle karşı değilim
Bir erkeğin seni beğendim flört edelim demesiyle bir kadının seni beğendim demesi arasında hiçbir fark yok bana göre.
Ama böyle bi olayda çekingenlikten ziyade yüzsüzlük olur bence yazmak
Evet herhangi biri olacaktı o zamanAynen oyle , yani arada aile vs olmasaydi sosyal medyada denk gelip de ekleseydi bile olurdu kuzen ama bu kosullarda dogru degil
Şöyle ki bu diğer halam 50 yaşlarında ve hiç evlenmemiş biri
Yeğenlerinin de öyle olmasından çok korkuyor.
Adamın mesleği mühendismiş
Öyle çok yakışıklı da değil gördüm fotosunu
KesinlikleHımmm anladım..gereksiz endişeli bir hala var.
Adam emek vermek istememiş.
Isterse Nasa'da çalışan mühendis olsun; biri sizi kıymetli hissettirip size emek vermiyorsa boşvermek lazım.
Umarım daha iyileri karşısına çıkar.